9 دی؛ روز انفجار غیرت دینی و انقلاب مردم ایران است

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، 9 دی را روز انفجار غیرت دینی و انقلاب مردم ایران دانست و گفت: این حضور بیانگر اعلام آمادگی همیشگی مردم برای انجام تکلیف است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از هرمزگان، محمد حسین صفار هرندی در همایش بزرگداشت حماسه بزرگ 9 دی در میدان انقلاب بندرعباس اظهار داشت: 9 دی، روز احساس تکلیف کردن مردم در موقع صحیح خودش بود.

 

وی افزود: شیرینی حماسه 9 دی در این بود که خودجوش صورت گرفت و کاری نبود که شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی بتواند آن را شکل دهد.

 

صفار هرندی با بیان اینکه مردم هر موقع که احساس تکلیف کرده اند در موقعیت صحیح حاضر شده اند، اذعان کرد: فتنه، محصول عدم احساس تکلیف در زمان خودش است؛ وقتی که مردم احساس تکلیف به هنگام نکنند، استعداد فتنه در جامعه بالا می رود.

 

وی ادامه داد: حرف درست این است که بگوییم، مردم برای آمادگی حضور در صحنه 9 دی هرگز کم نگذاشتند.

 

مشاور فرهنگی فرمانده سپاه پاسداران بیان داشت: اگر برداشت مردم در روزهای نخست فتنه این بود که این قائله به دست آنها جمع می شود، احساسی که در عاشورای 88 پیدا کردند در همان روزهای آغازین پیدا می کردند و میزان حضور در صحنه مردم با 9 دی تفاوتی نمی کرد.

 

وی در تحلیل وقوع فتنه، خاطر نشان کرد: فتنه زمانی اتفاق می افتد که بین جریان های داخلی و خارجی ، پیوند برقرار شود.

 

صفار هرندی با بیان اینکه محیط فتنه محیط غبار آلودی است که پیش رو را نمی توان دید و دارای پیچیدگی هایی است که در ظاهر اشاره به خدمت مردم دارد اما در باطن امر، یکی از اهداف پلید شیطانی است که باید بسیار مراقب بود، افزود: در تمامی فتنه های پس از انقلاب، ردپای جریان منحوس بیرونی به وضوح پیداست.

 

وی با اشاره به اینکه برخی از دوستان معتقدند کسانی که در فتنه میدان داری می کردند، از سال ها قبل نقشه ها و توطئه هایی در ذهنشان پرورش داده بودند، گفت: اما بنده با توجه به داشتن چند سال سابقه تحلیل سیاسی و داشتن پست‌های متعدد در امر سیاست، عقیده دارم که این افراد از ابتدا فکر توطئه نداشتند و حتی در مرکزیت حکومت نیز نقش آفرین بودند و چه بسا تا مرز شهادت نیز پیش رفته اند، اما در شرایط خاص به طعمه ای برای دشمنان خارجی تبدیل شدند.
 

وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: درفتنه سال 88 برخی با سکوت خود در عمل به این جریان کمک کردند که این امر انحصاری و از روی تصادف نیست بلکه با برنامه ریزی خاصی صورت گرفته بود.
 

صفار هرندی یادآور شد: همان گونه که برخی از اصحاب پیامبر(ص) و امام علی(ع) که در جنگ‌ها در رکاب این دو بزرگوار جنگیدند و سابقه درخشانی نیز داشتند در ماجرای کربلا همان افراد ازجمله شمر در ظهر عاشورا مقابل امام حسین(ع) ایستادند.
 

وی افزود: دشمن بیرونی خصلت‌های آدم‌های سست و ضعیف را شناسایی می‌کند و می‌فهمد که این اشخاص تشنه قدرت و مقام هستند و برخی بواسطه تحریکات دشمنان از گذشته نورانی خودشان فاصله گرفتند.
 

صفار هرندی با بیان اینکه دشمن برای پیشبرد اهداف خبیثانه خود از میان ما یارگیری می کند، تاکید کرد: شرکت در مراسم بزرگداشت حماسه 9 دی، باید محلی برای بررسی همین نکته ها باشد.
 

وی در ادامه اذعان کرد: پس از رحلت امام(ره) و اتنخاب مقام معظم رهبری از سوی خبرگان ملت، دشمن با طرح این موضوع که مگر بعد از امام کسی وجود دارد که رهبر شود، سعی در تجزیه رهبری داشت و این خط خبیث دشمن است.
 

صفار هرندی ادامه داد: از آن پس رسانه های بیگانه از مقام معظم رهبری به عنوان رهبر مذهبی و رییس جمهور به عنوان رهبر سیاسی ایران نام می بردند و این القاء به این دلیل بود که پس از امام، رهبری یگانگی خود را در کشور ما نداشته باشد.
 

وی با بیان اینکه فتنه های ساده را پشت سر گذاشتیم، اما فتنه های پیچیده را در پیش رو داریم، گفت: مردم با حضور به موقع در 9 دی، به گفته رهبر معظم انقلاب" آخرین میخ را بر پیکر جریان فتنه 88 فرو کردند"، اما رهبری همان موقع فرمودند که خود را برای فتنه هایی که در آینده در راه است، آماده کنید.
 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: همیشه جامعه در زیر پوست خود، استعداد پرورش فتنه را دارد و تا این نفس مستعد قبول تحریکات شیاطین باقی است، فتنه نیز وجود دارد.
 

وی بیان داشت: بصیرت تنها دژ مستحکمی است که شیطان نمی تواند در آن نفوذ کند، پس هرکسی که در این دژ وارد شود از گرد و غبار فتنه در امان می ماند.
 

صفار هرندی با اشاره به اینکه بصیرت مردم در 9 دی و دشمن را مایوس و ناکام گذاشت، افزود: دشمن پس از این شکست به دنبال ایجاد فتنه ای جدید بود و از همین رو تشدید تحریم ها را در دستور کار خود قرار داد.
 

وی ادامه داد: حضور مردم در صحنه ازجمله انتخابات ها، دشمن را عصبانی و ناراحت کرده و از این رو با توصل به تحریم درصدد انتقام گرفتن از مردم است.
 

مشاور فرهنگی فرمانده سپاه گفت: دشمن از این طریق می خواهد مقبولیت نظام را در بین مردم از بین ببرد زیرا آنان به خوبی می دانند که نظام مقبولیت خود را از اعتقاد مردم به ولایت‌فقیه می‌گیرد، دشمنان در تلاش بودند که به وسیله تحریم‌ها مقبولیت نظام و محبوبیت رهبری را در بین مردم دستخوش دگرگونی کنند.
 

وی در ادامه با اشاره به حضور باشکوه مردم در عاشورای سال 57 بیان داشت: از مجموع اعتراض‌هایی که در دوران مبارزات انقلابی در کشور انجام شد هیچ حماسه‌ای باشکوه‌تر از حماسه عاشورای سال 57 نبود و تهران باشکوه‌ترین حماسه را در عاشورایی سال 57 به لحاظ کثرت و شور هیجان در خود دید و در تمام سال‌های پس از انقلاب هم هرچه به اجتماعات نگاه شد هیچ حماسه‌ای به پای عاشورای سال 57 نرسید.

 

صفار هرندی افزود: در بعد از انقلاب در حماسه 9 دی عاشورای 57 تهران یک بار دیگر تکرار شد و این روز برای مردم روز اعلام حضور و برائت از فتنه بود.

 

وی ادامه داد: در 9 دی ماه احساس جدیدی به مردم دست داده بود و مردم احساس می‌کردند که انقلابی را که با خون دل به دست آوردند در حال از دست دادن هستند.

 

وی در بخش دیگری از سخنانش به حضور مردم در انتخابات سال 92 اشاره کرد و بیان داشت: طبق نظرسنجی‌های معتبر کشور 70 درصد مردم قطعا در انتخابات ریاست‌جمهوری در سال 92 شرکت خواهند کرد و 30 درصد نیز در حال تصمیم‌گیری هستند که قطعا نصف این 30درصد نیز تصمیم بر حضور خواهند گرفت.
 

پایان پیام/

 

کد خبر 211385

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha