جشنواره فیلم فجر، رفته رفته به آرمان های انقلاب اسلامی نزدیک می شود

معاون امور سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: جشنواره فیلم فجر بزرگترین جشن هنری است که از دل نظام رشد کرده و می توان آن را جشنواره انقلاب نامید.

به گزارش خبرنگار شبستان، مراسم اختتامیه بیست و نهمین جشنواره بین المللی فیلم فجر با حضور مسئولان و هنرمندان در برج میلاد برگزار شد.

 

در ابتدای این مراسم، مهدی مسعودشاهی دبیر جشنواره بیست و نهم، به روی سن آمد و ضمن عرض ادب خدمت همه بینندگان و شنوندگان و حاضرین، عنوان داشت: من با زبانی قاصر از همه کسانی که در برپایی این جشن بزرگ قدم برداشتند، تشکر می‌کنم و خصوصا هنرمندان عزیز با فیلم خود و اهالی رساه با قلم خود باعث افتخار هنر سرزمین خود شدند.


وی در ادامه بیان کرد: تنها از همه کسانی که تلاش کردند تا جشنواره بیست و نهم هرچه باشکوه بیشتر برگزار شود، قدردانی می کنم و امیدوارم هنرمندانی که برای توسعه و رشد فرهنگ مملکت خود گام برمی دارند، سلامت باشند و اگر قصور و کوتاهی دیده شد، بر من ببخشایند.


در ادامه آیین اختتامیه جشنواره فیلم فجر، جواد شمقدری از جشنواره فجر با نام جشنواره انقلاب اسلامی یاد کرد و گفت: جشنواره فیلم فجر بزرگترین جشن هنری است که از دل نظام رشد کرده و می توان آن را جشنواره انقلاب نامید. اگرچه همچنان چندگامی با هویت های انقلاب فاصله داریم اما جشنواره بیست و نهم خود را به ارزش ها نزدیک کرده است. سینما در دوره معاونت جدید از فضای گلخانه ای خارج شده و خود را به قله های تجربه و افتخار نزدیک کرده است.


وی ادامه داد: دو گروه از سینماگران، سینما را مورد تهدید خود قرار داده اند. دسته اول کسانی هستند که نمی‌خواهند سینما حالش خوب باشد و تلاش می‌کنند سینمای ایران را در چارچوب تنگ برداشت‌های خود محصور سازند و این در حالی است که دلسوزان نظام با چنین رویکردی مخالفند. دسته دوم کسانی هستند که سینما را حیاط خلوت خود دانسته و سالهاست که در سینما خانه دارند که معاونت سینمایی در طول 16 ماه گذشته توانسته فضای نفس کشیدن را برای آنان تنگ تر کند.

 

شمقدری بااشاره به آمار مخاطبان جشنواره بیست و نهم بیان کرد: جشنواره امسال در 11 روز نمایش خود، 344 هزار و 506 نفر بازدید کننده داشته که نسبت به سال گذشته یک صد هزار نفر افزایش داشته است.

جواد شمقدری در پایان، افزایش صبر و تداوم و پایداری، افزایش همدلی، مشارکت نخبگان و مسئولان سینمایی، پرهیز از گفتمان‌های مطلق‌نگر، قضاوت های عجولانه و یکسویه در نقد و بررسی فیلم ها، آموزش فیلمسازان در جهت رسیدن به نقدهای صحیح درون گفتمانی را شش فصل از برنامه های معاونت سینمایی در ادامه کار خود دانست.


پایان پیام/

کد خبر 21136

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha