داوود تک فلاح، معاون آموزش و پژوهش سازمان دار القرآن با اشاره به برخی از فعالیت های سازمان دارالقرآن در حوزه آموزش و تربیت حافظان کلام وحی به خبرنگار شبستان گفت: اجرای طرح های تنوع تربیت حافظان قرآن و معلمین زبده در این حوزه 150 هزار نفر را تحت پوشش قرار داده که این فعالیت ها منحصر در سازمان دارالقرآن نبوده و با برگزاری دوره های مشترک حفظ قرآن در نهادها و سازمان ها انجام می پذیرد.
وی با اشاره به اهم اقدامات سازمان دارالقرآن در راستای تعمیق و ترویج فرهنگ حفظ قرآن در میان آحاد جامعه خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین اقدامات سازمان دارالقرآن در سازماندهی اعطای مدرک ملی به حافظان کلام وحی است.
تک فلاح با اشاره به زمان بندی آزمون اعطای مدرک حافظان قرآن کریم تصریح کرد: در حال حاضر متقاضیان دریافت مدرک ملی حفظ در مرحله سوم این آزمون قرار دادند که رقابت های شفاهی به پایان رسیده و در مرحله بازنگری برخی از آثار هستیم و پس از برگزاری آزمون تفسیر تخصصی مدرک ملی حفظ به منتخبین در این آزمون ها اعطا می شود.
تک فلاح با اشاره به یکی از مشکلات پیش رو در اجرای طرح های حفظ قرآن در کشور عنوان کرد: ظرفیت بالای انسانی و تعداد محدود حافظ در کشور قابل تبدیل نیست و باید یکی از اولویت های طرح ملی حفظ قرآن در ایجاد انگیزه برای آغاز حفظ قرآن است.
همچنین اغلب افرادی که با انگیزه خوب حفظ قرآن را آغاز می کند از ادامه راه منصرف می شوند برگزاری جلسات وسیع به منظور همفکری، اهدای هدایای مختلف به حفاظ می تواند بخشی از این خلا موجود را حل کند.
وی افزود: افراد نباید به حفظ الفاظ قرآن اکتفا کند زیرا ثمره روح بخش مفاهیم و معارف والای آیات الهی باید در متن زندگی افراد جاری شود.
همچنین منویات مقام معظم رهبری بر تربیت حافظان با تدبر در تعمق در آیات و مضامین والای قرآن کریم است.
تک فلاح با اشاره به یکی دیگر از مشکلات تربیت حافظان قرآن تصریح کرد: متاسفانه کادر آموزشی حفظ قرآن جوابگوی خیل مشتاقان این حوزه تعبیت که در این زمینه نیز باید فعالیت های گسترده صورت پذیرد.
پایان پیام/
نظر شما