حرکت مردم در 9 دی، مهر تأییدی بر جایگاه رفیع انقلاب است

رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی مرزبانی خوزستان، اظهار داشت: حرکت مردم در سراسر کشور در روز 9 دی مهر تأییدی بر جایگاه رفیع انقلاب اسلامی در نزد مردم این کشور است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، حجت الاسلام سید یعقوب طباطبایی، رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی مرزبانی خوزستان، در جلسه هدایت سیاسی در جمع کارکنان ستاد فرماندهی مرزبانی خوزستان به مناسبت حماسه 9 دی، گفت: وفاداری مردم به ولایت و حرکت در سایه رهبری موجب شد تا در 9 دی سال 88 حماسه دیگری در تاریخ انقلاب رقم بخورد و دشمن در اهدافش ناکام بماند.

 

وی تصریح کرد: افرادی که در دام دشمن افتاده بودند و به عنوان ابزار دشمن اهداف آنها را دنبال می‌کردند به مدت هشت ماه هجمه سنگینی را به نظام جمهوری اسلامی وارد کردند که با حضور مردم در حماسه 9 دی این توطئه دشمن سرکوب و خنثی شد.

 

وی میثاق امت با ولایت ناگسستنی دانست و با بیان اینکه در طول تاریخ انقلاب هرجا دشمن هجمه‌ای وارد کرده ملت با بصیرت حول محور رهبری به صحنه آمده و دسیسه‌ها را در نطفه خفه کرده، افزود: مردم انقلابی و همیشه در صحنه ایران اسلامی درس دشمن شناسی را از نهضت عاشورا آموخته‌اند و تا چنین مردم با بصیرت و حماسه سازی داریم از هیچ توطئه دشمن هراسی نیست.

 

حجت الاسلام طباطبایی، اضافه کرد: ملت ایران در روز 9 دی ثابت کردند که صاحبان اصلی حکومت و نظام جمهوری اسلامی هستند و همواره برای دفاع از این انقلاب، جلوتر از دیگران حرکت خواهند کرد و برای دفاع از نظام منتظر کسی نخواهند بود.

 

وی خاطر نشان کرد: حرکت مردم در سراسر کشور در روز 9 دی، مهر تأییدی بر جایگاه رفیع انقلاب اسلامی در نزد مردم این کشور است و نشان داد که ملت ایران هیچ گاه فریب تبلیغات تعدادی رسانه خارجی را نخواهند خورد.

 

رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی مرزبانی خوزستان، عنوان کرد: اقدام مردم در روز 9 دی به دشمنان خارجی این نظام نیز ثابت کرد که جمهوری اسلامی برخلاف بسیاری از نظام‌های حاکم در دنیا، نظام مردم سالار است که مردم صاحبان اصلی آن هستند و خود نیز برای حفظ آن تلاش می‌کنند.

 

وی تأکید کرد: جنگ نرم را می‌توان هرگونه اقدام نرم، روانی و تبلیغات رسانه‌ای دانست که جامعه هدف را نشانه گرفته و بدون درگیری و استفاده از زور و اجبار به انفعال و شکست وا می‌دارد و جنگ روانی، جنگ سفید، جنگ رسانه‌ای، عملیات روانی، براندازی نرم، انقلاب نرم، انقلاب مخملی، انقلاب رنگی و... از اشکال جنگ نرم است.

 

این کارشناس مائل مذهبی، با بیان اینکه معروف ترین تعریف جنگ نرم را تاکنون به جوزف نای، پژوهشگر برجسته آمریکایی در حوزه قدرت نرم نسبت می دهند، اذعان داشت: وی در سال 1990میلادی جنگ نرم را توانایی شکل دهی نرجیحات دیگران تعریف کرد.

 

وی در خصوص تفاوت‌های جنگ نرم و جنگ سخت، بیان داشت: در جنگ سخت هدف شکست نیروهای مهاجم از طریق کشتن یا مجروح کردن آنها از صحنه درگیری و نابود کردن زیرساخت‌های اقتصادی و نظامی کشور مورد هجوم است، در حالی که در جنگ نرم زیرساخت‌های فرهنگی و فکری کشور هدف مد نظر می باشد و به دنبال آن به صحنه آوردن قربانیان جنگ نرم که بدون خونریزی مورد هدف قرار گرفته و دچار تغییر باورها و لغزش در هویت خود شده اند.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 211279

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha