مسعود جهانگیری، مدیر امداد و درمان بسیج جامعه پزشکی تهران در گفتوگو با خبرنگار شبستان با بیان این مطلب افزود: این بیمارستان صحرایی که از پنجم تا هشتم دی در منطقه پاکدشت برپا شد شامل 17 درمانگاه تخصصی از قبیل اطفال، داخلی، زنان، قلب و عروق، جراحی، چشمپزشکی، پوست، اورولوژی، روانپزشکی، گوش و حلق و بینی، دندانپزشکی، طب اورژانس، رادیولوژی، سونوگرافی و غیره بود.
وی ادامه داد: در این بیمارستان روزانه 120 نفر کادر درمانی شامل متخصصان، پیراپزشکان و پرستاران مستقر و در طول این مدت 245 نفر مورد سونوگرافی و 400 نفر به آزمایشگاه آن مراجعه کردند. همچنین تمام داروهای تجویزشده در این سه روز به صورت رایگان در اختیار بیماران قرار گرفت.
جهانگیری با اشاره به ارجاع 90 نفر از بیمارستانهای تابعه شهید بهشتی برای دریافت خدمات تخصصی گفت: بیمارانی که نیازمند دریافت خدمات فوق تخصصی و تکمیلی بوده است توسط مددکاران به 10 بیمارستان تابعه دانشگاه شهید بهشتی ارجاع شدند.
وی خاطرنشان کرد: برآورد هزینه درمانی برای ارایه خدمات درمانی طی این سه روز از جانب بسیج جامعه پزشکی دو میلیارد و 500 میلیون تومان بود که از طرف بسیجیان پزشک به مردم این منطقه هدیه شد.
وی همچنین اهداف برپایی این بیمارستان را آمادگی برای رویارویی با بحران، ایجاد و گسترش عدالت در سلامت و ایجاد روحیه جهادی در بین پزشکان و پیراپزشکان و آمادگی و انتقال تجهیزات بیمارستانی در کمترین زمان ممکن خواند.
وی در پایان گفت: در دهه فجر راهاندازی درمانگاه فوق تخصصی و تخصصی در حواشی تهران از دیگر برنامههای بسیج جامعه پزشکی است.
پایان پیام/
نظر شما