حجتالاسلام والمسلمین علی اصغر اوحدی، معاون فرهنگی و پژوهشی مجمع تقریب مذاهب اسلامی آگاهی را یکی از عوامل برطرفکننده چالش میان مسلمین خواند و گفت: چالشها و تهدیدات میتوانند یک جامعه و یک ملت را دچار نابودی کنند و یک جامعه واحد میتواند بهتر در مقابل چالشها راهحلهای اساسی راپیدا کند.
وی افزود: دشمن سعی می کند با استفاده از جهل و تعصب مسلمین تهدیدات جدی را بر امت اسلامی رقم بزند تا این امت نتواند به خود متکی بوده و در مقابل دشمن واحد ایستادگی کند.
حجتالاسلام والمسلمین اوحدی وحدت مسلمین در افزایش توان کشورهای اسلامی و تحت تأثیر قرار دادن مجامع بینالمللی در رویارویی با مشکلات جهان اسلامی را مهم خواند و تصریح کرد: اگر کشورهای اسلامی وحدت و مواضع مشترکی در مقابله با مشکلات و تهدیدات فراروی خود اتخاذ کنند خواهند توانست نظرات و خواستههای خود را به مجامع بینالمللی ارایه دهند و در تصمیمگیریهای جهانی تأثیرگذار باشند.
وی اتحاد مسلمین و کشورهای اسلامی را رمز قدرت جهان اسلام خواند و اظهار کرد: در دهههای گذشته دشمن با توطئه و دسیسههای گوناگون درصدد بود تا وحدت مسلمین را خدشهدار کند تا بتواند به اهداف خود که تسلط به کشورهای اسلامی است، برسد.
وی با بیان اینکه اندیشههای سیاسی حضرت امام مانع تحقق بخشیدن خواستههای دشمنان اسلام شد، افزود: افق و اندیشههای وسیع حضرت امام با طرح وحدت مسلمین توانست بیداری را در کشورهای اسلامی گسترش دهد.
حجتالاسلام والمسلمین اوحدی خاطرنشان کرد: حضرت امام (ره) برای بیداری مسلمین، شناخت اندیشههای اسلامی و شناساندن نقطههای مشترک را مهمترین عاملهای وحدت دانستند و با طی همین مراحل دیدیم که چگونه ملل اسلامی بیدار شده و از حقوق خود دفاع میکنند.
معاون فرهنگی و پژوهشی مجمع تقریب مذاهب اسلامی با اشاره به حوادث اخیر منطقه اظهار کرد: اندیشههای حضرت امام امروز در جهان اسلام تبلور پیدا کرده است و در پیروزیهای مردم و امت اسلامی نقش بسزایی یافته به طوری که توانسته است دین را در جوامع اسلامی به صحنه مبارزه بیاورد.
وی به میدان آوردن دین و اتکا به قدرت مردم را در جهت رسیدن مسلمین به خواستههای مشترک مهم ارزیابی کرد و تأکید کرد: حضرت امام برای وحدت مسلمین معتقد بودند که برای پیروزی مسلمین و رسیدن به یک وحدت مشترک ابتدا دین را که در واقع بازگرداندن معنویت به جامعه است باید مورد توجه قرار داد و پس از آن قدرت مردم که در حقیقت سلاح بسیار قوی برای مقابله با تهدیدات است به عرصه مبارزه آورد.
حجتالاسلام والمسلمین اوحدی افزود: امام بیشتر روی افکار عمومی تکیه کرد و ویژگی انقلاب اسلامی اتکا به قدرت مردم بود و توانست در صحنه انقلاب اسلامی به پیروزی برسد و در واقع حوادث امروز منطقه به ویژه مصر و تونس نشان داد که مردم نقش تعیینکنندهای در سرنوشت سیاسی خود و جهان اسلام خواهد داشت که این برگرفته از افکار بلند امام (ره) است.
معاون فرهنگی و پژوهشی مجمع تقریب مذاهب اسلامی با تأکید بر این مطلب که ائمه معصومین در تعالیم خود به دنبال وحدت جهان اسلام بودهاند، تصریح کرد: ائمه علیهمالسلام در شیوه و روش زندگی خود به دنبال تقویت مواضع وحدتگرایانه بودند به گونهای که امام جعفر صادق (ع) شاگردان خود را از بین شیعیان و برادران اهل تسنن انتخاب میکردند و در زندگی خود نه تنها این را القا میکردند بلکه در عمل هم به اثبات رساندند.
پایان پیام/
نظر شما