شرایط انتقال فیش عمره مفرده به بستگان درجه یک

صاحبان فیش های ثبت نامی عمره فقط می توانند براساس مندرجات پشت فیش های ثبت نامی، فیش های خود را به خانواده درجه یک خود شامل پدر و مادر، خواهر و برادر و فرزند انتقال دهند. <BR>

به گزارش خبرگزاری شبستان، غلامرضا رضائی، معاون حج، عمره و عتبات سازمان حج و زیارت گفت : صاحبان فیش های ثبت نامی عمره فقط می توانند براساس مندرجات پشت فیش های ثبت نامی، فیش های خود را به خانواده درجه یک خود شامل پدر و مادر، خواهر و برادر و فرزند انتقال دهند.

وی افزود: افزون بر افراد یاد شده سایر نسبت‌های سببی و نسبی که در دستور العمل های ابلاغی به دفاتر حج و زیارت اعلام شده، می توانند با احراز هویت مندرج که توسط شناسنامه افراد مشخص می شود، سند عمره خود را به نسبت‌های یاد شده انتقال دهند.

رضایی یادآور شد: چنانچه دارندگان قبوض ،تمایل و یاموقعیت تشرف را ندارند، به بانک عامل مراجعه و نسبت به دریافت هزینه پرداختی فیش عمره و سود متعلقه در هر زمان اقدام کنند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج وی افزود: دارندگان فیش های بانک ملی که از سال 1363 تا سال1386 فیش ثبت نامی دردست دارند؛ ولی تا کنون مشرف نشده اند، علی رغم اطلاعیه های سابق سازمان(مبنی بر اینکه در صورت عدم تشرف حق اعزام از دارندگان فیش های مذبور ساقط می شود) سازمان در سال جاری با چشم پوشی از این موضوع اعلام کرده است که کلیه دارندگان این فیش ها موظف هستند به بانک‌های عامل خود مراجعه و نسبت به تثبیت ثبت نام وتمدید اعتبار فیش ثبت نامی خود اقدام کنند.

رضایی یادآور شد: درغیر اینصورت سازمان حج و زیارت می تواند از تشرف این دسته از دارندگان قبوض ثبت نامی جلوگیری کند و این افراد تنها می توانند مبلغ فیش ثبت نامی و سود متعلقه را از بانک دریافت کنند.
پایان پیام/
 

کد خبر 210945

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha