به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان، همزمان با 27 بهمن سالروز شهادت حجت الاسلام حاج شیخ علی ایرانمنش، مدیرکل وقت آموزش و پرورش کرمان، طی مراسمی با حضور مدیر کل آموزش و پرورش استان، رئیس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران، اعضای شورای شهر و شهردار کرمان و خانواده معظم شهید از سردیس این شهید بزرگوار پرده برداری شد.
در این مراسم، مهندس سیف الهی، شهردار کرمان با بیان اینکه تقارن پیروزی انقلاب مردم مصر با ایام پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران، بسیار افتخار آفرین است، بیان کرد: انقلاب مسلمانان جهان در جای جای دنیا الهام گرفته از انقلاب ارزشمند اسلامی ماست.
وی با اشاره به اینکه امنیت و اقتدار نظام اسلامی مرهون خون با برکت شهیدان است، خاطر نشان کرد: نصب تندیس ها و سردیس هایی از شهیدان والامقام استان در دستور کار قرار گرفته و همزمان با طرح تابلوهای کاشی مصور به عکس شهیدان به پیش می رود.
سیف الهی افزود: طرح ساخت و نصب سردیس شهید ایرانمنش با همکاری اداره کل آموزش و پرورش و سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اجرا شده است.
وی هدف از اجرای این طرح را پاسداشت مقام والای شهیدان عنوان کرد و گفت: در جهت ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت و اشاعه آن به نسل جوان هرکاری می کنیم.
شهردار کرمان با بیان اینکه در نظام اسلامی ایران هرچه داریم از برکت وجود رهبری، ولایت و روحانیت است، تاکید کرد: ما موظف هستیم که ادامه دهنده راه شهدا و پیرو ولایت باشیم.
وی با اظهار به اینکه در صدد تکثیر اجرای طرح تندیس و سردیس شهدا هستیم، گفت: طرح را از شهید ایرانمنش به دلیل روحانی بودن و فرهنگی بودن ایشان آغاز کردیم.
در ادامه سردار حسنی سعدی، رئیس سازمان بنیاد شهید استان کرمان نیز با بیان اینکه این طرح گامی است در جهت اشاعه فرهنگ ایثار و شهادت اذعان داشت: با این حرکت یاد و خاطره شهدا در همه جای شهر زنده مانده و فضای شهرمان معطر خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه هنوز آثار گلوله ها در دیوار نبش کوچه شهید ایرانمنش وجود دارد، تاکید کرد: سیاهی و ننگ این عمل بر چهره قبیح منافقین ماند.
رئیس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمان راه شهدا را ماندگار توصیف کرد و افزود: شهید ایرانمنش در همان روزی که قرار بود برای رزمندگان دانش آموز صحبت کند به شهادت رسید و منافقان غافل از آنکه همان دانش آموزان امروز نام و یاد شهید را گرامی داشته اند.
سپس ضمن اعطای تابلویی از آیات قرآن کریم به خانواده شهید ایرانمنش با حضور مسئولان حاضر و مردم شهید پرور استان از سردیس شهید بزرگوار پرده برداری شد.
گفتنی است، سردیس شهید حجت الاسلام حاج شیخ علی ایرانمنش در محل چهارراه بهداری- نبش خیابان معلم شهر کرمان نصب شده است.
بنابرگزارش بنیاد شهید و امور ایثارگران استان، شهید ایرانمنش در سال 1311 در خانواد ای مذهبی ومتدین در کرمان متولد شد.
وی در دامن پدری زحمتکش و مادری متدین و خدا ترس، الفبای طلبگی را آموخت؛ از وقتی خود را شناخت محمد جواد باهنر را نیز شناخت؛ آنها پسر عمه و پسر دایی و از کودکی دوست و همراه هم بودند.
آن شهید در 7 سالگی قرآن و فارسی را از والده اقای حقیقی که خانمی مکتب دار بود آموخت؛ در سن 12 سالگی همراه با شهید باهنر در مدرسه معصومیه کرمان مشغول به تحصیل شدند.
در سال های 32-1331 بعد از آنکه سال تحصیلی پنجم علمی را به پایان رساندند با صلاحدید اساتیدی همچون حاج آقا حقیقی جهت گذراندن مدارج عالی تحصیلی به حوزه علمیه قم عزیمت کردند.
مدت 8 سال از محضر اساتید عالیقدری همچون آیت الله بروجردی، سلطانی، مجاهدی و حضرت امام خمینی بهره بردند؛ در سال 38-1337 موفق به اخذ درجه لیسانس از دانشکده الهیات شد.
در سال 1340 با لباس مقدس روحانیت در آموزش و پرورش به شغل شریف معلمی پرداخت و با حسن خلق خاصی که داشت در دل دانشجویان جای خود را باز کرد؛ در آن ایام که فرهنگ طاغوتی اجازه بحث درباره دین و تعلیمات دینی را نمی داد با بیان احکام به عنوان ماده درسی، جوانان را با اسلام آشنا می نمود و آنها را در برابر مشکلات راهنمایی می کرد.
این معلم فعال و شریف در جریان انقلاب نیز نقش موثری داشت؛ حتی از طرف ساواک دستگیر شد در سال 1363 به سمت مدیر کلی آموزش و پرورش استان کرمان منصوب شد و در انجام مسئولیت های محوله سعی و کوشش لازم را به کار بست تا سرانجام در تاریخ 27 بهمن 65 که قرار بود در جمع عزیزان رزمنده و دانش آموز صحبتی داشته باشد، مجلس مهیا بود و همه منتظر شنیدن کلام حق از زبان مرد خداجوی عاشق بودند تا اینکه منافقین، چهره زشت و کریه خود را برای مردم آشکار ساختند بعد از اینکه شهید ایرانمنش و یار دیرینه اش شهید خاندانی را به شهادت رساندند به منظور بزرگنمایی جنایت خود با انتشار اطلاعیه ای اعلام کردند که نماینده امام در منطقه جنوب شرق را به قتل رساندیم اما زهی خیال باطل!
پایان پیام/
نظر شما