سیدقاسم قربانی، مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان لرستان در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی گفت: از مجموع آثار تاریخی موجود در استان لرستان تاکنون دو هزار و 350 اثر تاریخی لرستان در فهرست میراث ملی کشور ثبت شده است.
وی افزود: همچنین به زودی 30 اثر تاریخی و 10 اثر معنوی دیگر از استان لرستان در فهرست میراث ملی ثبت شود.
قربانی از اجرای طرح حفاظت از آثار تاریخی کهن لرستان خبرداد و گفت: برنامه ریزی حفظ آثار تاریحهی و نقوش صخره ای لرستان صورت گرفته وهم اکنون این طرح در مرحله تعیین مشاور اجرایی قرار دارد.
وی تصریح کرد: بعد از تعیین مشاوره ویژه طرح و ارائه نظر، کار حفاظت و نگهداری ازاین آثار تاریخی به صورت علمی آغاز می شود.
قربانی در ادامه با اشاره به طرح مرمت آثار باستانی در استان لرستان بیان کرد: مرمت آثارتاریخی استان با نظر مشاوران و متخصصان برجسته کشور انجام می شود.
مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری لرستان اذعان داشت: تاکنون طرح مرمت پل های تاریخی خاتم، گپ و شکسته در سطح استان لرستان انجام شده است.
وجود هفت هزار و 500 شی تاریخی شناسنامه دار دراستان لرستان
این مقام مسئول در ادامه با اشاره به وجود آثار تاریخی بی نظیر در استان لرستان از ایجاد موزه تاریخی دراین استان خبر داد و گفت: با توجه به وجود هفت هزار و 500 شی تاریخی شناسنامه دار در سطح این استان، احداث یک موزه مناسب و کامل در حوزه تاریخ تمدن در لرستان ضروری است.
وی اظهار کرد: دراین خصوص ریسس سابق سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مجوزی را برای احداث این موزه در لرستان صادر کرده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان در ادمه با اشاره به جاذبه های گردشگری استان لرستان گفت: با توجه به مصوبه هیئت دولت در سفر های استانی پنج کمپ گردشگری در استان لرستان ایجاد می شود.
قربانی با اذعان به اینکه هم اکنون هفت کمپ و هشت مجتمع بین راهی در استان لرستان وجود دارد، اضافه کرد: احداث کمپ های جدید نقش مهمی در توسعه صنعت گردشگری استان خواهد داشت.
وی عنوان کرد: همچنین در راستای ارتقای گردشگری در استان لرستان طرح مطالعات امکان سنجی 36 منطقه نمونه گردشگری استان لرستان انجام شده است.
پایان پیام/
نظر شما