به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، کامران باقری لنکرانی، سخنگوی جبهه پایداری ظهر امروز (6 دی) در نشست پرسش و پاسخ با اعضای بسیج جامعه پزشکی قزوین که در سالن اجتماعات دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار شد، بیان کرد: ما در مجموعه هایی که حضور داریم و فعال هستیم، به این بحث پایبند بوده و اعتقاد داریم که ورود مصداقی در موضوع انتخابات موجب می شود توان کشور به هدر رود.
وی ادامه داد: این کار خوبی نیست که یکسال قبل از انتخابات گفته شود، فلان شخص کاندید انتخابات است و عده ای طرفدار وی شوند؛ بنابراین ما نیز از این قاعده مستثنی نیستیم و اگر ورود مصداقی در انتخابات کنیم، کار را خراب خواهیم کرد.
سخنگوی جبهه پایداری در پاسخ به سوالی در خصوص راهکار وحدت بین اصولگرایان در انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: راهکار وحدت گروه های اصولگرا این است که وحدت خود را بر اساس مبانی قرار دهند و این وحدت بر اساس اشخاص نباشد.
وی افزود: اگر ما این امر را مبنا قرار دادیم، کسی که می خواهد رئیس جمهور شود چه کاری باید انجام دهد، چه برنامه ای باید داشته باشد و اقداماتی را دنبال کند، بعد می توانیم در خصوص افراد حرف بزنیم ولی اگر از ابتدا در خصوص اشخاص صحبت کردیم، وحدتی حاصل نمی شود و وحدت زمانی به وجود می آید که مبانی در آن اصل باشد.
* برای رفع نقاط ضعف باید دولت را یاری کرد
وی در ادامه با اشاره به لزوم رعایت انصاف نسبت به عملکرد دولت گفت: ما باید در برابر تمامی وقایع منصفانه برخورد کنیم؛ اینکه کسی بگوید دولت کار نمی کند، سخنی بی انصافانه است زیرا دولت کار می کند و اقدامات مهمی نیز داشته است و حتی میزان فعالیت های این دولت در عرصه های مختلف از مجموع اقدامات دولت های گذشته بیشتر است.
باقری لنکرانی تأکید کرد: البته در برخی زمینه ها دولت مشکل دارد مانند اقتصاد که ناهمگنی خاصی را مشاهده می کنیم و همچنین در این موضوع نیز قوا همدلی و همراهی لازم را برای حل مشکل اقتصادی نشان ندادند.
وی اعلام کرد: در عرصه اقتصاد همدلی بین همه ارکان اقتصادی دولت وجود ندارد که این امر نقطه ضعفی محسوب می شود؛ باید نقاط قوت دولت را دید و برای حل نقاط ضعف نیز به دولت کمک کرد.
* گفتمان انقلاب اسلامی موجب توفیق در عرصه سیاست خارجی شده است
سخنگوی جبهه پایداری با اشاره به اهمیت گفتمان انقلاب اسلامی اظهار کرد: از شروع حرکت نهضت امام خمینی (ره)، همواره گفتمان انقلاب اسلامی، بالنده و رو به جلو بوده است اما هنوز به ظرفیت نهایی نرسیده است و نتوانسته تلالو خود را نشان دهد.
وی عنوان کرد: کشور ما در صحنه هایی پیشرفت کرده است که این گفتمان توانسته آثار خود را بگذارد، برای نمونه در صحنه سیاست خارجی، توانسته ایم پیشرفته های مهمی داشته باشیم زیرا به گفتمان انقلاب اسلامی عمل شده است.
باقری لنکرانی تصریح کرد: در برخی صحنه ها آنگونه که باید و شاید پیشرفت نکرده ایم که یکی از این صحنه ها، اقتصاد است چراکه تفکر انقلاب اسلامی در این صحنه حاکم نبوده است.
وی اعلام کرد: مقام معظم رهبری دهه چهار انقلاب را دهه پیشرفت و عدالت نام نهادند و خواستند که الگوی اسلامی و ایرانی خود را داشته باشیم و این امر به این نکتبه بازمی گردد که اگر در هر عرصه ای می خواهیم توفیق داشته باشیم باید گفتمان انقلاب اسلامی پیاده شود.
سخنگوی جبهه پایداری یادآور شد: از اکنون تا زمان ظهور، گفتمان ما گفتمان انقلاب اسلامی است و باید ظهور و بروزاین گفتمان را در همه عرصه ها فراهم کنیم.
* تغییر در مدیریت کلان وزارت بهداشت به مصلحت نظام سلامت نیست
وی در ادامه در پاسخ به سوالی در خصوص عملکرد وزیر بهداشت بیان کرد: تغییر در مدیریت کلان در وزارت بهداشت در فرصت کمی که تا پایان دولت دهم باقی مانده است، به مصلحت نظام سلامت نیست.
باقری لنکرانی اضافه کرد: البته این امر به معنای عدم انتقاد به روش مدیریت و نبود ضعف در این حوزه نیست و اینکه هر اقدامی که در این سه سال در وزارت بهداشت صورت گرفته، بهترین مدل بوده است بلکه ضرر تغییر مدیریت کلان در وزارت بهداشت در این فاصله کم، بیشتر از کمک برای نظام سلامت است.
* حماسه 9 دی بصیرت ملت ایران را به نمایش گذاشت
وی در با اشاره به فتنه 88 و اهمیت حماسه 9 دی توضیح داد: در قران کریم آمده است، فتنه از قتل نفس بدتر است چراکه فتنه، ایمان و باورهای انسان ها را از بین می برد ولی قتل تنها جان انسان را می گیرد.
سخنگوی جبهه پایداری اضافه کرد: فتنه گر ایمان انسان ها را متزلزل می کند و اهمیت حیات آدمی نیز به باور و عقیده وی است و در سال 88 داشتند در باورها ایجاد تردید می کردند و حماسه بزرگ 9 دی نیز فقط یک راهپیمایی نبود بلکه نشان داد، بصیرت ملت ایران آنقدر افزایش یافته است که فتنه گران نمی توانند در آن نفوذ کنند.
وی یادآور شد: اگر بخواهیم حرمت 9 دی را حفظ کنیم باید به جنبه های بصیرتی و معرفتی آن بیشتر توجه کنیم و همچنین همه باید توجه داشته باشیم اگر در یک صحنه ای موفق شدیم به این معنا نیست که این توفیق تا آخر، رفیق راه ما خواهد زیرا زندگی و حیات آدمی سراسر آزمایش و امتحان است.
پایان پیام/
نظر شما