14 درصد مساحت شهرهای اردبیل را بافت فرسوده تشکیل می‌دهد

مدیرعامل شرکت عمران و مسکن‌سازان اردبیل با بیان اینکه 14 درصد مساحت شهرهای این استان را بافت فرسوده تشکیل می‌دهد، گفت: در سال‌جاری مطالعات تهیه نوسازی بافت فرسوده به اتمام رسیده و قابلیت اجرایی دارد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اردبیل، علی غفاری مدیرعامل شرکت عمران و مسکن‌سازان استان اردبیل ظهر امروز (6 دی) در جلسه مشترک احیای بافت فرسوده شهری که با همکاری شهرداری اردبیل برگزار شد، اظهار داشت: نوسازی بافت های فرسوده نه تنها به مانند یک الزام مدیریتی بلکه به عنوان یک ضرورت انسانی، اجتماعی و اقتصادی دارای اهمیت ویژه‌ای است که بازسازی و نوسازی آن به عزم و اراده عمومی نیاز دارد.


وی با بیان اینکه در راستای تحقق سیاست کلی نظام و در اجرای ماده 171 قانون توسعه پنجم، دولت خدمتگزار مکلف به احیای 10 درصد از بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری شده است، افزود: استان اردبیل با داشتن پیشینه تاریخی و کهن بیش از یک‌هزار و 562 هکتار بافت فرسوده شناسایی شده و مصوب در 10 شهرستان دارد.


غفاری به بخشی از فعالیت‌های شرکت عمران و مسکن‌سازان استان اشاره کرد و بیان داشت: مدیریت و تهیه طرح‌های شهرسازی، معماری، نقشه‌های تفکیکی، آماده‌سازی و دیگر اقدامات اجرایی و تولید ساختمان به ویژه در بافت‌های قدیمی و فرسوده در زمین‌های تعیین شده یا از طریق خریداری و تملک صورت می‌گیرد.


این مسئول یادآور شد: در کنار آن تهیه و اجرای طرح‌های عمران شهری، مدیریت و اجرای عملیات خرید اراضی، تجمیع و تفکیک و آماده‌سازی و احداث بنا اعم از مسکونی، خدماتی، تولیدی و تجاری در بافت‌های فرسوده از مهم‌ترین اقدامات و فعالیت‌های شرکت عمران و مسکن‌سازان اردبیل است.


مدیرعامل شرکت عمران و مسکن‌سازان استان اردبیل ادامه داد: این شرکت در سال 86 اقدام به شناسایی محدوده بافت فرسوده شهری در اردبیل، پارس‌آباد، خلخال، مشگین‌شهر، گیوی، بیله‌سوار، سرعین، گرمی، جعفرآباد و انگوت کرده است.


غفاری افزود: پس از آن مدیریت تهیه طرح بهسازی و نوسازی بافت‌های فرسوده شهرهای اردبیل، پارس‌آباد، مشگین‌شهر و خلخال عملیاتی و اجرایی شده است.


غفاری در پایان سخنان خود با بیان اینکه 14 درصد مساحت شهرهای این استان را بافت فرسوده تشکیل می‌دهد، اضافه کرد: ‌در سال‌جاری مطالعات تهیه طرح بهسازی و نوسازی بافت فرسوده این شهرها به اتمام رسیده و پروژه‌های تعریف شده در مطالعات قابلیت اجرایی دارد.


پایان پیام/

کد خبر 210321

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha