نهم دیماه تجدید عهد امت با امام برای استمرار انقلاب اسلامی بود

دکتر محمدرضا مجیدی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در یونسکو:نهم دیماه تجدید عهد امت با امام برای استمرار انقلاب اسلامی و دفاع از ارزشهای اصیل دینی بود.

به گزارش خبرگزاری شبستان، دکتر محمد رضا مجیدی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در یونسکودر گفتگوئی با بیان اینکه نهم دی از ایام الله است گفت :در تاریخ انقلاب اسلامی برخی روزها حساس هستند و به عنوان نقاط عطف به شمار می آیند ، ازپانزدهم خرداد 1342تا بیست و دوم بهمن 1357 ،از دوازدهم فروردین 1358و سیزدهم آبان همان سال تا سوم خرداد1361 و تا نهم دی 1388 که در دهه چهارم انقلاب یاد محرم سال 57 و حضور میلیونی مردم را در دفاع از ارزشها در آن سال و سالهای دیگر را زنده کرد و در آموزه های دینی ما به ایام الله نامیده می شوند. و به مصداق "ومن یعظم شعائرالله فانّها من تقوی القلوب" ، تکریم و تعظیم و بزرگداشت این ایام و شعائرمورد تاکید است و نشانه ایمان و تقوا است.
سفیر کشورمان در یونسکو یادآور شد که در سال 1388شاهد حضورچهل میلیونی مردم در پای صندوق رای در 22 خردادماه و خلق حماسه ای دیگر در تاریخ انقلاب بودیم که در عرصه جهانی شگفتی ساز بود زیرا با گذشت سه دهه از انقلاب ، برای اولین بار حماسه حضور مردم در پای صندوق رای همه پرسی جمهوری اسلامی در سال 1358 بار دیگر تکرار شد و می توانست به پشتوانه ای عظیم برای آینده نظام و انقلاب تبدیل شود ، اما با طراحی نظام سلطه در خارج و همراهی ایادی واذناب در داخل وبی بصیرتی و نابخردی برخی دوستان ، آتش فتنه شعله ور شد و آرمانهای انقلاب و منافع ملی را هدف گرفت ودشمن شادکن شد. در چنین شرائطی وپس از آنکه در عاشورای سال 1388 مردم شاهد تعرض به مقدسات بودند در حرکتی خودجوش و حسینی در نهم دی به خیابانها آمدند تا بار دیگر با آرمانهای بلند انقلاب اسلامی تجدید عهد کنند و نشان دهند که امت با امامش همراه و در فراز و فرود مسائل جامعه و کشور نسبت به اصول وفادار و بر عهد خود در دفاع از انقلاب و نظام استوار هستند.
دکتر مجیدی اضافه کرد:تاریخ انقلاب اسلامی نشان می دهدکه بصیرت دینی مردم و ولایت پذیری آنان پشتوانه اصلی این انقلاب بوده است و برخلاف بسیاری از تحلیلها و گمانه زنی های نادرست در حساس ترین شرائط مردم با هوشیاری و با تشخیص اصل و فرع به میدان می آیند و همه تلاش دشمن هم بر این امر متمرکز است تا مردم را که پشتوانه اصلی هستند از انقلاب و نظام دور کنند و جنگ نرم چند ضلعی و چند بُعدی فرهنگی ، اقتصادی ، رسانه ای و سیاسی به همین منظور است وبر این اساس برهمگان به ویژه مسوولان و متولیان امور و بر خواص و نخبگان فکری جامعه است تا هم بر دامنه خدمت رسانی به صاحبان وولی نعمتان خود بیفزایند و هم با روشنگری و آگاهی بخشی آنان را از پیچیدگی طرحهای دشمن آگاه سازند.
دکتر مجیدی همچنین تاکید کرد که همه فشارها و تحریمها از یکسو برای کُند سازی چرخ توسعه علمی کشور است که در دهه گذشته سرعت چشمگیر پیدا کرده و از سوی دیگر برای ناراضی تراشی در جامعه است. وی گفت :از آنجا که در شش ماه آینده دوانتخابات مهم ریاست جمهوری و شوراها در پیش است و حضور پُرشور و حماسی مردم مورد تاکید نظام است چراکه پشتوانه هر اقدام وحرکت در سطوح ملی و بین المللی به شمار می آید ، نظام سلطه برای کم رنگ کردن این حضورودر صورت امکان ایجاد ناامنی و شورشهای اجتماعی به بهانه های واهی بر فشارها می افزاید.
سفیر ایران در یونسکو و رییس گروه کشورهای آسیائی در این سازمان گفت باید به ظرف محیطی این تحولات توجه کنیم ودر این رابطه اگر در رُخدادهای ملی و منطقه ای و بین المللی با دقت تامل شود، عمق نگاه رهبر اندیشمند وفرزانه انقلاب را درک می کنیم که منطقه و جهان در یک پیچ تاریخی مهم قرار دارد. نظام سلطه در تلاش است به سان دهه دوم قرن گذشته میلادی با باز تقسیم جهان اسلام و تجزیه سرزمینهای اسلامی و تسلط بر مقدرات مسلمانان در غرب آسیا و شمال آفریقا و به تبع آن در سایر مناطق ، پایه های سلطه خود را درقرن بیست ویکم تحکیم کند وبرای تحقق این امر باید خط مقاومتی که در پرتو انقلاب اسلامی و شکل گیری امواج بیداری اسلامی به وجود آمده است شکسته شود ، و ایران اسلامی نقطه کانونی تهاجمات است زیرا پرچم بیداری اسلامی را انقلاب اسلامی مردم آن برافراشته وخواب سلطه گران را آشفته کرده است. براین اساس هدف همه طرحها و برنامه های نظام سلطه در سه دهه گذشته ،مواجهه سخت افزاری و نرم افزاری با انقلاب اسلامی بوده است. شکل دادن به حوادث پس از انتخابات سال 1388 و فتنه ای که شاهد آن بودیم را باید در این چهارچوب دید. گسیل امواج ماهواره ای و ایجاد جنگ روانی در اشکال گوناگون رسانه ای ، فشارها و تحریمها ،بحرانهای منطقه ای و... نشانگر ابعاد گوناگون این مواجهه است.
دکتر مجیدی در مورد سازوکار مقابله با جنگ نرم دشمن گفت :آنچه در این مواجهه تاریخی می تواند به ما کمک کند شکل دادن به دفاع مقدس در جنگ نرم بر پایه گفتمان بسیج است تا با تقویت قدرت نرم کشور در ابعاد فرهنگی ، اقتصادی و رسانه ای به لطف الهی مانند گذشته بتوان بر دشمن پیروز شد. در این کارزار و جنگ نرم فرهنگی و سیاسی و اقتصادی و علمی و رسانه ای ، نیازمند فرماندهان و افسران و سربازان جان برکفی هستیم که مسلط به سلاح ایمان واخلاق و بصیرت و دانش و آگاه به شیوه ها و روشهای مقابله در جنگ نرم باشند و بتوانند به صورت عملیاتی وارد عرصه شوند. به دیگر سخن اجزای مدیریت کشور و قوای سه گانه و مراکز علمی و پژوهشی نیازمند روحیه بسیجی هستندکه با اخلاص و صفا وایثار و از خودگذشتگی وارد عرصه شوند و بر محور " ما می توانیم" حرکت آغاز شود. امروز هم به سان دوران دفاع مقدس و جنگ سخت می توان خط مقاومت ملی را در برابر دشمن در جنگ نرم تقویت کرد و دفاع مقدسی عظیم تر راشکل داد و شاهد پیروزیهای تاریخی بود. و باید به یاد داشت که بسیاری از برنامه های نظام سلطه برای مشغول کردن ایران اسلامی و گرفتار روزمرگی کردن اش برای آن است تا از سرعت علمی کشور بکاهند زیرا می دانند اگر این روند را کُند نکنند مقابله با ایران اسلامی قدرتمند و متکی به دانش و فناوری امکان پذیر نخواهد بود و همه جنجالها و سر وصداها و تحریمها در این سمت و سو است.لذا باید برمحورجهاد علمی و اقتصادی همه مراکز تولید دانش وفناوری کشورو به ویژه نسل جوان دانشجو تلاش خود را مضاعف کنند و بر پایه خلاقیت ، تولید ملی دانش بنیان را چند برابر کنند و البته باید ابزارهای لازم و حمایتهای قانونی و تسهیل کننده برای سرمایه گذاری بخش خصوصی فراهم شود و دیوانسالاری دست وپا گیر نباید مانع شتاب علمی شود.

پایان پیام/
 

کد خبر 210320

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha