به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، غلامرضا نوری، نماینده مردم بستان آباد در مجلس، روز گذشته (5 دی) در نشست ستاد اجرایی توسعه بخش کشاورزی استان با اشاره به اقدامات انجام یافته در راستای ساماندهی اماکن دامی در مناطق زلزله زده استان، گفت: سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی در موضوع سامان بخشی به این اماکن، تلاش قابل توجهی را از خود نشان داده و مدیریت و پیشرفت کار در این زمینه بسیار خوب و قابل توجه است.
عضو هیئت رئیسه کمسیون حمایت از تولید ملی و نظارت بر اجرای سیاست های اصل 44 افزود: این کمسیون تلاش می کند در جریان اجرای قانون افزایش بهره وری در بخش کشاورزی برنامه پنجم توسعه، قوانین بودجه تشکل های موجود در بخش کشاورزی را توانمند کند و واگذاری مسئولیت های بزرگ به سازمان نظام مهندسی و نظام دامپزشکی ازجمله تلاش های مجلس برای بکار گرفتن تشکلها درحوزه های اجرایی بخش کشاورزی بوده است.
وی ادامه داد: تشکل ها و بخش خصوصی که اکنون زمامدار بسیاری از فعالیت ها وسیاست ها در بخش کشاورزی هستند، بایستی با تلاش مضاعف درجهت تسهیل امور و تسریع در انجام فرآیند فعالیت ها حرکت نمایند و در امورات واگذارشده، فرآیند تولید محصولات کشاورزی را فنی و مهندسی نمایند تا درنهایت به افزایش بهره وری وکاهش هزینه ای تولید منجر شود.
وی با اشاره به اینکه این کمیسیون طی دو سال و نیم تلاش مستمر، قانون افزایش بهره وری را به تصویب رساند، افزود: اکنون مطابق رسالت قانونی خود، نظارت بر چگونگی نحوه اجرای این قانون در وزارت جهادکشاورزی، صدا و سیما و سایر وزارتخانه ها و نهادها رصد می شود.
عضو هیئت رئیسه کمسیون حمایت از تولید ملی و نظارت بر اجرای سیاست های اصل 44 گفت: سیاستهای کلی اصل 44 قانون اساسی در بندهای مختلف از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ و در حال حاضر اجرا میشود و این سیاستها اهداف مختلفی از جمله شتاب بخشیدن به رشد اقتصاد ملی، ارتقا کارایی بنگاههای اقتصادی و بهرهوری منابع مادی، انسانی و فناوری، افزایش رقابتپذیری در اقتصاد ملی و نظایر آن را دنبال میکند.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با تقدیر از برگزاری جلسات استانی کارگروه توسعه بخش کشاورزی در سطح شهرستان ها، گفت: تجارب جهادکشاورزی استان درمباحث مهم دام وطیور، آبیاری تحت فشار وتاسیسات وابسته درمسیر توسعه بخش کشاورزی به عنوان الگو قابل استفاده و تعمیم در سایر مناطق است.
نوری با اشاره به استفاده بهینه از امکانات موجود در جهت بی اثر نمودن تحریم های صورت گرفته توسط استکبار، اضافه کرد: برای دفع تحریم و تجارت بینالمللی باید از منابع موجود استفاده بهینه کرده و امور اجرایی را به بخش خصوصی سپرد و در این مسیر، استفاده از مزیتهای نسبی، اصلاح قوانین مالیاتی، بانکی، کار و تامین اجتماعی و تقویت دستگاههای نظارتی از شروط لازم برای موفقیت در اجرای طرح اقتصاد مقاومتی است.
وی هدف تحریمکنندگان را جلوگیری از دست یافتن ایران به اهداف سند چشمانداز، برنامه پنجم و سایر برنامههایی که در جهت رسیدن به توسعه تدوین شده، عنوان کرد و افزود: معنای اقتصاد مقاومتی، ایستادگی پویاست، یعنی در عین مقاومت برای توسعه تلاش میکنیم تا بار دیگر در سنگر تولید ملی، در بخش کشارزی نیز با دسترسی کامل به هدف امنیت غذایی کشور، بتوانیم علاوه بر پیشرفت ملی، دشمنان را در دستیابی به نیات خود ناکام بگذاریم.
پایان پیام/
نظر شما