سیستم هوشمند سازی مصرف انرژی مبتکر کاشانی به مرحله تجاری سازی رسید

سیستم هوشمند موتورخانه ای دو پنلی در کنترل و بهینه سازی مصرف انرژی ساخته شده توسط مبتکر کاشانی و برگزیده جشنواره خوارزمی به مرحله تجاری سازی رسید.

سعید شاداب، مدیر اجرایی شرکت فناور برتر هوپادگستر صنعت در گفتگو با خبرنگار شبستان گفت: این سیستم با عنایت به فرامین روشنگر و راهنمای مقام معظم رهبری در راستای تولید ملی در مقابله با تحریم ها، شکوفایی کسب وکار ایرانی ،تجاری سازی فناوری، تولید ثروت از علم و استقاده بهینه و مطلوب از امکانات با توجه به نیازهای موجود و درخواست های صنایع ساخته شد.
 

شاداب، تعامل و همکاری علم و صنعت و فن، ارتباط مستقیم صنایع تولیدی از مرحله تولید کالا با مبتکران در تکنولوژی برتر ساخت، کاهش مصرف انرژی و هزینه از دیگر اهداف ساخت این سیستم است.
 

به گفته وی، با توجه به قرار داد همکاری با چند شرکت داخلی این سیستم برای استفاده ساختمان های بزرگ و مراکز اداری و واحدهایی که نیاز به یک سیستم گرمایشی مرکزی دارند در حال تولید انبوه است و هم اکنون نیز در تعدادی دستگاه های اداری و ارگان های دولتی سطح شهرستان و استان در حال استفاده و بازدهی مطلوب آن در کمیت و کیفیت مصرف انرژی است.
 

وی افزود: هوپادگستر صنعت یکی از شرکت های فناور برتر است که در مرکز رشد دانشگاه کاشان فعالیت و همکاری دارد و توانست با ساخت سیستم هوشمند کنترل مصرف انرژی مفتخر به دریافت نشان فناور برتر استان اصفهان در سال جاری شود.
 

نایب رئیس هیئت مدیره هوپادگستر صنعت ساخت سیستم هوشمند موتورخانه ای دو پنلی توسط احسان بلور کاشانی برگزیده جشنواره جوان خوارزمی و نفر اول مسابقات بین المللی ربات مریخ نورد را یادآورشد و گفت: این سیستم به شماره 76653 در اداره کل مالکیت صنعتی و ثبت اختراعات کشور به ثبت رسیده است.
 

شاداب، قیمت تمام شده برای هر دستگاه سیستم کنترل هوشمند فول آبشن را یک سوم قیمت خارجی آن حدود 20 میلیون ریال یادآورشد و گفت: نمونه معمولی خارجی این سیستم حدود7 میلیون ریال است.
 

وی، کارکرد آزمایشی موفق این سیستم طی سه ماهه سوم سال جاری در دانشکده فنی شهید رجایی کاشان را خاطرنشان کرد و گفت: استفاده از سیستم کنترل هوشمند مصرف انرژی در این دانشکده طی این مدت در مقایسه با مدت مشابه آن نسیت به سال گذشته که سیستم وجود نداشته است 29 درصد مصرف انرژی و 32 درصدی هزینه کاهش داشته است.
 

به گفته وی، میزان انرژی مصرف شده این دانشکده در ماه های مهر، آبان و آذر سال گذشته 80 هزار مترمکعب با قیمت 83 میلیون و 360 هزار ریال بوده است در حالی که با نصب سیستم هوشمند میزان مصرف انرژی طی این ماه ها در سال جاری به 57 هزار مترمکعب و صرفه جوی در قیمت به میزان 57 میلیون و 350 هزار ریال کاهش یافته است.
 

مدیر اجرایی شرکت هوپاد گسترکاشان، کاهش 40 درصدی مصرف انرژی با استفاده از سیستم کنترل هوشمند در ساختمان هایی که مقررات ملی ساختمان و مبحث 19 را رعایت کرده باشند، تاکید کرد و گفت: سیستم کنترل هوشمند مصرف انرژی به گونه ای طراحی شده است که براساس تغییرات دمایی و جوی عمل کرده و از مصرف انرژی در مواقعی که دمای هوا افزایش یا کاهش می یابد جلوگیری می شود.

 

شاداب اظهار داشت: سیستم دو پنلی، عدم نصب در موتورخانه بدون هیچ تغییری درنمای داخل ساختمان، اتصال فعال بصورت بی سیم، قابلیت کنترل از طریق اینترنت، کنترل دما از طریق اینترنت در مدیریت بحران مجهز به سنسورهای هشدار دهنده حسگر به گازهای خطرناک از جمله منواکسید، اعلام خطر از طریق پیامک به کاربر، تجهیز به ال سی دی با منوی فارسی و استفاده از جعبه سیاه اطلاعات با ضبط و ثبت آخرین دیتاها از جمله ویژگی های این سیستم است.
 

وی در پایان ثبت چهار اختراع دیگر احسان بلور کاشانی از جمله ربات لوله نورد با قابلیت تصویربرداری آن لاین در لوله ها، طرح تحقیقاتی کاهش مصرف در بازه یک ساله در خصوص موتورهای تک فاز و سه فاز، ربات مریخ نورد با بازوی 5 درجه آزادی و دستگاه CNC و کسب رتبه اول تا سوم در مسابقات ملی و بین الملی را خاطرنشان کرد و گفـت: این مبتکر جوان کاشانی سه طرح نصب مبدل های کولرهای آّبی(سیستم ذخیره انرژی و تنظیم دور موتور از صفر تا 100 در کولر)، دستگاه کنترل هوشمند رک های صنعتی و سامانه سیبل لیزری برای صنایع دفاعی و ورزش را نیز در حال ثبت دارد.

 

پایان پیام/

کد خبر 209636

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha