استانداری‌ها برای مبارزه با سالک کمک‌ کنند

معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: برای مبارزه با سالک نیاز داریم که رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی از استانداری‌ها کمک بگیرند چرا که منابع ما برای مبارزه با این بیماری کافی نیست.

به گزارش خبرنگار شبستان، علیرضا مصداقی‌نیا، معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در هفتاد و سومین اجلاس رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور با اشاره به موضوعات کلیدی در حوزه سلامت گفت: بیماری‌های غیرواگیر، کنترل عوامل خطر و در رأس برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع از موضوعات مهم حوزه سلامت هستند.

 

وی با اشاره به برنامه‌های خودمراقبتی در سلامت خانواده اظهار کرد: در حوزه بیماری‌های واگیردار کارها با شدت و حدت مناسب در حال پی‌گیری بوده و طی چند سال اخیر هیچ نوع بیماری باعث به وجود آوردن مسئله‌ای خاص نشده است.

 

مصداقی‌نیا افزود: سال‌ها بود که منتظر انجام DSH‌ بودیم که امسال پیش رفت و همچنین محاسبه بار بیماری‌ها نیز در حال انجام است که به زودی نتایج حاصل از آن منتشر می‌شود.

 

ابلاغ سند ملی واکسن در آینده‌ای نزدیک

معاون بهداشت وزیر بهداشت از رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی خواست تا در مورد مرگ و میر مادران و کاهش شاخص سزارین و بالا بردن سواد تغذیه‌ای توجه و اهتمام ویژه داشته باشند.

 

وی همچنین در مورد مبارزه با بیماری پوستی سالک گفت: برای مبارزه با این بیماری نیاز داریم تا از استانداری‌ها کمک بگیریم چرا که پول ما کفایت مبارزه با این بیماری را نمی‌کند.

 

مصداقی‌نیا ادامه داد: برنامه واکسیناسیون فلج اطفال نیز باید به طور جدی پی‌گیری شود تا تکمیل ریشه‌کنی این بیماری را به دنبال داشته باشد.

 

وی همچنین از تصویب سند ملی واکسن خبر داد و گفت: این سند به تصویب رسیده است و به زودی به دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور ابلاغ و در دسترس آنها قرار خواهد گرفت.

 

به گفته مصداقی‌نیا، تاکنون 26 میلیون نفر در سامانه سلامت ثبت‌نام کرده‌اند و بیش از پنج میلیون و 400 هزار نفر پزشک خانواده خود را انتخاب کرده‌اند.

 

پایان پیام/


 

کد خبر 209218

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha