حجت الاسلام علی چراغی پور، مسئول دفتر هماهنگی، توسعه و ترویج فعالیت های قرآنی ایلام، صبح امروز(3 دی) به خبرنگار شبستان گفت: این تعداد، افراد در موسسات قرآن و عترت در نقاط مختلف شهری و روستایی این استان فعالیت دارند.
وی، افزود: افرادی می توانند از بیمه فعالان قرآنی استفاده کنند که تبلیغ و ترویج قرآن که در زمینه های آموزش قرآن، پژوهشهای قرآنی، فعالیتهای هنری و کارمندان اداری مراکز قرآنی فعالیت داشته یاشند.
حجت الاسلام چراغی پور، یادآور شد: اشتغال به فعالیت قرآنی در زمان ارائه درخواست، حسن سابقه اعتقادی و اخلاقی، حسن سابقه در فعالیتهای قرآنی و داشتن مدرک تحصیلی حداقل دیپلم یا معادل حوزوی آن از شرایط عمومی بیمه فعالان قرآنی است.
مسئول دفتر هماهنگی، توسعه و ترویج فعالیت های قرآنی ایلام، تصریح کرد: اساتید، پیشکسوتان و داوران قرآن، قاریان قرآن، حافظان قرآن و نهجالبلاغه، مبلغان و سخنرانان قرآنی، گروه آموزش قرآن، گروه پژوهشهای قرآنی، گروه فعالیتهای هنری قرآنی و کارمندان اداری مراکز قرآنی مردمی می توانند از این بیمه استفاده کنند.
وی، با بیان اینکه موسسات قرآن و عترت نقش مهمی در ترویج معارف قرآنی در جامعه برعهده دارند، افزود: ترویج فرهنگ قرآن و عمل به آن در جامعه به عنوان عنصرهای مهم در پیشرفت و موفقیت کنونی کشور از اهداف ایجاد این موسسات است.
چراغی پور، حمایت از مربیان قرآنی، ارتقاء موسسات قرآنی، ترویج فرهنگ قرآن و توانمند کردن فعالان قرآنی را در جامعه را از مهم ترین برنامه های ستاد فعالیتهای قرآنی کشور در سال جاری عنوان کرد.
مسئول دفتر هماهنگی، توسعه و ترویج فعالیت های قرآنی ایلام، در پایان خاطرنشان کرد: فعالان قرآنی استان می توانند برای بهره مندی از این پوشش بیمه ای به دفتر هماهنگی، توسعه و ترویج فعالیت های قرآنی استان واقع در مجتمع ارشاد مراجعه تا پس از بررسی مدارک به بیمه تامین اجتماعی معرفی شوند.
گفتنی است، در حال حاضر79 موسسه قرآنی در استان ایلام فعال است.
پایان پیام/
نظر شما