قهرمانان مدال آور ایرانی از خدمت سربازی معاف شدند

نمایندگان مجلس مقرر کردند قهرمانان بازیهای المپیک شامل نفرات اول تا سوم و قهرمانان اول و دوم مسابقات قهرمانی جهان و نفرات بازیهای آسیایی در رشته های ورزشی از خدمت دوره ضرورت سربازی معاف می شوند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی شبستان، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در ادامه جلسه علنی امروز یکشنبه 3 دی جزئیات طرح اصلاح قانون سرباز قهرمان را مصوب کردند.

براساس رای نمایندگان در ماده واحده این طرح تبصره 4 ماده واحده قانون سرباز قهرمان مصوب 13/12/1376 به شرح زیر اصلاح و به عنوان تبصره 6 محسوب و دو تبصره به عنوان تبصره های 4 و 5 به آن الحاق می شود و عبارت «سازمان تربیت بدنی» در قانون مذکور به عبارت «وزارت ورزش و جوانان» تغییر می یابد.

براساس تبصره 4 قهرمانان بازی های المپیک شامل نفرات اول تا سوم و قهرمانان اول و دوم مسابقات قهرمانی جهان و نفرات اول بازیهای آسیایی در رشته های ورزشی تحت پوشش کمیته بین المللی المپیک برگزار می شود و مقام اول تا سوم مسابقات جام جهانی فوتبال، بسکتبال، والیبال و همچنین یکی از فرزندان قهرمانان پاراالمپیک جهانی معاف از سربازی با معرفی وزارت ورزش و جوانان و هماهنگی ستادکل نیروهای مسلح پس از طی دوره آموزش نظامی در نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران از انجام خدمت دوره ضرورت معاف می شوند.

همچنین در تبصره 5 این ماده واحده نمایندگان مصوب کردند تمامی دستگاههای اجرایی موضوع ماده 5 قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب 8/7/1386 می توانند علاوه بر مشمولین تبصره 4 این قانون، مقامهای اول، دوم و سوم بازیهای آسیایی و مسابقات جهانی را با معرفی وزارت ورزش و جوانان و با رعایت سایر قوانین و مقررات مربوطه به صورت پیمانی جذب و استخدام کنند.

در این تبصره نمایندگان مقرر کرده بودند که این قهرمانان بدون نیاز به شرکت در آزمون عمومی به استخدام دربیایند که این عبارت مخالف قانون برنامه پنجم بود و حذف شد و به این ترتیب این قهرمانان نیز همانند سایر افراد باید با رعایت قوانین و مقررات به صورت پیمانی جذب و استخدام شوند.

نمایندگان در تبصره 6 مقرر کردند آیین نامه اجرایی موضوع معافیت سربازان قهرمان مشمول این قانون به پیشنهاد وزارت ورزش و جوانان و با همکاری وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح تهیه می شود و به تایید ستادکل نیروهای مسلح می رسد.

آیین نامه اجرایی موضوع جذب استخدام قهرمانان مشمول این قانون نیز به پیشنهاد وزارت ورزش و جوانان و با همکاری معاونت توسعه و مدیریت و سرمایه انسانی رییس جمهور تهیه می شود.

این آیین نامه ها حداکثر 3 ماه پس از لازم الاجرا شدن این قانون به تصویب هیئت وزیران می رسد.

پایان پیام/
 

کد خبر 208725

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha