به گزارش خبرگزاری شبستان از اردبیل، سیدحامد عاملی معاون استاندار اردبیل صبح امروز(30 آذر) در مراسم اختتامیه طرح ملی « مطلع مهر » اظهار داشت: دیگر در عصر ارتباطات نمیتوانیم مدعی باشیم که یک استاد دانشگاه را از شهری به شهر دیگر برای برگزاری جلسات و نشستها دعوت کنیم، بلکه بهتر است از زیرساخت ویدئو کنفرانسها و ارتباطگیری مستقیم در بهرهمندی از نظرات کارشناسان و اساتید دانشگاه و علما و فقها استفاده کنیم.
معاون برنامهریزی استاندار اردبیل ادامه داد: اگر به فلسفه آموزش که ساختن انسانهای توانمند است دقت کنیم و به این نتیجه برسیم که این آموزشها میتواند منجر به سعادت و خوشبختی شود، بهتر و شایسته میتوان آموزشهای متنوع را در تحکیم نظام اجتماعی و خانوادگی گسترش داد.
این مسئول با بیان اینکه اردبیل سالهاست از بنبست فرهنگی و اجتماعی رنج میبرد، تصریح کرد: چرا که امکان استفاده از ظرفیتهای فرهنگی و نشستها و جلسات تخصصی در حوزههای مختلف با حضور اساتید کشور وجود ندارد.
عاملی گفت: اگر بتوانیم رسالت خود را در این حوزه درست و دقیق بشناسیم و هدفگذاری صحیح داشته باشیم، بسیاری از آسیبها را قبل از وقوع پیشگیری کرده و نیاز افراد خانواده را که یاد گرفتن آموزشهای جمعی و مهارتهای مکمل است، برطرف میکنیم.
معاون برنامهریزی استاندار اردبیل تصریح کرد: آنچه در این بین ضرورت و اهمیت با ارزش تلقی میشود، کاربردی کردن این آموزشها و مهارتآموزیهاست که آمادگی داریم در سطح استان برای تقویت این حوزه تدبیری اندیشمندانه داشته باشیم.
این استاد دانشگاه به اشکال متنوع انتقال پیام در عصر حاضر و تولید آن اشاره کرد و خاطرنشان کرد: امروز دیگر دوران آن نیست که تنها با تکیه بر کتاب و برخی ابزارهای قدیمی بتوانیم انتقال پیام داشته باشیم، بلکه امروز با متنوع شدن وسایل و ارتباطات انتقال پیام نظیر رادیو، تلویزیون، ماهواره، اینترنت، پیامک و ... میتوانیم انبوه پیام را با سرعت و دقت بیشتر منتقل کنیم.
پایان پیام/
نظر شما