آموزه های شیطانی متضاد تعالیم اصیل اسلامی است

استاد حوزه فرق و مذاهب با بیان اینکه آموزه های شیطانی متضاد تعالیم اصیل اسلامی است، گفت: آموزه های شیطانی تعالیم انبیای الهی را معکوس جلوه می دهد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اردبیل، حجت الاسلام علی اکبر دریا کناری استاد حوزه فرق، مذاهب و عرفان های نوظهور صبح امروز( 30 آذر) در کارگاه آموزشی تخصصی عرفان های نوظهور انحرافی اظهار داشت: موجودی که سه ویژگی یعنی تمرد، طغیان و شرارت را داشته باشد، شیطان نام دارد و چون ابلیس به خدا سجده نکرد، شیطان نام گرفت.


وی با بیان اینکه عرفان های نوظهور انحرافی تعالیم انبیای الهی را معکوس جلوه می دهد، اضافه کرد: انبیای الهی در طول تاریخ دو لیست به بشریت ارایه داده اند یک لیست از واجبات و یک لیست از محرمات که عرفان های کاذب و دروغین مثل شیطان پرستی واجبات را محرمات و محرمات را واجبات ارائه داده اند.


حجت الاسلام دریا کناری با بیان اینکه این فرقه‌ها شیطان را عامل قدرت می دانند و می خواهند با نظام رایج جهان مخالفت کند، بیان داشت: استفاده از عدد 666 برای شیطان به این دلیل است که 666 روز بعد از آفرینش انسان، خداوند انسان را از بهشت بیرون می کند.


وی با اشاره به فرموده مقام معظم رهبری در این باره مبنی براینکه « هر کس در راه روشنگری فکر مردم تلاش کند، از یک انحرافی جلوگیری کند و از یک سوء فهمی مانع شود چون در مقابله با دشمن است جهاد است» گفت: تعمیق باورهای دینی در خود و جوانان و ارتقای سطح آگاهی خودمان در زمینه عرفان اسلامی و عرفان های کاذب مهم ترین راهکار جلوگیری از ترویج این گونه افکار است.


در ادامه این کارگاه آموزشی علی دژبانی کارشناس فرق و مذاهب و تشکل های دینی تبلیغات اسلامی استان اردبیل در سخنانی اظهار داشت: این کارگاه آموزشی با دیدگاه ایجابی و نه سلبی طراحی شده و علاوه بر معرفی عرفان های کاذب، به عرفان اسلامی اشاره شده و مطالب و موضوعات با توجه به آیات قرانی توسط اساتید مدعو تشریح شد.


دژبانی تبیین صحیح عرفان ناب اسلامی و نقد و بررسی عرفان های کاذب و تبیین دروغین بودن معنویت، ساخته و پرداخته دنیای مدرن مادی را از راهکارهای مهم در مقابل رواج اینگونه عرفان ها عنوان کرد.


وی اضافه کرد: جنبش های نو پدید یکی از مهم ترین مسائل فکری، اجتماعی و دینی در جامعه امروز ما است که به امور ماورایی می پردازد و به گونه ای آموزه های روشن دینی را با ابهام و تردید می‌آمیزد و یا به صراحت در برابر آنها قرار می گیرد.


کارشناس فرق و مذاهب و تشکل های دینی تبلیغات اسلامی استان اردبیل اظهار داشت: هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی را ارتقای سطح دانش دینی و مذهبی مخاطبان در رابطه با عرفان های نوظهور انحرافی، افزایش توانمندی مربیان و معلمان در پاسخگویی به شبهات دانش آموزان است.


گفتنی است؛ این دوره در راستای مقابله با فراگیر شدن بحران هویت در بین جوانان، رواج آیین‌های انحرافی و اندیشه‌های منحرف برگزار شد و در آن به گوشه‌ای از پیامدهای هجمه‌های فرهنگی غرب به نسل جوان کشور و عدم توجه کافی مسؤولان به مسائل فرهنگی و اعتقادی اشاره شد.


پایان پیام/

کد خبر 207937

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha