محمدعلی فرامینی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی گیلان با اشاره به راه اندازی سامانه پرداخت الکترونیکی قبوض آب مشترکان روستایی به خبرنگار شبستان گفت: در زمان حاضر یک هزار و 536 روستای گیلان زیر پوشش شبکه آبرسانی روستایی قرار دارند و از آب آشامیدنی سالم و بهداشتی بهره مند هستند.
وی با اشاره به صرف هزینه هنگفت جهت صدور قبض آب برای روستائیان افزود: کاهش سرانه هزینه و تردد بین شهری جهت پرداخت قبوض، کاهش آلودگی زیست محیطی و کاهش استهلاک ماشین آلات، تسریع در انجام خدمات از سوی شرکت و جلب رضایت مشترکان از مهم ترین مزایای پرداخت الکترونیکی قبوض آب از سوی روستاییان است.
فرامینی با بیان اینکه هم اکنون این کار در مرحله اطلاع رسانی قرار دارد و قبض آب هنوز برای مشترکان فرستاده می شود، اظهار کرد: پس از نهادینه شدن پرداخت الکترونیکی قبوض، دیگر قبضی برای روستاییان صادر نمی شود.
به گفته وی، شرکت آب و فاضلاب روستایی گیلان در هر دوره 2 ماهه، با صرف هزینه ای معادل یک میلیارد و 760 میلیون ریال، 220 هزار قبض آب برای روستاییان صادر می کند.
وی، با بیان اینکه در طول سال مبلغی معادل 10 میلیارد و 560 میلیون ریال جهت تولید قبض آب، برای مشترکان روستایی هزینه می شود، خاطرنشان کرد: در صورتی که روستاییان از طریق الکترونیکی قبوض آب خود را مشاهده و پرداخت کنند این میزان هزینه تولید قبض که رقم قابل توجه ای نیز است، کاهش می یابد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی گیلان تصریح کرد: از این پس مشترکان شرکت آبفار گیلان می توانند با مراجعه به سایت اینترنتی شرکت، قبوض آب خود را مشاهده و نسبت به پرداخت آن اقدام کنند.
فرامینی یادآور شد: روستاییان همچنین می توانند از طریق دفاتر آی سی تی و سیستم های خودپرداز و کارت خوان ها، آب بهای خود را پرداخت کنند.
پایان پیام/
نظر شما