به گزارش خبرنگار شبستان، علی محبی، در مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه علوم انتظامی گفت: در سالی که گذشت 166 مقاله منتشر شد که البته این تعداد مقالههایی است که در سایت ثبت شده و تعداد مقالهها بیشتر از این است.
وی با مقایسه پروژههای تحقیقاتی نسبت به سالهای گذشته گفت: در سال 89، 37 مقاله تحقیقاتی داشتیم که این تعداد امسال به 55 پروژه افزایش یافته و از این تعداد 13 پروژه در داخل دانشگاه و 42 پروژه برای پلیسهای تخصصی بوده است.
محبی ضمن اشاره به تألیف 61 عنوان کتاب در این دانشگاه گفت: همچنین 59 ترجمه برای دانشگاه انجام شده که در زمینه تخصصی بوده است.
وی با اشاره به اخذ مجوز مرکز اطلاعرسانی علوم پلیسی منطقه و جهان اسلام گفت: همچنین طراحی و اجراییسازی طرح تعامل دانشگاه با ردههای تحقیقاتی انجام گرفته تا پژوهشها کاربردیسازی شود.
وی همچنین گفت: برای سنجش اطلاعات پلیسی سامانهای تأسیس شده تا بتوانیم به علوم پلیسی همه دنیا دستیابی داشته و در راستای هدفمان که رسیدن به مرجعیت علمی در زمینه پلیسی در جهان است، برسیم.
وی گفت: در بخش تحقیقات 42 پروژه، در تألیفات 25 کتاب و در بخش ترجمه 30 ترجمه ارزشمند امسال انجام شده است.
وی با اشاره به ساماندهی کتابخانه مرکزی دانشگاه انتظامی گفت: در کنار کتابخانه سایت اینترنتی دانشگاه نیز احداث و تجهیز شده و تالار گفتوگوی علمی نیز برای تبادل تجربیات علمی پلیسی امروز افتتاح خواهد شد.
محبی درباره کاربردیکردن پروژههای انجامشده گفت: تحقیقات کیفی برای مسئلهیابی و ایجاد موضوعات پژوهشی و همچنین طراحی مدل کاربردی اجرایی پایاننامهها و تحقیقات در کنار ایجاد بانک موضوعی از نیازهای ردههای تخصصی ناجا و تألیف دانشنامه پلیس از کارهایی است که در این راستا انجام دادهایم.
وی در پایان با اشاره به کارگاههای آموزشی که برای ارتقای توانمندی علمی پژوهشی اعضای هیئت علمی دانشگاه انتظامی برپا شده است، گفت: اعضای هیئت علمی باید در این کارگاهها شرکت کنند و حداقل هر عضو باید سه کارگاه را گذرانده باشد.
گفتنی است، در پایان این مراسم، آغاز به کار انجمن علمی پژوهشهای انتظامی، آغاز به کار شرکتهای دانشبنیان انتظامی و افتتاح تالار گفتوگو در دانشکده مرزی این دانشگاه انجام شد.
پایان پیام/
نظر شما