سالانه بیش از 3 هزار تن انار از باغات پاوه برداشت می شود

مدیر جهادکشاورزی شهرستان پاوه، با اشاره به اینکه سطح باغات بارور این شهرستان 480 هکتار است، گفت: سالانه سه هزار و 600 تن انار از این باغات برداشت می شود.

مهندس مسعود کرمی، مدیر جهادکشاورزی شهرستان پاوه، با اشاره به اینکه به پایان فصل برداشت انار در این شهرستان، به خبرنگار شبستان گفت: کل سطح باغات این شهرستان 570 هکتار است که 480 هکتار بارور و مابقی آن به صورت نهال کاشت شده است.

 
وی با اشاره به اینکه متوسط عملکرد تولید انار باغات شهرستان پاوه بیش از 5/7 تن است، اضافه کرد: سالانه سه هزار و 600 تن از سطح باغات بارور این شهرستان انار برداشت می شود.


مهندس کرمی، با اشاره به کاهش 40 درصدی تولیدات این باغات، عنوان کرد: امسال به دلیل سرمای دیررس بهاره و یخبندانی که در منطقه داشتیم متاسفانه شاهد افت تولید محصول بودیم که میزان انار برداشتی امسال به بیش از 2200 تن رسید.


مدیر جهاد کشاورزی پاوه، انار تولیدی این شهرستان را ارگانیک و عاری از هرگونه کود شیمیایی خواند و گفت: به علت عدم استفاده از هرگونه کود، سم و مواد شیمیایی محصولات تولیدی این شهرستان در کشور شناخته شده اند.


وی بیان کرد: انار کارالی، انار ساوه، انار شیرین، انار ترش، مزله از ارقام اصلی انار پاوه هستند و ارقام رباب نی ریز و ملس ممتاز ساوه نیز اخیرا به باغات این شهرستان اضافه شده‌اند.


مهندس کرمی، با بیان اینکه بیشترین میزان انار تولیدی این شهرستان به صورت تازه‌خوری استفاده می شود، افزود: مقداری از انارها نیز توسط مردم بومی شهرستان به عنوان رب انار مورد استفاده قرار می گیرد که می توان از آن به عنوان محصولات فرعی باغات انار نام برد.


گفتنی است، شهرستان پاوه یکی از 13 شهرستان استان کرمانشاه است که یکی از مهم ترین محصولات باغی آن انار است و در غرب کشور بسیار معروف است.

 

پایان پیام/

کد خبر 207390

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha