به گزارش خبرگزاری شبستان از مازندران، حجت الاسلام علی اکبر یزدانی، مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، شب گذشته(28آذر) در همایش گرامیداشت هفته پژوهش ویژه اساتید و طلاب، اظهار کرد: منابع حوزه و دانشگاه قرآن و علم و خرد است و هر دو هدف و منابع مشترک دارند و باید در کنار هم قرار بگیرند.
وی افزود: حوزه متکفل تفسیر قول الهی و دانشگاه متکفل تفسیر فعل الهی است و این دو نهاد معنوی جامعه را باید به کمال برسانند.
حجت الاسلام یزدانی تاکید کرد: دشمن تلاش می کند بین حوزه و دانشگاه اختلاف ایجاد کند و همه ابزار خود را به کار می گیرد که آنها را متضاد هم جلوه دهند و تفرقه بیفکند تا با اختلاف این دو نهاد به اهداف خود برسند.
مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه کشاورزی ساری با تاکید بر اینکه بیش از هر زمانی به وحدت و درک متقابل نیازمندیم، تصریح کرد: با توجه به در پیش بودن انتخابات دشمنان از همه جوانب به کشور فشار وارد می کنند و اکنون بیش از هر زمان دیگر نیاز به وحدت، همدلی، درک متقابل و تعامل میان فرهیختگان دانشگاهی و حوزوی احساس می شود.
وی متذکر شد: حوزه و دانشگاه باید راهکارهای علمی و عملی در راستای اقتصاد مقاومتی داشته باشند و از تشدد و تفرقه جلوگیری کنند تا فضای جامعه طوری تدبیر شود که مشکلات تحریم ها برای مردم چند برابر نشود.
حجت الاسلام یزدانی خاطرنشان کرد: خون شهید مفتح در سطح دانشگاه ریخته شد تا سرفصل جدیدی برای وحدت حوزه و دانشگاه باشد.
وی با اشاره به اینکه امور پژوهشی باید بر اساس نیاز های جامعه در سال تولید ملی صورت پذیرد، افزود: کار های پژوهشی باید در مقابله با بحران های اقتصادی که دشمن بر سر ایران اسلامی نهاده است مثمرثمر واقع شود.
این مسئول، پرهیز از شتابزدگی، سرقت علمی، اولویت بندی در نکات ضروری، ترویج روحیه پژوهش گروهی، دوری از شهرت را عوامل مهم در شخصیت یک پژوهشگر دانست و گفت: افرادی می توانند به عنوان یک پژوهشگر نمونه به ادامه فعالیت در پیشبرد اهداف بپردازند که مقابل خود و خدا دارای وجدانی آرام و سخاوتمند باشند.
مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری گفت: در دانشگاه ها هم روش هایی برای دریافت علوم طبیعی و اجتماعی و انسانی ابداع شده است که از لحاظ سرعت آماده سازی نیروها برای ورود در صحنه های اجتماع کارکرد مثبت و موثری دارد و همچنین روش های ورود در مباحث علمی و آموزش آنها به دانشجویان اگرچه عمق و دقت روش های حوزوی را ندارد لیکن سرعت آن برای رفع نیازهای علمی جامعه قابل توجه است.
وی افزود: اتحاد حوزه و دانشگاه در دو جهت قابل تامل است یکی اتحاد در روش ها و متدولوژی و دیگری اتحاد در اهداف است.
پایان پیام/
نظر شما