وجود 150متخصص وفوق تخصص در بیمارستان امام خمینی(ره) ساری

رییس بیمارستان امام خمینی(ره) ساری از وجود 150متخصص وفوق تخصص در این بیمارستان خبر داد و گفت: در 6 ماهه نخست امسال 43 هزار و 599 مورد به اورژانس مراجعه کردند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مازندران، دکتر عالیه زمانی، رییس بیمارستان امام خمینی(ره) ساری شب گذشته (27آذر) در نشست علنی اعضای شورای اسلامی شهر ساری به وجود 150متخصص وفوق تخصص در این بیمارستان اشاره و تصریح کرد: 140 دستیار، 60 کارورز و 100 دانشجو در این مرکز در حال گذراندن دوره های آموزشی هستند.


زمانی با بیان اینکه 328 تخت فعال و 150 متخصص وفوق تخصص و 858 پرسنل در این مرکز فعالیت دارند، افزود: 22 بخش تخصصی و فوق تخصصی، 9 رشته آموزشی دستیاری،10 گروه آموزشی، 23 درمانگاه و 150 عضو هیات علمی در این بیمارستان وجود دارد.


وی با اشاره به وجود 256 تخت فعال در 6ماهه اول امسال در این بیمارستان، تصریح کرد: در این مدت بیش از 51 هزار بیمار به کلینیک تخصصی و فوق تخصصی مصطفویان مراجعه کردند.


رییس بیمارستان امام خمینی(ره) ساری ادامه داد: در 6 ماهه نخست امسال از 43 هزار و 599 مورد مراجعه به بخش اروژانس 12 هزار و 604 نفرتحت نظر و یکهزار نفر به بخش منتقل شدند.


وی توسعه فضای فیزیکی اورژانس از 300 متر به یکهزار متر مربع را یکی از مهم ترین اقدامات صورت گرفته در سالجاری دانست و افزود: این اورژانس دارای بخش های احیاء حاد تحت نظر و تریاژ و پذیرش بیماران از سطح 1 تا 5 با امتیاز ویژه حضور متخصص طب اورژانس است.

 

زمانی با اشاره به اینکه از سال 89 شرایط حضور متخصص طب اورژانس در این بیمارستان فراهم آمده است، اظهار کرد: 43 تخت در بخش اورژانس تعبیه شده که در صورت لزوم قابلیت افزایش دو برابری را نیز دارد.


وی به بازسازی و وراه اندازی بخش های فوق تخصصی سایکوسوماتیک با 8 تخت و گوارش با 13 تخت اشاره و تصریح کرد: در صورت تجهیز فیزیکی و نیروی انسانی این بخش ها راه اندازی خواهد شد.


رییس بیمارستان امام خمینی(ره) ساری از افزایش تعداد اتاق عمل در راستای گسترش جراحی مغز و اعصاب در این مرکز خبر داد و گفت: بخش ویژه نوزادان نیز با 6 تخت راه اندازی شد که در کاهش مرگ و میر نوزادان نقش بسزایی داشته است.


زمانی به احداث مرکز جامع سرطان در این بیمارستان اشاره و تصریح کرد: این مرکز به همراه بخش های شیمی درمانی- آی سی یو- نازایی در ساختمان خیرین در حال احداث است.


وی از راه اندازی بخش رادیوتراپی تا یک ماه آینده در این بیمارستان خبر داد و اظهار کرد: تجهیزات این بخش نیز مطابق با استانداردهای روز دنیا خواهد بود.

 

رییس بیمارستان امام خمینی(ره) ساری، به پیگیری برای راه اندازی بخش تخصصی طب تسکینی در این بیمارستان اشاره و تصریح کرد: این بخش در راستای حمایت از بیماران صعب العلاج که در مراحل پایانی زندگی خود قرار دارند راه اندازی می شود.


زمانی اظهار کرد: از نظر علمی افرادی که در 90 روز پایانی عمر خود قرار دارند از این حمایت های روانی و تیم پزشکی برخوردار می شوند.

 

گفتنی است، بیمارستان امام خمینی (ره) ساری در سال 1325 تاسیس شد و از سال 1371 به عنوان مرکز آموزشی درمانی مرکز استان فعالیت می کند.


پایان پیام/

کد خبر 206905

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha