به گزارش خبرنگار شبستان، امیرحسین جمشیدی، رییس اداره گیاهان دارویی وزارت بهداشت در نشست خبری صبح امروز گفت: آییننامه داروخانههای طبی- سنتی تنظیم و به وزارت بهداشت ارسال شده تا داروهای گیاهی در فضایی که استاندارد و قابل نظارت و ارایه خدمات دارویی باشند، ایجاد شوند.
وی اظهار کرد: عطاریها میتوانند با گذراندن دوره در مراکز علمی کاربردی که بزودی در این زمینه ایجاد خواهد شد و اخذ صلاحیت، عطاری خود را به داروخانه طبی- سنتی تغییر دهند.
جمشیدی ادامه داد: این داروخانهها کاملا تأییدشده هستند و شرایط تأسیس آنها کاملا مشخص بوده و 15 ضمیمه بازرسی برای آن تدوین شده است.
وی در خصوص نظارت بر عطاریها و مراکز غیرمجاز عرضه داروهای گیاهی اظهار کرد: وزارت بهداشت تنها میتواند صلاحیت بخشهایی که تأیید کرده است را قبول کند چرا که فرآوردههایی که با مجوز وزارت بهداشت از مسیر آزمایشها رد و وارد بازار شده باشند، قابل نظارت هستند.
وی ادامه داد: یکی از مهمترین دلایل برگزاری همایش طلای سبز فرهنگسازی برای استفاده از داروهای گیاهی است که استانداردهای بینالمللی را کسب کردهاند.
جمشیدی تأکید کرد: ما باید در مصرف داروهای گیاهی به سمتی برویم که مردم خودشان بازرس خودشان باشند.
رییس اداره گیاهان دارویی وزارت بهداشت با اشاره به اینکه 839 قلم فرآورده دارویی طبیعی پروانهدار هستند، گفت: پیشبینی میکنیم این میزان تا پایان سال به هزار پروانه ساخت برسد.
پایان پیام/
نظر شما