به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، تاریوردیزاده عضو هیات نمایندگان اتاق زنجان در این نشست آمادگی پارلمان بخش خصوصی را جهت مساعدت برای حل مشکلات این حوزه اعلام کرد و اظهار داشت اتاق بازرگانی زنجان بعنوان نماینده بخش خصوصی تمام تلاش خود را جهت رفع موانع و چالشهای پیش روی صنعت استان انجام خواهد داد.
در ادامه حمیدی مدیرعامل کارخانه روغن نباتی جهان به طرح مشکلات پیش روی واحدهای مشابه پرداخته و با اشاره به کارخانه روغن نباتی جهان گفت: علی رغم داشتن یکی از بهترین برندهای کشور و مجهزترین دستگاه های تولید، بدلیل طولانی شدن پروسه ساخت درگیر مشکلات مالی فراوان شده از این رو بصورت کارمزدی اقدام به تولید روغن با برند سایر شرکت ها می نماید.
وی خواستار بررسی و ارائه راهکار مناسب جهت حل این مشکل شد که مقرر شد مسئله بررسی و راه حل مربوط به استمهال بدهی های این شرکت رسیدگی شود.
به گفته حمیدی در حال حاضر تنها 5 درصد دانه های روغنی در ایران کشت می شود و مواد اولیه مورد نیاز جهت تهیه و تولید روغن در ایران بصورت دانه های روغنی و یا روغن خام از کشورهای خارجی تامین می شود.
عدم وجود بازار صادراتی بدلیل بالا بودن قیمت تمام شده و فقدان برنامه مدون برای تقسیم درست بازار روغن که در حال حاضر 75 درصد بازار دست 8 کارخانه روغن کشی بوده و همچنین عدم وجود قوانین ضدانحصار در این حوزه مهم ترین مشکلات کارخانجات تولید روغن در ایران را به خود اختصاص می دهد.
مدیرعامل روغن نباتی جهان در ادامه مشکل اصلی شرکت را ساختار مالی و بدهی به چهار بانک اعلام کرد و از تعامل سختگیرانه یکی از بانکها با شرکت ابراز ناخرسندی نموده و خواستار مساعدت مسئولان برای استمرار فعالیت و ادامه اشتغال چهارصد نفر نیروی کار فعال موجود در این واحد تولیدی که مرغوب ترین روغن نباتی را با کیفیت بالا تهیه و عرضه می نمایند شد.
شایان ذکر است در حال حاضر 35 کارخانه تولید روغن در کشور فعال بوده و ظرفیت تولید 3 میلیون و 100 هزار تن روغن در سال را دارا است که 50 درصد از این میزان تولید مازاد بر مصرف داخلی است.
پایان پیام/
نظر شما