تبریزی: «خیابان های آرام»، تجربه ای متفاوت در سینمای ایران است

کمال تبریزی گفت: «خیابان های آرام» یک کمدی صرف نیست اما در عین حال، فضای فانتزی بر آن حاکم است. تجربه ساخت این فیلم همچون تجربه های پیشین من و حتی هیچ یک از تجربه های پیشین سینمای ایران نیست.

به گزارش خبرنگار شبستان از نشست نقد و بررسی فیلم "خیابان های آرام"، کمال تبریزی در نشست نقد و بررسی این فیلم در محل برج میلاد، با اشاره به نحوه شکل گیری فیلمنامه اثر گفت: ایده این فیلم از سوی سید محمود رضوی، تهیه کننده مطرح شد و کامبوزیا پرتوی برای نگارش فیلم نامه دعوت شد. در ادامه نیز جلسات متعددی با حضور رضوی، پرتوی، رضایی و خود من برگزار شد تا فیلم نامه به نقطه امروز رسید.


کمال تبریزی در پاسخ به پرسشی درباره پیچ و تاب های فیلم نامه گفت: وقتی به یک فیلم نامه فکر می کنیم، به دنبال ساختاری برای نمایش آن می گردیم. از آن جا که شخصیت محوری این فیلم، یک خبرنگاراست، این ساختار کلاژمانند را انتخاب کردیم که در آن، گزارش های رسمی و تصاویر مستند در کنار هم قرار می گیرد.


وی در ادامه درباره ژانر فیلم گفت: قصد من از ساختن این فیلم، ساخت یک کمدی صرف نبود اما با این وجود، فضای فانتزی بر فیلم حاکم است. تجربه ساخت این فیلم همچون هیچ یکی از تجربه های پیشین من و حتی هیچ یک از تجربه های پیشین سینمای ایران نیست.


کارگردان "خیابان های آرام" هم چنین به حمایت های معاونت سینمایی برای از سرگیری این پروژه اشاره کرد و گفت: اگر حمایت های شمقدری نبود نمی توانستیم این فیلم را بسازیم.


سید محمود رضوی تهیه کننده این فیلم نیز در این زمینه گفت: خیابان های آرام، لایه های متعددی دارد و نمی توان برداشت واحدی از آن داشت. اصل فیلم درباره ناهنجاری های اجتماعی است که در هر شرایطی قابلیت استفاده و سوء استفاده را دارد.


وی افزود: فیلم درباره دیروز و امروز نیست، درباره فرداست. فردایی که در پیش است و اگر نقدهای اجتماعی مورد توجه قرار نگیرد، با مشکلات بسیاری روبرو خواهد شد.


در ادامه این نشست حسن معجونی، بازیگر نقش سرهنگ "خیابان های آرام که مورد تمجید تماشاگران قرار گرفته بود، درباره حضور اندک خود در سینما گفت: بیشترین تجربه من در سینما با کمال تبریزی بوده است. ترجیح می دهم به صورت گذری و میهمان در نقش های سینمایی حضور یابم؛ چراکه من در عرصه دیگری(تئاتر) شناخته شده ام و از حضور در آن راضی ام.


کمال تبریزی نیز درباره بهره گیری از بازیگران تئاتر در سینما و بالعکس گفت: بازیگری در حوزه تئاتر و سینما، به لحاظ تکنیک و شگرد، دو عرصه کاملاً متفاوت است و من معتقدم بازیگر حرفه ای تئاتر و سینما نباید خیلی در عرصه دیگری وارد شوند.


پایان پیام/
 

کد خبر 20655

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha