بهروز صادقی، مدیرکل کتابخانه های عمومی چهارمحال و بختیاری، با بیان این مطلب به خبرنگار شبستان گفت: طی بازدید رئیس اداره ایستگاه های مطالعاتی نهاد کتابخانه های عمومی کشور از محل استقرار ایستگاه های مطالعه در استان و تایید جا نمایی آن ها، کتب اختصاص یافته به ایستگاه ها به زودی به استان ارسال شده و در اختیار مراجعان قرار خواهد گرفت.
وی افزود: با توجه به ظرفیت مکان ایستگاه و پتانسیل فضا، کتاب های ارسالی بین 6 تا 12 هزار نسخه برای هر ایستگاه در طول سال متفاوت خواهد بود.
وی تصریح کرد: ایستگاه های مطالعه با هدف افزایش سطح تماس مردم و کتاب، دسترسی آسان به منابع اطلاعاتی مفید و مورد علاقه شهروندان و ارتقای سطح مطالعه و ترویج امر کتابخوانی در مراکز پر رفت وآمد دایر می شوند که شهروندان می توانند بدون هیچ محدودیتی، کتاب مورد علاقه خود را از آنجا برداشته و مطالعه کنند و در نهایت در یکی از سازه های در دسترس خود قرار دهند و یا به کتابخانه های عمومی تحویل دهند.
صادقی اظهار داشت: در واقع ایستگاه های مطالعه سطح شهر را می توان به عنوان شبکه های اجتماعی در نظر گرفت که هسته های اصلی آن ها، کتابخانه های عمومی سطح شهر هستند و ایستگاه های مطالعه، هر یک به عنوان شبکه ای کوچک در این شبکه، ایفای نقش می کنند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر چهار ایستگاه مطالعه در شهرکرد پیش بینی شده است، خاطرنشان کرد: این ایستگاه ها در استانداری، شهرداری، بانک ملی و بیمارستان آیت الله کاشانی، جانمایی شده که پیش بینی می شود، از اوایل بهمن افتتاح و مورد استفاده مراجعان قرار بگیرد.
وی در ادامه از برگزاری مسابقه بزرگ کتاب نویسی کودک، ویژه دانش آموزان مقطع ابتدایی در کتابخانه عمومی ملاصدرای فرخشهر برگزار شد.
مدیرکل کتابخانه های عمومی استان هدف از برگزاری این مسابقه را پرورش استعدادهای هنری و ادبی، گسترش فرهنگ نوشتاری در بین دانش آموزان و تفهیم این مطلب که نوشتن، عصاره و چکیده تفکر است عنوان کرد.
صادقی تصریح کرد: این مسابقه با استقبال دانش آموزان عضو کتابخانه همراه شد و هریک از آنها با ذوق، خلاقیت و تخیل علمی دانسته های خود را در موضوعات مختلف به تحریر درآوردند و جوایز برگزیدگان مسابقه در مراسم صبحگاه مدرسه محل تحصیل به دانش آموزان اهدا شد.
پایان پیام/
نظر شما