مهندس قدرت الله فعله گری، معاون بهره برداری شرکت گاز کردستان به خبرنگار شبستان گفت: نصب آبگرمکن در حمام یا فضایی که بطور عادی در آن هوا جریان ندارد باعث کمبود اکسیژن شده و ایجاد خفگی می نماید، ضمن اینکه نصب هرگونه وسیله گازسوز در حمام مغایر اصول ایمنی است.
وی گفت: یکی از وسایل گازسوزی که عمدتاً پس از لوله کشی گاز منازل تهیه می شود، آبگرمکن است که عدم رعایت نکات ایمنی در نصب آن می تواند خطر ساز باشد.
معاون بهره برداری شرکت گاز کردستان اظهار کرد: آبگرمکن همانند وسایل گازسوز دیگر بخودی خود هیچ خطری ندارد و در واقع جهت استفاده و به منظور راحتی و آسایش خانواده تامین می شود اما چنانچه اصول ایمنی در نصب و یا کار کردن با آن رعایت نشود، می تواند خطر ساز و فاجعه آفرین باشد.
وی اضافه کرد: آبگرمکن دیواری در حدود دو تا سه برابر یک آبگرمکن زمینی نیاز به مصرف گاز دارد و در نتیجه اکسیژن موجود در فضای مسکونی را به سرعت مصرف کرده و در صورتیکه هوا جریان نداشته باشد، کمبود اکسیژن در فضای آپارتمان منجر به بد سوزی آبگرمکن و تولید گاز سمی CO مینماید.
معاون بهره برداری شرکت گاز کردستان ادامه داد: همواره بایستی برای دستگاه های گازسوز و خصوصاً آبگرمکن دیواری پیش بینیهای لازم در رابطه با ورود هوای تازه صورت گیرد.
مهندس فعله گری افزود: توجه به نکات ایمنی در نصب وسایل گاز سوز می تواند از بروز حوادث جلوگیری نماید و از این رو در نصب و کار کردن با این دستگاه ها باید نکات ایمنی حتما رعایت شود.
وی گفت: در ساختمان های کوچکتر از 50 متر مربع بدلیل فضای محدود و در صورتی که دریچه های تهویه و امکان ورود هوای تازه پیش بینی نشده باشد، نصب آبگرمکن دیواری میتواند حادثهساز باشد.
وی افزود: همچنین از نصب آبگرمکن دیواری در سرویس های بهداشتی و حمام باید جداً خودداری کرد.
وی تاکید کرد: از نصب آبگرمکن دیواری در مغازه هایی که برای استراحت شبانه کارکنان استفاده میشود باید خودداری کرد.
پایان پیام/
نظر شما