به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان محمد فتحی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان زنجان ظهر امروز(23 آذر) در همایش ملی مدیریت بحران شهری با چشم انداز 1404 در ابهر اظهار داشت: این همایش با اهداف تربیت نیروی متخصص و استفاده بهینه از ظرفیت های بومی برگزار می شود.
وی با اشاره به اهمیت حرفه آموزی در دانشگاه ها، افزود: اولویت آموزشی این دانشگاه آموزش، احیاء و نگهداری مشاغل سنتی و بومی در استان هاست.
این مقام مسئول به اهمیت مهارت آموزی در مراکز آموزشی علمی کاربردی اشاره کرد و گفت: قدرتمندی جوامع امروزی در رشد علمی و توانمندی افراد در راستای حرفه آموزی است.
فتحی با بیان اینکه با توسعه مراکز علمی وآموزش عالی توانمند سازی نیروی انسانی مهم و اساسی است تصریح کرد: مهم ترین وظیفه آموزش عالی پاسخگویی به نیازهای جامعه در مقاطع زمانی است بنابراین باید در کنار توسعه علمی به توسعه حرفه و مهارت نیز پرداخته شود.
وی در ادامه با اشاره به چالش های پیش روی آموزش عالی، اشتغالزایی را مهم ارزیابی کرد و افزود: در آموزش و تربیت نیروی انسانی ایجاد تناسب بین آموزش و نیازهای عمده بازار کار دارای اهمیت بسیار است.
فتحی اصلاح نحوه جذب دانش آموختگان در بازار کار را مهم برشمرد و گفت: با ایجاد بسترهای اشتغال در جامعه توسعه سرمایه انسانی و آموزش، بازار کار مهیا خواهد بود.
وی اظهار کرد: با عدم برنامه ریزی وعدم توانمندی در تربیت افراد دانش آموخته در آموزش نیروی انسانی شاهد سرخوردگی دانش آموختگان و در نتیجه بروز آسیب های اجتماعی در جامعه مواجه خواهیم بود که خود باری برروی دوش جامعه خواهد بود.
فتحی در بخشی از سخنان خود با بیان اینکه آموزش مهارت در دانشگاه ها می تواند در ایجاد اشتغال پایدار موثر باشد، عنوان کرد: در برنامه پنجم توسعه کشور 50 درصد دانش آموختگان مراکز آموزش عالی در محیط های کاری تحصیل خواهند کرد.
این مقام مسئول در زنجان در زمینه موانع در پیش روی این مراکز علمی کاربردی نیز افزود: مهم ترین عامل و مانع در این راستا تمرکز دانشگاه ها و مراکز علمی در دروس نظری به جای عملی است که در این مورد فرهنگسازی و اطلاع رسانی در جامعه بسیار حائز اهمیت است.
پایان پیام/
نظر شما