به گزارش خبرگزاری شبستان، محمود خالقی، معاون پژوهش حوزه های علمیه خواهران با اشاره به اینکه مقوله آزاداندیشی یکی از مطالبات مقام معظم رهبری در مجامع علمی حوزوی و دانشگاهی بوده، گفت: بارها گله مندی مقام معظم رهبری از عدم تحقق این مهم در جلسات عمومی اظهار شده است.
وی افزود: برای تحقق این مهم، یکی از برنامه های معاونت پژوهش حوزههای علمیه خواهران در سال جاری، برگزاری 30 کرسی آزاداندیشی با محوریت موضوعات قرآنی است.
معاون پژوهش حوزههای علمیه خواهران تصریح کرد: اوایل شهریورماه سال جاری، طی بخشنامهای موضوع برگزاری کرسی های آزاداندیشی، به اطلاع مدیریت های استانی حوزههای علمیه خواهران رسید و آنان موظف شدند، حداکثر 2 واحد آموزشی تابعه را با اولویت مراکز و موسسات آموزش عالی سطح سه، معرفی کنند. این معاونت نیز پس از بررسی مکاتبات استانها، موافقت خود را با انجام 30 کرسی آزاد اندیشی در واحدهای آموزشی منتخب در 21 استان کشور اعلام کرد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر موضوع، اساتید ارائه دهنده، منتقد و داور 22 کرسی آزاداندیشی در مرکز تایید شده است گفت: هشت کرسی آزاداندیشی نیز در حال بررسی نهایی در معاونت پژوهش حوزههای علمیه خواهران است.
خالقی افزود: همزمان با هفته پژوهش 25 لغایت 30 آذرماه شش کرسی آزاداندیشی در شهرهای قروه کردستان، اراک، ساوه، شهرکرد، کرج و دامغان برگزار میشود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حوزه های علمیه خواهران وی با اشاره به اینکه برپایی کرسیهای آزاداندیشی در حوزه های علمیه خواهران، مسبوق به سابقه نیست، افزود: در این مرحله، مخاطبین کرسیهای آزاداندیشی صرفا خواهران طلبه و کادر علمی آموزشی حوزههای علمیه خواهران هستند و در آینده بر جمع مخاطبان این نشستها افزوده می شود.
معاون پژوهش حوزههای علمیه خواهران تاکید کرد: نمایندگانی از معاونت پژوهش مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران، در این جلسات شرکت دارند، تا ضمن نظارت بر اجرای صحیح کرسیهای آزاداندیشی، گزارشی از اجرای آن را برای برنامهریزی مناسبتر دورههای بعد، تهیه و ارائه کنند.
پایان پیام/
نظر شما