امیر خجسته، رییس کمیسیون شوراهای امور داخلی با اشاره به جلسه امروز این کیمسیون به خبرنگار پارلمانی شبستان گفت: احساس غرور کاذب در حاملین سلاح سرد باعث میشود تا ارتکاب جرم در بین این افراد که معمولا در محدودههای سنی زیر 25 سال قرار دارند به امری عادی تبدیل شده و جرایم سخت و خشنتری به وقوع بپیوندد.
وی در این خصوص افزود: ایجاد رعب و وحشت در بین مردم، قدرتنمایی، انجام جرایمی همچون سرقت، تجاوز، زورگیری و اخاذی از جمله مصادیق قانونشکنی با استفاده از سلاح سرد است که در طرح جدید پیشبینی شده تا برخوردهای قضایی و پلیسی با این افراد شدیدتر و جدیتر باشد.
نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به طرح پیشنهادی کمیته امنیت کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور گفت: در کنار تشدید برخورد با حاملان و عرضهکنندگان سلاح سرد، این موضوع نیز پیشبینی شده است که خللی در اشتغالزایی مراکز سنتی تولید چاقو در کشور بخصوص در مرزهای زنجان و اصفهان پدید نیامده و کارگاههای آنان شناسنامهدار گردد.
وی همچنین افزود: پیشبینی فصلی مجزا در این پیشنهاد تحت عنوان پیشگیری از وقوع جرم، اقدام حقوقی جدیدی در کنار تعریف جرایم و مجازاتها است که با اجرای دقیق آن، میتوان به کاهش آمار این دسته از جرایم امیدوار بود.
امیر خجسته ابراز امیدواری کرد که با تصویب این قانون، فضا برای برخورد جدیتر و عبرتآموز با مرتکبین جرایم خشن فراهم گردد.
گفتنی است، طرح تشدید مجازات تولید، حمل، عرضه و بکارگیری سلاح سرد و مرتکبین جرایم خشن از سوی کمیته امنیت کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور تهیه شده و در صورت تصویب نهایی، شرایط را برای برخورد انتظامی و قضایی با این دسته از مجرمان فراهم خواهد نمود.
وی همچنین با اشاره به دیگر مباحث مطرحشده در جلسه امروز این کمیسیون گفت: تشکیل شورایاریها در محلات و مناطق شهری، توجه به مشارکت جدی مردم در اداره امور شهری است که لازم است راهکارهای اجراییشدن آن به طور دقیق مورد توجه قرار گیرد.
خجسته تشکیل شوراها در کشور را اتفاقی بسیار مبارک ارزیابی کرده و گفت: استفاده از نظرات مردمی و بهرهمندی از ظرفیتهای آنان در امور شهری احیای بخشهای فراموششده قانون اساسی بود که امروزه برکات اجرای آن خود را نشان میدهد.
نماینده مردم همدان و نامنین در مجلس شورای اسلامی شورایاریها و تشکیل شورای محلات را امری مثبت و قانونی ارزیابی کرد و گفت: به دلیل حساسیت و اهمیت تشکیل شورایاریها و شورای محلات مقرر گردید تا با تشکیل کمیته تخصصی در اینباره، مراتب ظرف 2 هفته بررسی و اعلام نظر گردد تا نسبت به تصویب کلیات و جزییات آن اقدام شود.
پایان پیام/
نظر شما