آسیب شناسی جدی در کتاب های دینی صورت بگیرد

یک محقق و نویسنده گفت: باید آسیب شناسی جدی در کتاب های دینی صورت بگیرد و جلوی آثار سست، ضعیف و بازاری گرفته شود و اجازه ندهیم که عده ای با فرهنگ، دین، مذهب، مکتب و اعتقاد ما تجارت کنند.

محمد اسفندیاری، مولف کتاب "کتاب شناسی تاریخی امام حسین(ع)"، با تاکید بر جایگاه قم در تولید کتب دینی کشور گفت: قم واقعا مرکز فرهنگی کشور است و در این هیچ تردیدی نیست اما تا رسیدن به نقطه مطلوب راه بسیاری داریم.

وی بر ضرورت آسیب شناسی کتب دینی تاکید کرد و ابراز داشت: باید آسیب شناسی جدی در کتاب های دینی صورت بگیرد و جلوی آثار سست، ضعیف و بازاری گرفته شود و اجازه ندهیم که عده ای با فرهنگ، دین، مذهب، مکتب و اعتقاد ما تجارت کنند.

مولف"کتاب پژوهشی"در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر این که دخالت دولت در حوزه چاپ و نشر باید به حداقل برسد، گفت: بگذارند خود ناشران با هم رقابت کنند، اگر دولت عهده دار مسئولیت شود هم بار خود را سنگین می کند و هم دچار بوروکراسی می شویم و هم بسیاری از ناشران از بین می روند.

اسفندیاری، همچنین گرانی کتاب در ایران را شایعه ای بیش ندانست و اظهار داشت: کتاب در ایران به نسبت کالاهای دیگر و کشورهای دیگر گران نیست، گرانی کتاب یک شایعه ای بیش نیست، مردم چه هزینه هایی برای فرش زیر پایشان می کنند و این درست نیست که مردم برای زیر پایشان هزینه کنند اما برای مغزشان هزینه نکنند.

بنابر گزارش ستاد خبری ششمین نمایشگاه بزرگ کتاب استان قم، وی ادامه داد: اگر در جامعه ما از کتاب استقبال نمی شود ناشی از گرانی نیست بلکه از این است که کتاب های خواندنی، جالب و ماندنی و خوش خوان کم داریم.

این محقق و نویسنده در بخش پایانی سخنان خود با مثبت ارزیابی کردن استقبال مردم از نمایشگاه تصریح کرد: ناشران برگزیده تهران در این نمایشگاه حضور نداشتند اما مردم انگیزه دارند که در نمایشگاهی حضور پیدا کنند که ناشران مهم تهران و سایر شهرستان ها نیز در آن حضور داشته باشند.

 

پایان پیام/


 

کد خبر 20409

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha