به گزارش خبرگزاری شبستان از هرمزگان، حجت الاسلام و المسلمین حمیدرضا ارباب سلیمانی در دومین همایش بین المللی سید الساجدین، امام زین العابدین، علی بن الحسین(ع) در بندرعباس اظهار داشت: برای تحقق این مهم، ابتدا فرهنگ صحیفه خوانی را از منازل، ادارات و استان خودتان آغاز و پس از آن در جهت اشاعه و نشر این فرهنگ در سایر استان ها همت گمارید.
وی افزود: برگزاری این همایش با این ابعاد و وصول مقالات پربار و حضور اندیشمندان شیعه و سنی خارج و داخل کشور، تجربه گرانبهایی است که می توان آن را به استان های دیگر انتقال داد.
حجت الاسلام و المسلمین ارباب سلیمانی در ادامه از انعقاد تفاهم نامه ارتقاء سطح این رخداد بزرگ از همایش به کنگره خبر داد و بیان داشت: دستیابی به اهداف مورد نظر، مستلزم همراهی و تعامل همه دستگاه هاست تا این کنگره همانند کنگره بین المللی امام رضا(ع) همه استان های کشور را درگیر فعالیت کند.
وی ادامه داد: این کنگره در مرحله اول می تواند از سال آینده به صورت منطقه ای و با همکاری استان های همجوار برگزار شود تا مردم بیشتری از فیوضات و برکات آن بهره مند شوند.
دبیر ستاد عالی، برپایی همایش امام سجاد(ع) در هرمزگان را مصداق عینی احیاء امر اهل بیت(ع) دانست و اذعان کرد: این همایش به خاطر اینکه یک گام فاصله ما را با الگوهای نجات بخش بشریت نزدیک تر می کند بسیار خوب و ارزشمند است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه امام سجاد(ع) عوامل سقوط فرد و جامعه را در دعای ابوحمزه ثمالی معرفی کرده است، اظهار داشت: این دعا را باید در دوران پیش از دبستان به فرزندانمان آموزش دهیم تا از تنبلی، تن پروری و ... فاصله بگیرند.
ارباب سلیمانی تصریح کرد: اگر می خواهیم خیر دنیا و آخرت نصیبمان شود، تنها راه آن تمسک به قرآن و اهل بیت پیامبر(ص) است.
وی خاطنشان کرد: عاقبت به خیری یکی از دعاهای امام سجاد(ع) و درس بزرگی برای انسان هاست که باید به صورت جدی مورد توجه قرار گیرد زیرا کلید سعادت دنیوی و اخروی است.
این مقام مسئول یادآور شد: زندگی 57 ساله امام سجاد(ع) همراه با وقایع تلخی همانند شهادت حضرت علی(ع)، امام حسن مجتبی(ع) و امام حسین(ع) و 72 تن از یاران باوفای آن حضرت بود.
وی گفت: امام زین العابدین(ع) پس از عاشورا، با وجود سختی های فراوران، از همه ظرفیت های وجودی خویش برای انتقال پیام اسلام ناب بهره جست.
ارباب سلیمانی ادامه داد: آن حضرت در قالب دعا و بهره گیری از اشک، مبارزه منفی خود را علیه حکام جور و ظلم آغاز کرد.
وی، ترویج فرهنگ و معارف قرآنی و تربیت نیرو را از دیگر اقدامات امام سجاد(ع) برشمرد و افزود: علی بن الحسین(ع) در آن دوران خفقان 180 برده را پس از خریدن با معارف دین آشنا و آزاد کرد و نتیجه آن جذب هزاران نفر به دین اسلام شد.
مشاور وزیر ارشاد در پایان گفت: وقتی به دعاهای امام سجاد(ع) می نگریم درمی یابیم که این ادعیه مظهر آمیختگی دنیا و آخرت می باشد و این نشان دهنده توجه حضرت به هر دو جنبه زندگی بشر است.
پایان پیام/
نظر شما