به گزارش خبرنگار شبستان، دکتر محمود احمدی نژاد در اجلاس جهانی استادان دانشگاه ها و بیداری اسلامی که صبح امروز دوشنبه(20 آذر) در مرکز همایشهای صدا و سیما برگزار شد، گفت: عنوان اجلاس عنوان برجسته و مهمی است و تردیدی نیست که هرچه خیر و نیکی است از ناحیه علم و معرفت و دانش است و اگر بنا باشد تا اتفاق مثبتی درعالم بیفتد، باید از ناحیه عالمان و دانشمندان و از طریق ارتقای دانش باشد.
وی اظهار داشت: باید در تعریف بیداری اسلامی گفت که منظور از بیداری اسلامی بازگشت انسانها به حقیقت انسانی خودشان است است.
آقای احمدی نژاد گفت: حدود 10 هزار سال از عمر بشر در این عالم می گذرد به نظرم 10 هزار سال بشر در یک خواب نیمه عمیق تا عمیق بوده است.
رئیس جمهور افزود: فرض کنیم همه مردم به مسایل اقتصادی و سیاسی آشنا شدند آیا مسایل دنیا حل خواهد شد، اتفاقا بخش اصلی مشکلات جهان از ناحیه کسانی است که به مسایل اقتصادی و سیاسی مسلط هستند.
آقای احمدی نژاد گفت: مشکل بشر در طول تاریخ غفلت از حقیقت انسانی خود بوده است، اصلا همه عالم یعنی انسان و مهمترین موضوع عالم انسان است و اگر انسان را از هستی برداریم بقیه موجودات بی معنی هستند.
رئیس جمهور افزود: انسان بالاترین مخلوق خداست، کدام انسان؛ انسان سیاسی، اقتصادی، ناطق و لذت جو یا انسان فطری و حقیقت انسان؟
دکتر احمدی نژاد گفت: اعتقاد من این است همه پیامبران برای بیداری آمده اند و بیداری یعنی اینکه انسان به حقیقت و ماموریت خود در این عالم آگاهی و احاطه یابد.
رئیس جمهور افزود: کسی که خود را فراموش کرده است زندگی، اسلام و کمال برای او بی معناست.
دکتر احمدی نژاد تصریح کرد: مشکل بشر غفلت از حقیقت انسانی خودش بوده است و همه عالم یعنی انسان و انسان یعنی فطرت الهی انسان، نه بستر تکوین مادی آن و از این بستر مادی باید حقیقت انسان طلوع کند و به آسمان ها پر بکشد.
رئیس جمهور گفت: انسان ظرف معرفی خداوند است و همه صفات و اسما الهی در فطرت الهی انسان متجلی است و استعداد الهی شدن در تک تک انسانها نهاده شده است و انسان از پایین ترین سطح می تواند تا به مراتب عالی دست یابد.
وی گفت: این مشکلاتی که می بینید از جمله ظلم ها، استکبار، جنگ ها، اشغالگری، کشتارها، مسئله فلسطین، برده داری، استعمار، غارت های سیستامتیک از ثروت ملت ها، ادم کشی ها، زورگویی ها همه به خاطر این است که عده ای حقیقت انسانی خودشان را فراموش کرده اند.
رئیس جمهور با طرح این سوال که حقیقت انسانی چیست؟ افزود: انسان مهمترین موجود عالم و آیینه خداست و موجودی است که می تواند تجلی خدا در عالم هستی باشد.
وی با بیان اینکه نقطه اول و اصلی اختلاف ما با مستکبران و قلدران به تعریف از انسان بر می گردد، گفت: نخستین گام در اصلاح جهان اصلاح انسان هاست و نخستین گام در اصلاح انسان ها اصلاح باور و نگاه انسان ها به خود انسان است.
رئیس جمهور در ادامه گفت: دنیا بستر کمال انسان است و انسان برای بالا کشیدن خود به عوامل مختلف به ویژه آزادی نیاز دارد.
دکتر احمدی نژاد افزود: خدا انسان را آزاد خلق کرده است و انتخاب های انسان زمانی ارزش دارد که آزادانه باشد و گرنه بهترین انتخاب ها در شرایط اکراه ، فاقد ارزش است.
وی گفت: انسان در بالاترین سطح از کرامت آفریده شده است و می تواند به بالاترین سطح برسد، البته خلق انسان در پایین مرتبه هستی یعنی خاک است و استعداد الهی شدن در دل خاک نهاده شده است.
رئیس جمهور افزود: انسان باید خود را از خاک تا بالا بکشد و همه مأموریت انسان در عالم مادی همین است.
دکتر احمدی نژاد گفت: همه زندگی انسان، زندگی چند ده ساله در این عالم نیست، قبل از آن بوده است و پس از آن نیز خواهد بود؛ انسان ابدی است و به همان علت ازلی نیز هست.
وی افزود: مقطع زندگی در این دنیا، فرصت جهش و کمال است و نقطه مقابل این اندیشه، اندیشه مادی است، اندیشه ای که نقطه تمرکزش در معرفی انسان در استعدادهای حیوانی، شهوات، خودخواهی ها، ارضای غرایز، سلطه طلبی ها، خودپرستی ها و دنیاپرستی هاست.
رئیس جمهور بیداری اسلامی را مختص مسلمانان ندانست و گفت: بیداری اسلامی یعنی چه؟ یعنی اینکه مسلمانان بیدار شوند ؟ این برداشت صحیح نیست، زیرا اسلامی صفت بیداری است و بیداری از جنس اسلامی مدنظر است که امروز در دنیا شاهد آن هستیم.
رئیس جمهور افزود: اسلام متعلق به همه انسانهاست بنابراین بیداری اسلامی متعلق همه انسان ها در جهان است.
دکتر احمدی نژاد با تاکید بر اینکه دین اسلام تنها دینی است که خداوند از آدم تا خاتم برای بشر فرستاده است، افزود: مگر حضرت ابراهیم مسلم نبود؟ مگر حضرت عیسی و موسی مسلمان نبودند؟ خداوند برای نوع واحد انسان هیچ گاه دو نوع هدایت متفاوت نمی فرستد.
رئیس جمهور تصریح کرد: از اول خلقت انسان تاکنون خداوند یک دین و یک هدایت برای بشر فرستاد و آن اسلام است.
دکتر احمدی نژاد همچنین با تاکید بر اینکه حاکمان جهان باید عدالت را در سرلوحه کاری خود قرار دهند، گفت: حاکمان به هر اندازه ای که در درون خود به عدالت اعتقاد داشته باشند آن را بروز می دهند و کسی که در نقطه اوج عدالت، آزادی و عشق و محبت به انسان قرار دارد حتما انسان کامل محسوب می شود و می تواند بر مردم حکومت کند.
رئیس جمهور ، پیامبر اکرم(ص) را نمونه ای از انسان کامل برشمرد و افزود: هدف از رسالت پیامبران، دعوت بشر به عدالت، آزادی، عشق و محبت است و هر جامعه ای به هر اندازه ای که نسبت به عدالت و عشق و آزادی مطالبه داشته باشد به همان اندازه، به آن دست می یابد.
رئیس جمهور گفت: عبودیت خدا یعنی اینکه انسان از همه گرایشهای زمینی تخلیه شود و به سوی خدا حرکت کند.
دکتر احمدی نژاد افزود: تنها راه آزادی حقیقی، عبودیت است و اگر عبودیت نباشد آزادی معنایی ندارد.
رئیس جمهور گفت: ممکن است بخشی از آزادی سیاسی، اخلاقی و اجتماعی در جامعه رایج شود، اما با این وجود انسانها آزاد نخواهند شد.
دکتر احمدی نژاد با بیان اینکه پیامبران آمدند تا غل و زنجیرها را باز و انسانها را آزاد کنند، افزود: زمانی آزادی حاصل می شود که انسان در ملکوت عبودیت خدا قرار بگیرد و پیامبران نیز از مردم خواستند تا خدا را بپرستند و دلهایشان مملو از عشق به انسانها شود.
آقای احمدی نژاد افزود: حاکمیت در جامعه عامل دیگری است، زیرا حاکمیت انسانهای عادل و صالح موجب تحقق عدالت و آزادی می شود. جامعه انسانی منهای حکومت یعنی هرج و مرج و سقوط، تحقق عدالت و آزادی همواره در سایه حاکمیت انسانهای عادل، صالح و آزاد امکان پذیر است.
رئیس جمهور گفت: اگر همه این مفاهیم باشد و حاکمیت در دست مستکبران باشد فرصت در اختیار انسانها قرار نمی گیرد چون نمی شود عدالت را حاکم کرد.
دکتر احمدی نژاد افزود: اگر حاکمیت در اختیار انسانهای ناعادل باشد، نمی توان عشق را حاکم کرد.
رئیس جمهور گفت: اما یک حکومت چقدر می تواند عدالت، آزادی و عشق را حاکم کند، به مقداری که مردم طالب باشند و اگر مردم طالب نباشند آزادی و عدالت محقق نخواهد شد.
دکتر احمدی نژاد افزود: همه پیامبران آمدند تا مردم را تشویق کنند که به عدالت و آزادی مشتاق شوند.
رئیس جمهور با اشاره به اینکه اکراه کمال آفرین نیست، گفت : بهترین اعمال اگر از روی اکراه و اجبار انجام شود کمکی به تعالی انسان نمی کند و آزادی بالاترین موهبت الهی به نوع بشر و عبور از حجابها و غل و زنجیرها و قومیت، نژاد و ملیت است و باید از خود عبور کرد.
رئیس جمهور با بیان اینکه اگر آزادی نباشد انسانها رشد نمی کنند گفت : ما با ظلم، استکبار و اشغالگری مخالفیم چون آزادی انسانها را محدود می کند.
وی افزود: عامل دوم عدالت است که بستر کمال انسان است و هر موجودی از لحاظ جسمی و معنوی در شرایط عادلانه رشد خواهد کرد.
احمدی نژاد در ادامه با بیان اینکه عدالت بستر اعتلای روح انسان است گفت:ما با ظلم و اشغالگری مخالفیم چون شرایط را ناعادلانه می کند و فرصت کمال انسانها را می گیرد.
وی گفت: ظلم بد است چون هم ظالم را از مسیر کمال ساقط می کند و هم مانع کمال دیگران است.
رئیس جمهور عشق و محبت را عامل سوم برشمرد و گفت : انسان یعنی عشق ، خدا یعنی عشق و خلق انسان بر اساس عشق بوده است.
وی تصریح کرد: محال است کسی از موضع کینه ورزی به کمال برسد و همه کمالات انسانی از مسیر عشق و محبت انسان به دیگران است.
احمدی نژاد، پیامبر اکرم (ص) را نقطه اوج کمال و نزدیکترین نزدیکها به ذات خداوند دانست و گفت : پیامبر اکرم (ص) نیز تجسم عشق و لطف خداست، رحمه للعالمین است، وجود پیامبر عینیت رحمت و محبت و عشق به انسانهاست.
وی تصریح کرد: چه کسی کمال یافته تر است؟ کسی که وجودش سرشارتر از عشق به انسانهاست. کسی که در نقطه اوج کمال است در وجودش جز عشق چیزی نیست.
رئیس جمهور گفت: هدایت جز بر بستر محبت و عشق نیست و محال است که به اجبار بتوان کسی ر ا هدایت کرد.
وی افزود: با اجبار می توان از سقوط جلوگیری کرد، اما برای هدایت و بالا بردن، نیازمند محبت و عشق هستیم.
رئیس جمهور گفت: همه پیامبران آمده اند انسان ها را بیدار کنند و آنها را به فطرت الهی خودشان بر گردانند.
رئیس جمهور گفت: خدا این عالم را برای انسان آفرید و انسان را برای خودش خلق کرد.
وی در ادامه تاکید کرد: این هدف در سایه عدالت، آزادی و عشق است و این سه در سایه عبودیت و حاکمیت صالحان تحقق می یابد.
رئیس جمهور اظهار داشت: همه پیامبران برای آن آمده اند تا انسان را بیدار کنند و مردم را به فطرت الهی خودشان بازگردانند.
رئیس جمهوری ایران خاطر نشان کرد: نقطه مشترک جامعه بشری، تحقق حاکمیت عدالت و آزادی در جهان است و این هدف زمانی محقق می شود که انسان کامل بر عالم حاکم شود.
رئیس جمهور گفت: نوع نگاه ما، اسلام و انسان، جهانی است و مسلمان نمی تواند جهانی فکر نکند.
دکتر احمدی نژاد افزود: مسلمانی که طایفه ای و جغرافیایی بیندیشد، مسلمان نیست بلکه مسلمانان باید جهانی بیندیشند به همان مقدار که امروز دلمان برای ملت فلسطین و غزه از ظلمی که برآنها می رود می سوزد و ناراحتیم، باید از ظلمی که درآفریقا و آمریکای لاتین است ناراحت باشیم و هرجا ظلم است باید با آن مخالفت کنیم.
رئیس جمهوری تصریح کرد: هر جا انسانی است باید به او احترام بگذاریم، زیبایی، عشق، عدالت، آزادی، عبودیت و کمال باید برای همه باشد اما بعضی ها تصور می کنند وقتی می گوییم بیداری اسلامی، نگاه قومی، طایفه ای و تعصبی داریم، خیر این نگاه برای همه است.
دکتر احمدی نژاد افزود: وقتی دعوت به بیداری می کنیم به این معنی نیست که دیگران باید بیایند زیر حاکمیت ما قرار گیرند، هرکسی سیر کمالی خود را طی می کند، اما یک نقطه مشترک در اداره جهان داریم و آن این است که همه تلاش کنند عدالت و آزادی و عشق به عالم حاکم شود.
رئیس جمهور خاطر نشان کرد: اگر بخواهیم حتی مسلمانان را نجات دهیم باید نگاهمان جهانی باشد و نمی توانیم با نگاه جغرافیایی کاری انجام دهیم، زیرا مفهوم عدالت، آزادی، عشق و انسان جهانی است.
دکتر احمدی نژاد در ادامه اظهار داشت: دشمنان بشریت همه مفاهیم خود اعم از دموکراسی و حقوق بشر را جهانی کرده اند و شما که می خواهید جهان را اصلاح کنید باید مفاهیمتان جهانی باشد، باید دلمان برای مردم آمریکا و اروپا هم بسوزد، زیرا آنها هم اسیر حاکمان ناصالح و زیر ظلم هستند.
رئیس جمهوری در ادامه سخنرانی خود در اجلاس بیداری اسلامی گفت: اسلام دین همه انسانهاست زیرا خداوند دین، هدایت و آزادی را برای همه انسان ها فرستاده است به همین دلیل اسلام هیچ حد و مرزی ندارد.
دکتراحمدی نژاد با تاکید بر اینکه اسلام یعنی تسلیم شدن در برابر خداوند تاکید کرد: این برداشت که اگر دین اسلام دین برتر است و ما مسلمانیم پس باید بر دیگران مسلط شویم، اشتباه است و این برداشت غلط از طرف بدخواهان دین اسلام انتشار می یابد.
دکتر احمدی نژاد، انسان کامل را محور وحدت جامعه بشری، پیروان انبیای الهی، عدالت طلبان و آزادی خواهان برشمرد و گفت: پیش به سوی بیداری همه انسان ها برای رسیدن به اهداف انسانی یعنی کمال ، عدالت، عشق و آزادی.
پایان پیام/
نظر شما