اسد الله گرجی زاده، مدیر کل زندان های استان کردستان در گفتگو با خبرنگار شبستان گفت: زندانیان شاغل از سازگاری اجتماعی بالاتری برخوردارند و این امر می تواند در بازسازگاری زندانیان در ارتباط با اجتماع و محیط اطرافشان تاثیر فراوانی خواهد داشت چراکه یکی از نقاط ضعف افراد آسیب پذیر مانند زندانیان نداشتن سازگاری اجتماعی است که زمینه بروز برخی از رفتارهای پرخطر را فراهم می کند.
وی افزود: بررسیها نشان میدهد که اکثر بزهکاران شغل مناسبی نداشته یا در به دست آوردن شغل مورد نیاز و مطلوب جامعه موفق نبودهاند و یا اینکه فرصت کافی برای فراگیری حرفه و شغلی نداشتهاند لذا ضروری است که در زندانها نسبت به ایجاد و توسعه آموزش های فنی وحرفه ای اقدام شود و این آموزشها می بایست به صورت تخصصی و سطح مهارتهای شغلی زندانیان در سطح استاندارد و براساس نیاز و توقع بازار کار باشد.
گرجی زاده اظهار داشت: ایجاد کارگاههای اشتغال در داخل زندانها، باعث تحریک ذوق کار و پرورش استعداد زندانیان شده علاوه بر ایجاد انگیزه و امید به زندگی خوب، باعث بروز احساس ارزشمند بودن و خود باوری میشودکه با درآمد، حاصل از اشتغال نیز هم مایحتاج خود زندانی تامین میشود و هم میتواند به حداقل معاش خانواده خود کمک کرده و از استرسهای روانی فرد کاسته شود.
مدیر کل زندان های استان کردستان خاطر نشان کرد: زندان با ایجاد فرصت های شغلی و ایجاد انگیزش و تقویت باورهای مثبت زندانیان و امید به زندگی در بین آنان در جهت پیشگیری از رفتارهای پرخطر گام بر می دارد.
وی با تاکید بر چشم انداز سند توسعه قضایی عنوان کرد: زندان ها با توسعه برنامه های حرفه آموزی و توجه به آموزش زندانیان بیش از پیش نسبت به توسعه حرفه آموزی و اشتغال اهتمام می ورزند.
گرجی زاده اذعان داشت: اداره کل زندانها با برنامه های در حال اجرا امروزه شاهد یک فضای فرهنگی و آموزشی است و خط مشی برنامه های سازمان در این راستا گام بر می دارد و امیدواریم در آینده نزدیک شامل شکوفایی بیش از پیش ساختار فرهنگی و آموزشی زندان باشیم و تاثیر گذاری این محیط بر افراد خاطی زمینه ساز جامعه ای عاری از جرم و ارتکاب مجدد به جرم باشد.
پایان پیام/
نظر شما