حجتالاسلام سید محمود حسینی (20 آذر)در حاشیه این دوره آموزشی در گفتگوبا خبرنگار شبستان گفت: این دوره آموزشی به مدت دو روز در تاریخ 20 و21 آذر با حضور 21 نفر از مسوولان کتابخانههای منتخب مساجدسمنان آغاز به کار کرده است.
وی هدف از برگزاری این دوره آموزشی را چگونگی استفاده از نرم افزار کتابداری عنوان کرد و افزود:بررسی وضعیت کتابخانه های باز، بررسی پرونده های کتابخانه ها در استان، تعیین وضعیت نرم افزارهای گذشته وتصحیح آمارهای موجود وبررسی وضعیت استفاده از کتابخانه دیجیتال روش از دیگر اهداف این دوره است.
مسوول دبیرخانه کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان سمنان افزود: دوره آموزشی راه اندازی نرم افزار کتابداری مساجد در سمنان با حضور نمایندگان ستاد عالی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور در حال برگزاری است.
حجتالاسلام حسینی اظهار امیدواری کرد: با اجرای این دوره آموشی کتابداران خدمات بهتری را در کتابخانهها ارائه دهند.
وی با اشاره به اینکه شرکت کنندگان در این دوره آموزشی چگونگی راه اندازی نرم افزار کتابخانه ای مهر مساجد و همچنین کار با روش های کتابداری و رده بندی کتاب را فرا می گیرند، اظهار داشت: بازدید از کتابخانه های استان به منظور صدور مجوز رسمی نیز از جمله برنامه های این دوره است.
وی افزود: در این کارگاه، 6 نرم افزار آموزشی به 6 کتابخانه کانون مساجد تحویل و 17 نرم افزار نیز در مرحله بعد تحویل کتابخانه کانون های مساجد استان سمنان می شود.
حجتالاسلام حسینی با اشاره به فعالیت 170 کانون فرهنگی هنری مساجد استان سمنان اظهار داشت: تعدادکانون های کتابخانه دار مساجد استان سمنان 78 عدد است.
وی افزود: با تجهیز شش کتابخانه به نرم افزار مهر مساجد، تمامی اطلاعات کتاب ها، کتابخانه و امانت و دریافت کتاب در آن ثبت می شود که این کار ضمن آسان شدن کار کتابداران موجب می شود که اطلاعات کتابخانه همواره آماده و منسجم باشد.
پایان پیام/
نظر شما