به گزارش خبرگزاری شبستان، عبدالرسول پورعباس، سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی با اشاره به توافقنامه میان سپاه و این دانشگاه گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی در راستای مأموریتهای خود تحولاتی را پیش رو دارد که زمان اجرایی این تحولات فراهم شده است.
وی با بیان اینکه در سه ماه گذشته رشتههای مهارتی در این دانشگاه گسترش یافته است، تصریح کرد: تمام برنامههای آموزشی در این دانشگاه با قالب مهارتی تدوین و بازبینی مجدد شد و تا پایان سال تمام رشتهها در راستای آموزشهای مهارتی شکل میگیرد.
وی از جذب 900 هزار نفر در دوره کاردانی ناپیوسته پودمانی و کارشناسی ناپیوسته خبر داد و افزود: این ظرفیت قبلا در دانشگاه شصت هزار نفر بود که در سال جاری افزایش یافت.
پورعباس خاطرنشان کرد: در راستای توسعه اهداف مهارتی با دستگاههای اجرایی توافقنامههایی پیرامون آموزش در رشتههای تکپودمانی در نظر گرفته شده است، که در آینده نزدیک اطلاعرسانی میشود.
سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی اظهار کرد: با همکاری سپاه بحث آموزش سربازان را در دوره سربازی طراحی کردیم، تا سربازان در این دوره 18 ماهه بهترین اوقات خود را سپری کنند.
وی ادامه داد: فاز اول این طرح آغاز شده و در آینده نزدیک هر سربازی با ورود به دوره مقدس سربازی میتواند در دوره آموزشی طراحی شده در این دانشگاه شرکت کند و در پایان دوره مدرک کاردانی رشته مورد نظر را اخذ کند.
پورعباس خاطرنشان کرد: مراکز دانشگاه جامع علمی کاربردی امام حسین (ع) در 25 استان و 28 مرکز در 13 رشته کاردانی طراحی شده است که برای سال اول ظرفیت شش هزار نفری جذب دانشجو در نظر گرفته شده که این ظرفیت تا هفت هزار نفر افزایش مییابد.
سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: تاریخ ثبتنام در این دوره از دهم تا پانزدهم اسفند اعلام شده و دفترچههای ثبتنام نیز آماده است.
وی ادامه داد: سربازان میتوانند در رشتههای سختافزار کامپیوتر، فناوری- اطلاعات و ارتباطات، مروج سیاسی، تربیت مربی قرآن کریم، تعمیر و نگهداری خودرو، امور فرهنگی، لجستیک- گرایش زنجیر تأمین، اطلاعات نظامی، گرایش جمعآوری اطلاعات، حسابداری گرایش مالی، تکنولوژی آموزشی، حقوق قضایی، گرایش علوم ثبتی، تعمیرات مکانیکی به شکل پودمانی ثبتنام کنند.
پورعباس اظهار کرد: این دانشجویان به صورت پودمانی در این رشتهها ثبتنام میکنند و پس از پایان دوره با گذراندن کنکور این رشتهها مدرک مورد تأیید وزارت علوم و تحقیقات را دریافت میکنند.
سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی خاطرنشان کرد: دیپلمههای ریاضی- فیزیک، فنی و حرفهای، کار و دانش و هنرستان نظام قدیم در اولویت ثبتنام در رشتههای تعمیر و نگهداری خودرو، تعمیرات مکانیکی، سختافزار و فناوری اطلاعات و ارتباطات هستند.
وی افزود: دیپلمههای علوم انسانی، فنی و حرفهای، کار و دانش و هنرستان نظام قدیم نیز در اولویت ثبتنام در رشتههای اطلاعات نظامی گرایش جمعآوری اطلاعات، تربیت مربی قرآن کریم، تکنولوژی آموزشی، حسابداری گرایش مالی، حقوق قضایی گرایش علوم ثبتی، لجستیک گرایش زنجیره تأمین، مروج سیاسی و امور فرهنگی هستند.
پورعباس خاطرنشان کرد: بر اساس اعلام معاونت تربیت و آموزش سپاه کلیه پذیرفتهشدگان 15 درصد از شهریه ثابت و متغیر سهم مراکز آموزشی تخفیف داده میشود.
سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: این مراکز در استانهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، اصفهان، تهران، چهارمحال و بختیاری، خراسان رضوی، خوزستان، سمنان، سیستان و بلوچستان، فارس، قزوین، قم، کردستان، کرمان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گلستان، ایلام، لرستان، مازندران، مرکزی، هرمزگان، همدان و یزد دایر هستند.
در ادامه این نشست، سردار احمد نوریان، معاون تربیت نیروی انسانی سپاه پاسداران پیرامون اجرای دورههای آموزشی مقطعدار میان دانشگاه جامع علمی کاربردی و سپاه گفت: سالانه تعداد قابل توجهی از جوانان خدمت سربازی را در سپاه سپری میکنند که این نهاد وظیفه دارد این نیروها را مطابق با ارزشهای انقلاب اسلامی تربیت کند. سربازخانهها باید مراکز تربیت جوانان باشند و محیط آموزشی را به گونهای فراهم کنند که جوانان در آن به رشد و بالندگی برسند.
معاون تربیت نیروی انسانی سپاه ادامه داد: خدمت سربازی فرصتی است برای جوانانی که میتوانند برای حضور در صحنه اجتماع خود را آماده کنند و به همین جهت فرماندهی کل سپاه تأکید کردند که سپاه باید یک سازمان یادگیرنده و یاددهنده باشد و در فراگیران ایجاد انگیزه کند.
وی افزود: به طور مجموع در سپاه سه دانشگاه وجود دارد که وظایف آموزشی را در سطوح مختلف دنبال میکنند، دانشگاه تربیت پاسداری امام حسین (ع) یکی از این مراکز است که جوانانی که وارد این نهاد میشوند، دوره تحصیل عمومی خود را در این دانشگاه میگذرانند. دانشگاه جامع امام حسین (ع) یکی دیگر از مراکز آموزشی سپاه است که تحصیلات تکمیلی در دوره فوق لیسانس و دکترا را دنبال میکند.
سردار نوریان خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی بقیهالله نیز از جمله مراکز علمی سپاه در رشته پزشکی و پیراپزشکی است و همچنین مجتمع شهید محلاتی در قم نیز تربیت مربیان عقیدتی سیاسی را بر عهده دارد.
معاون تربیت نیروی انسانی سپاه اظهار کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی امام حسین (ع) در هر استانی ظرفیت اختصاصی برای سربازان است که جوانان متقاضی خدمت در سپاه میتوانند در سازماندهی جدید در دورههای علمی کاربردی رشتههای اعلام شده تحصیل کنند.
وی افزود: اگر دوره تحصیلی سربازان بیشتر از دو سال شود تمهیداتی در نظر گرفته شده تا دانشجویان ادامه تحصیل خود را در محل زندگی خود سپری کنند. همچنین این دانشجویان میتوانند از شرایط اولویت برای استخدام در سپاه استفاده کنند.
شایان ذکر است، نشست خبری سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی و معاون تربیت نیروی انسانی سپاه دوشنبه 25 بهمن در مرکز دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما