محمد حسینی مقدم، مدیر دفتر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) قزوین در گفتگو با خبرنگار شبستان بیان کرد: دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) در راستای سیاست های بین المللی خود چند کشور را به عنوان کشور هدف انتخاب کرده است که این کشورها از اولویت بالایی برای گسترش همکاری های دو جانبه برخوردار هستند.
وی افزود: در این راستا هیئتی از دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین سفری به کشور چین داشته و تعاملاتی را با روسای دانشگاه مطالعات خارجی پکن و دانشگاه مطالعات بین المللی شانگهای برای افزایش سطح همکاری ها داشتند که توسعه همکاری ها در حوزه تبادل استاد و دانشجو و منابع علمی در بخش زبان و ادبیات فارسی محور همکاری های دو جانبه بود.
مدیر دفتر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین اعلام کرد: از دیگر مواردی که در این سفر در دستور کار قرار گرفت، برگزاری همایش مشترک با عنوان چشم انداز همکاری های ایران، چین و روسیه در افق 1404 بود.
وی عنوان کرد: با توجه به برنامه ریزی های صورت گرفته این همایش در سال 1393 در دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) قزوین به صورت مشترک با کشورهای ایران، روسیه و چین برگزار می شود.
حسینی مقدم یادآور شد: البته دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) قزوین در برگزاری چنین همایش هایی تجربه دارد به طوری که همایش چشم انداز همکاری های ایران و روسیه نیز در این دانشگاه برگزار شد و یک تجربه خوب برای این دانشگاه بود و این بار نیز این همایش به صورت سه جانبه برگزار خواهد شد.
وی اعلام کرد: با توجه به اینکه چین و روسیه از شرکای استراتژیک مهم جمهوری اسلامی ایران هستند در تلاش هستیم جامعه علمی سه کشور به توسعه و گسترش همکاری های ایران با این کشورها کمک کنند.
مدیر دفتر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین یادآو شد: با توجه به اینکه هر کشوری دارای منافع اقتصادی، سیاسی، منافع علمی و تکنولوژی است، اگر پژوهشگران و اعضای هیئت علمی و محققان این سه کشور از طریق برگزاری چنین همایش هایی مشارکت کنند، می توانند به سیاستمداران و افراد نقش آفرین در جامعه خود، کمک فکری دهند که با چه راهکار و استراتژی هایی می توان به سمتی حرکت کرد که آینده مطلوب در روابط این کشورها محقق شود.
وی با اشاره به ابعاد همکاری های دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) قزوین با کشور چین اظهار کرد: سفر به کشور چین یک هفته به طول انجامید که مجموع دیدارها و بازدیدها از مراکز تحقیقاتی و علمی دانشگاه مطالعات خارجی پکن و دانشگاه مطالعات بین المللی شانگهای روی محورهای مذکور بود.
حسینی مقدم اضافه کرد: در مرکز مطالعات خاورمیانه دانشگاه شانگهای مقرر شد با این مرکز همکاری هایی به صورت مشترک در انتشار مجلات علمی صورت گیرد و رئیس آن مرکز نیز به عنوان عضو هیئت تحریریه مجله جهان اسلام دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) معرفی شود و از اعضای هیئت علمی دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) قزوین نیز در انتشار مجلات آن دانشگاه مشارکت داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: همچنین در این سفر اتاق ایران شناسی در دانشگاه مطالعات بین المللی شانگهای با حضور رئیس دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین افتتاح شد و کتاب هایی نیز در حوزه آموزش زبان و ادبیات فارسی از این دانشگاه به دانشگاه مطالعات بین المللی شانگهای اعطا شد.
پایان پیام/
نظر شما