مراقب باشید که متهم به رفتار قجری با مردم نشوید

نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی خطاب به محمدرضا باهنر که در غیاب لاریجانی ریاست جلسه را به عهده داشت مراقب باشید که متهم به رفتار قجری با مردم نشوید.

به گزارش خبرنگار پارلمانی شبستان، مهدی کوچک زاده، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی در ادامه جلسه علنی امروز چهارشنبه 15 آذر در اخطار قانون اساسی خطاب به باهنر که در غیاب لاریجانی ریاست جلسه علنی را به عهده داشت گفت: شما مواظب باشید که متهم به رفتار قجری با مردم نشوید زیرا پادشاهان قاجار روششان این بود که دهن مردم و مجلس را می بستند.

وی اظهار کرد: در هنگامی که تبصره 2 ماده 4 طرح اصلاح قانون انتخابات مطرح بود دکمه اخطار را فشار داده ام اما متاسفانه هیچ توجهی به آن نشد.

آقای باهنر شما و هر کس دیگری که بر آن صندلی می نشینید قسم خورده اید که آیین نامه را با بی طرفی اجرا کنید یکی از موارد آیین نامه این است که نباید کلام ناطق قطع شود.

وی با بیان اینکه طبق آیین نامه اخطار بر اظهارات دیگر مقدم است گفت: اینجا دو ستون دفتر فن آوری مجلس درست کرده است که در ستون آخر حدود 30 الی 40 اخطار قرار دارد ولی متاسفانه هیئت رییسه به آن توجهی نمی کند آیا اخطار مقدم است یا خیر یا شما علم غیب دارید که کسانی که اینجا دکمه را فشار داده اند مطلبشان بی ربط است.

وی با بیان اینکه این راه راهی است که هیئت رییسه برای بستن دهان کسانی که مخالف با مواد این طرح هستند گفت: بنده به جایگاه هیئت رییسه آمده ام و به آقای دهقان گفتم چرا به اخطار توجه نمی کنید گفت باید آقای رییس بگوید به آقای رییس گفتم گفت باید به اقای دهقان بگویید معلوم نیست چه کسی می خواهد پاسخگو باشد.

کوچک زاده خاطرنشان کرد: شما اخطارهای آقای تابش که راجع به مسائل تعطیلی و اقای اصفری که مسائل آلودگی بود و به حق نیز بودند ولی در دستور نبودید اجازه دادید مطرح شود ولی اخطار من را که در دستور بود اجازه مطرح شدن ندادید.

کوچک زاده تصریح کرد: این کار که دهن کسانی را که اخطار یا تذکرشان مربوط به دستور است می بندید کار پادشاهان قجر است.

باهنر در پاسخ به این تذکر کوچک زاده گفت: امیدوارم شما هم انطور که خود گفتید قصد من را توهین ندانید اینجا لیستی فناوری درست کرده است که هر روز 30 الی 50 نفر یا بیشتری و یا کمتر دکمه را فشار می دهند و قطعاً نیز استدلال دارند و ممکن است هنگامی که ما طرحی را مطرح می کنیم تعدادی از نمایندگان اخطار داشته باشند اما بعضی وقتها اتفاق می افتد که اخطارها از اصل موضوع بحث فراتر می رود و وقت مجلس را می گیرد.

وی ادامه داد: اگر به مذاکرات امروز دقت کنید می بینید که چند اخطار و تذکر داده شد که بیشتر در بیان مخالفت با طرح بود و هیچکدام اخطار به دستور یا هیئت رییسه نبود.

باهنر گفت: اگر اخطار را رییس وارد بداند که آن را به رای می گذارد و این جزء اختیارات رییس مجلس است همانگونه که نمایندگان اختیار دارند که اخطار دهند ولی در هر صورت رییس با این اختیارات و براساس آن کار جلسه را پیش می گیرد.

پایان پیام/
 

کد خبر 201950

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha