به گزارش خبرگزاری شبستان از فارس، دکتر عبدالرضا شیخ الاسلامی، وزیر کار، تعاون، و رفاه اجتماعی، در مراسم اختتامیه همایش 2 روزه ملی، علمی، تخصصی شناسایی راهکارهای ارتقا فرهنگ کار و تلاش، گفت: همچنان که انسان ها با نوع کارکردن و شغلی که دارند شناخته می شوند و مورد شناسایی قرار می گیرند جوامع هم با نوع کارشان شناخته می شوند.
وی با بیان اینکه منزلت ما در جهان باید به واسطه کارمان شناخته شود، اظهار داشت: توجه به کمیت و کیفیت و روح کار و پرهیزازمدرک گرایی از مهم ترین موضوعات پیشرفت در کشور به شمار می رود.
شیخ الاسلامی خاطر نشان کرد: باید بسیار کار انجام شود تا به پیشرفت برسیم و کیفیت کار بسیار مهم است و ریشه انجام کارهای بیخود با فرهنگ و تاریخچه ما در تضاد است.
وزیر کار، تعاون، رفاه اجتماعی اضافه کرد: کار باید روح، جهت و معنا داشته باشد و انگیزه های الهی با قصد قربت بیشترین موضوعی است که باید به آن توجه داشته باشیم و روح کار و انگیزه های الهی در کار نیز نباید فراموش شوند.
این مقام مسئول با تاکید بر فرهنگ کار، این امر را دارای رتبه بسیار بالایی دانست و افزود: اگر ارزش فرهنگ کار از بحث اقتصاد کار بیشتر نباشد از آن کمتر نیست.
وی تصریح کرد: اگر فرهنگ کار ایرانیان مطابق با تاریخچه ما پیش برود به پیشرفت های قابل توجهی دست پیدا خواهیم کرد.
شیخ الاسلامی به آداب کارگری و کارفرمایی اشاره کرد و افزود: آموزش نیروی کار، بهره وری نیروی کار، قوانین و مقررات کار و کارفرما و ده ها موضوع دیگر در این زمینه تاثیر گذار هستند.
وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی با اشاره به برخی از جنبه های منفی افکار رایج در جامعه، تاکید کرد: اغلب جوانان و حتی والدین تنها به کار دولتی می اندیشند اما با توجه به افزایش جمعیت باید بدانیم این امر میسر نیست و کلید موفقیت افراد و حل بیکاری مهارت آموزی است.
این مقام مسئول ابراز داشت: باید به جای اینگونه افکار، افراد فعالیتی داشته باشند که براساس آن سفره ای پهن کنند که هزاران نفربرسرآن بنشینند.
وی اذعان داشت: باید مهارت های کسب و کار و زندگی از دوران طفولیت شروع شود و مانند چند کشور پیشرفته دنیا از زمانیکه هنوز بچه ها به دبستان نرفته اند با استعداد شناسی شان مقدمات کسب، کار و زندگی را برایش تدارک ببینیم.
وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی با تاکید بر منویات مقام معظم رهبری مبنی بر اقتصاد مقاومتی این امر را بسیار ضروری دانست و گفت: یکی از پایه های اقتصاد مقاومتی اقتصاد مردمی است.
پایان پیام/
نظر شما