به گزارش خبرگزاری شبستان، قاسم مالکی، مسئول شورای قرآنی منطقه 15 در آغاز این جلسه بر نقش دانش، مهارت و کیفیت نیروهای متخصص به عنوان سه شرط ارتقای مدیریتی مؤسسات قرآنی تاکید کرده و گفت:
شناسایی و بررسی نیازها و عوامل مانع در انجام فعالیتهای قرآنی توسط مراکز و مؤسسات مردمی منطقه 15 جهت توسعه فرهنگ قرآنی، نیازمند ارائه راهکارهایی جهت رفع مشکلات پیش روی این مراکز است که این خود اقدامی مهم در راستای ارتقای فرهنگ قرآنی جامعه اسلامی می باشد.
وی افزود: مؤسسات و مراکز قرآنی منطقه 15 در وهله اول نیازمند تجلی و تبلور فعالیتهای تخصصی خود برای پیشبرد اهداف، سیاستها و راهبردهای اجرایی جهت توسعه فرهنگ قرآنی در سطح منطقه هستند.
مالکی تصریح کرد: مراکز و مؤسسات قرآنی این منطقه به دلیل مردمی بودن فعالیت خود از اهمیت ویژهای در حوزه تبلیغ و ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه برخوردارند و دستیابی به جامعهای متمسک به قرآن و عترت از طریق این دست از مراکز بالطبع آسانتر خواهد بود.
مسئول شورای قرآنی منطقه 15 دانش، مهارت و کیفیت نیروهای متخصص را سه شرط ارتقای مدیریتی مؤسسات قرآنی دانست و گفت: تربیت کادر متخصص برای کیفی شدن برنامههای مؤسسات قرآنی نقش بسزایی دارد. همچنین لازمه گذر از موانع توسعه فرهنگ قرآنی در برنامههای مراکز و مؤسسات قرآنی ، بستر سازی و ایجاد امکانات جهت شکوفاسازی در عرصههای مختلف پژوهشی، آموزشی و تبلیغی ترویجی در زمینه علوم قرآنی می باشد.
وی خاطرنشان کرد: همافزایی و ارتقای فعالیتهای قرآنی مراکز و مؤسسات با بهره گیری از ظرفیت های منابع موجود و توانمندی نیروهای انسانی از مهمترین محورهای کاربردی برای تحقق توسعه فرهنگ قرآنی در سطح منطقه است.
مالکی افزود: مؤسسات و مراکز قرآنی منطقه، با وجود همه مشکلات پیش رو در جهت ترویج و توسعه فرهنگ قرآنی گامهای بسیار مهمی برداشتهاند که از جمله آن می توان به برگزاری دورههای آموزش قرآن بهصورت تخصصی، تعامل مؤسسات با یکدیگر و انجام تحقیقات علمی و پژوهشی با موضوعات قرآنی اشاره کرد .
شایان ذکر است در حاشیه این جلسه گزارش برنامه های اجرا شده در هفته بسیج ارائه و برنامه های ایام محرم و صفر و 16 آذر مصادف با روز دانشجو به تصویب رسید.
پایان پیام/
نظر شما