به گزارش خبرنگار شبستان، فرزاد توحیدخواه ضمن بیان این مطلب افزود: چهار دوره فارغ التحصیل بافت در کارشناس ارشدداشتیم که بسیار مورد توجه صنعت قرار گرفته اند.
توحید خواه در ادامه با اشاره به آزمایشگاه جدید مهندسی بافت گفت: آزمایشگاه جدیدی با همکاری معاونت علمی وفنی ریاست جمهوری در همایش ملی مهندسی پزشکی افتتاح می شود که دستگاه های آن در کشور بی نظیر است.
وی تصریح کرد: یکی از ابعاد مهندسی پزشکی به ابزار آن برمی گردد امروزه کمتر پزشکی بدون امکانات وتجهیزات می تواند کار کند و برای تشخیص و درمان به امکانات نیاز است. همکاران ما در دانشگاه امیرکبیر خدمات ارزشمندی در این زمینه ارایه کرده اند.
وی افزود: در گذشته نه چندان دور 300 شرکت مهندسی پزشکی داشتیم که بیشتر واردکننده بودند اما الان 3000 شرکت داریم که بسیاری از نیازهای کشور را تامین می کند.
وی با اشاره به نگاه توسعه ای در زمینه مهندسی پزشکی گفت: ما از دانشگاههای رده اول دنیا هیچ چیز کم نداریم و در حال حاضر نیز جایگاه خوبی در سطح بین المللی داریم و اساتید و دانشجویان ما همکاری هایی با دانشگاههای کانادا و آمریکا دارند.
توحید خواه در باره سهم مهندسی پزشکی از صادرات گفت:صادرات ما 20الی 30میلیون دلار است که نسبت به کشورهایی چون آمریکا آلمان وژاپن رده پایین تری دارد اما جای پیشرفت بیشتری دارد.
وی درباره چاپ مقالات ISI گفت: ما در این زمینه نیز رتبه بسیار خوبی داریم و سالانه 130 مقاله ISI از 24 عضو هیئت علمی داریم یعنی به طور متوسط هر استاد سه مقاله در مجلات برتر چاپ می کند.
پایان پیام/
نظر شما