116مرکز توانبخشی در سطح استان خراسان رضوی فعالیت می‌کنند

معاون توانبخشی بهزیستی خراسان‌رضوی از فعالیت 116 مرکز توانبخشی با نظارت بهزیستی در سطح استان خراسان رضوی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد،‌ حمید‌رضا یوسف‌پور، معاون توانبخشی بهزیستی خراسان‌رضوی عصر روز گذشته (12آذر) در جمع خبرنگاران در مشهد به مناسبت روز جهانی معلولان اظهار داشت: 116 مرکز توانبخشی زیرنظر بهزیستی در سطح استان فعالیت می‌کند که این رقم در 9 ماهه نخست سال با افزایش 9 مرکز و رشد هشت درصدی روبرو بوده است.

 

وی با اشاره به اینکه رفع موانع یکی از راهبرد‌ها و چشم‌انداز‌های ویژه در رابطه با معلولان است، افزود: 20درصد از مددجویان تحت‌پوشش بهزیستی استان، مستمری‌بگیر هستند.

 

معاون توانبخشی بهزیستی خراسان‌رضوی با بیان اینکه به مددجویانی که قادر به اشتغال و فعالیت نباشند مستمری‌بگیر گفته می‌شود، خاطرنشان کرد: در حال حاضر 18‌هزار پرونده مستمری‌بگیر در بهزیستی خراسان‌رضوی موجود است.

 

یوسف‌پور ادامه داد: از رقم مذکور در طرح پایش که به‌شکل ضربتی انجام شد، 800 مددجو تحت پوشش بهزیستی از مستمربگیری به توانمند‌سازی تغییر‌یافته و 800 پرونده جدید جایگزین آنان شدند.


معاون توانبخشی بهزیستی خراسان‌رضوی از حمایت بهزیستی در امر آموزش و تحصیل دانشجویان معلول تحت پوشش در دانشگاه‌ها خبر داد و گفت: در حال حاضر 800 دانشجو معلول تحت پوشش بهزیستی در دانشگاه پیام نور به شکل رایگان مشغول به تحصیل هستند که شهریه آنها توسط بهزیستی کشور تامین می‌شود.

  

یوسف‌پور ادامه داد: همچنین قریب به 800 نفر دانشجو نیز در دانشگاه آزاد در مقاطع مختلف مشغول به تحصیل هستند که بهزیستی نیمی از هزینه‌های دانشجویان معلول تحت پوشش را تامین می‌کند.

 

وی با ابراز خرسندی از گستره دامنه فعالیت بهزیستی جهت شناسایی معلولان روستایی اذعان داشت: 14 هزار معلول در روستاهای خراسان‌رضوی شناسایی و توسط تحصیل کردگان همان مناطق با ارائه نرم‌افزار‌های آموزشی و دوره‌های آموزشی تحت پوشش و ارائه خدمات قرار می‌گیرند.

 

معاون توانبخشی بهزیستی خراسان‌رضوی از پوشش‌دهی بهزیستی استان در زمینه ارائه خدمات به 150 معلول افاغنه اشاره کرد و گفت: خراسان‌رضوی بیشترین مهاجر‌پذیری به‌ویژه از کشور افغانستان را دارد و در بهزیستی در تعاملی با کمیسیون عالی سازمان ملل متحد، 150 معلول افاغنه را در حوزه ارائه خدمات سمعک، ویلچر، خدمات آموزشی و درمانی با دریافت اعتبار از سازمان ملل متحد پوشش می‌دهد.

 

یوسف‌پور به طرح صندوق درمان و جایگزینی آن در قبال بیمه تکمیلی اشاره کرد و افزود: قریب به 36 هزار و دویست نفر در سطح خراسان‌رضوی تحت پوشش بیمه تکمیلی هستند که از اوایل آذر ماه سال‌جاری بنا به مشکلات ایجاد شده برای معلولان و مددجویان تحت‌پوشش، طرح صندوق درمان با ارائه تسهیلات در امر دریافت هزینه آغاز به‌کار کرده است.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 201106

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha