به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، محمد رضایی رکنآبادی، رییس دانشگاه جامع علمی کاربری خراسانرضوی عصر روز گذشته(11آذر) در نشست خبری پیرامون دورههای کارشناسی ارشد دانشگاه جامع علمی کاربردی اظهار کرد: تنها 40درصد از دروسی که در دانشگاه علمی کاربردی تدریس میشود نظری هستند و مابقی دروس عملی هستند که در ارتباط با محیط کار و اشتغال افراد در رشته تحصیلی است.
وی با بیان اینکه دانشگاه جامع علمی کاربردی از مقطع کاردانی تا کارشناسی و در حال حاضر در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو میپذیرد، افزود: برای نخستین بار در یازده استان کشور دانشگاه های جامع علمی کاربردی در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو می پذیرد.
رضایی از برگزاری آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه های جامع علمی کاربردی در خراسان رضوی همزمان با یازده استان کشور در مورخ (11 اسفند) جاری خبر داد و گفت: یکی از متولیان برگزاری این آزمون دانشگاه فردوسی مشهد است.
رییس دانشگاه جامع علمی کاربری خراسانرضوی با تا کید بر اینکه همه دانشجویان دانشگاه های جامع علمی کاربردی می توانند در مقطع کارشناسی ارشد به ادامه تحصیل بپردازند، اذعان داشت: دانشگاه جامع علمی کاربردی برای نخستینبار در سایت سازمان سنجش کشور از هشت آذر ماه در 9 رشته در دو گروه خدمات اجتماعی و کشاورزی به سبب مهارتافزایی در جامعه، رشتههای کارشناسی ارشد دانشجو میپذیرد.
رییس دانشگاه جامع علمی کاربری خراسانرضوی در همین زمینه ادامه داد: همچنین 29 رشته در دو گروه صنعت و کشاورزی دورههای مهندسی فناوری نیز در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه های جامع علمی کاربردی دانشجو میپذیرد.
وی به عمده ترین مشکلات جامع علمی کاربردی اشاره کرد و افزود: از مشکلات عمده دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی شناخته نشدن آنها در جامعه است و ذهنیت بد افراد جامعه نسبت به این دانشگاه ها است.
رضایی با اشاره به این مطلب که از اهداف بلندمدت دانشگاه علمی کاربردی ایجاد ارتباط میان بحثهای نظری و عملی در صنعت و کشاورزی است، تصریح کرد: از دیگر اهداف دانشگاه جامع علمی کاربردی آگاهیبخشیدن به دانشجویان نسبت به محیط کار و مشاغلی که پس از اتمام تحصیل به آنها روی میآورند است.
رییس دانشگاه جامع علمی کاربری خراسانرضوی خاطر نشان کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی با شناسایی مشکلات عرصه صنعت و کشاورزی و با ارائه پروپوزال مشخص از سوی کارشناسان حرفهای که با پشتیبانی یک منبع مالی مشخص همراه است.
بنا بر گزارش شبستان در ادامه، محمدامین ترابیزاده ،معاون دانشگاه علمی کاربردی خراسانرضوی اظهار کرد: همه فارغالتحصیلان دانشگاه علمی کاربردی میتوانند برای ادامه تحصیل در کشورهای دیگر اقدام کنند زیرا مدارک دانشگاه علمی کاربردی مورد قبول دانشگاههای خارج از کشور نیز است.
معاون دانشگاه علمی کاربردی خراسانرضوی افزود: سیستم آموزشی کشور باید به جایی برسد که حتی کارگران ساختمانی تنها با صدور مجوز بتوانند کار کنند و باید مجوز کار عملی داشته باشند.
ترابیزاده عنوان کرد: برخی از آموزشهای شغلهای مختلف را سازمان فنی حرفهای به عهده دارد اما زمانی که بالاتر از سطح دیپلم است دانشگاه جامع علمی کاربردی عهدهدار است.
وی بیان کرد: موسسات آموزش عالی آزاد از چند ماه اخیر به دانشگاه جامع علمی کاربردی پیوسته است و زیر نظر این دانشگاه فعالیت میکنند که در این راستا تمامی موسسات آموزش عالی آزاد باید از دانشگاه علمی کاربردی مجوز بگیرند و با پذیرش ایجاد تک پودمان منجر به مدارک مقطعدار شوند.
پایان پیام/
نظر شما