به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام عبدالله رضایی، دبیر سومین جشنواره علمی فرهنگی هنری آینده روشن امروز(24بهمن) در این مراسم که با یک ساعت تاخیر و انتظار مدعوین برای سخنرانان برگزار شد، تصریح کرد: امیدواریم این جشنواره و همزمانی آن با آغاز ولایت امام عصر (عج) سرآغازی برای اهتمام بیشتر و بهتر به عصر غیبت و مسائل آن باشد.
وی گفت: 9 ربیع به عنوان یک عید بزرگ و سالروز تجدید پیمان جوانان با امام زمانشان و به نوعی غدیر ثانی ما شیعیان است و در این خصوص باید فرهنگ سازی های لازم ایجاد شود.
دبیر این جشنواره، خاطرنشان کرد: امسال سومین دوره جشنواره آینده روشن در جهت فرهنگ سازی برای سالروز آغاز ولایت حضرت مهدی (عج) به صورت دو مرحله ای برگزار شد، که مرحله دوم آن امروز برگزار و از نفرات برتر در هشت رشته با اهدای لوح و جوایز نقدی تقدیر می شود.
وی افزود: معارف مهدویت دارای بن مایه هایی است که تا کنون در هنر دینی به شکل واقعی از این پتانسیل ها استفاده نشده است و این جشنواره تلاش دارد تا این هدف عملی شود.
حجت الاسلام رضایی، اضافه کرد: موسسه آینده روشن به عنوان یک موسسه مادر تخصصی در بحث های مهدویت می باشد و در پی آن است، تا با همکاری با دیگر نهادهای مرتبط این آهنگ مهدوی را به رشد و شکوفایی برساند.
وی با اشاره به ویژگی های زندگی مدرن، ادامه داد: متاسفانه مقتضیات عصر حاضر باعث غفلت ما از بسیاری از مسائل شده که اگر علمای دین با نخبگان هنری کشور گره بخورند، ثمرات زیادی در رفع این مشکل خواهند داشت، که برخی از این اثرات را تاکنون در بخش هایی از جشنواره دیده ایم.
دبیر جشنواره آینده روشن، افزود: طی تفاهم نامه های صورت گرفته میان این موسسه و موسساتی همچون سیما فیلم، فارابی و مرکز موسیقی صدا و سیما تلاش می شود، تا آثاری که فاکتورهای لازم را دارا می باشند، به تولیدات فرهنگی مثل فیلم و کتاب تبدیل شود.
وی در تعریفی از هنر، تصریح کرد: هنر فریاد بر علیه ظلم است و المان های اصلی آن باید در راستای پیکار علیه ظالمان باشد، که البته این از حلقه های گمشده ما در هنر است.
گفتنی است، اختتامیه دومین مرحله از سومین جشنواره علمی فرهنگی هنری آینده روشن با حضور مسئولان استانی و تجلیل از نفرات برتر، در قم برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما