به گزارش خبرگزاری شبستان،مهمترین عناوین خبری نیروهای مسلح در هفته گذشته به شرح زیر است
دریادار سیاری: بالارفتن توان دفاعی ایران تهدید علیه هیچ کشوری نیست
امیر دریادار حبیبالله سیاری، فرمانده نیروی دریایی جمهوری اسلامی در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت روز نیروی دریایی گفت: قدرت نیروی دریایی جمهوری اسلامی در عملیات مروارید و موفقیت این عملیات به خوبی نمایان شد.
وی با اشاره به عملکرد هشتساله نیروی دریایی در دفاع مقدس و یاد و خاطره شهدا اظهار کرد: دفاع از مرزهای آبی، حس خطوط دریایی (مرزهای دریایی) و منافع آبی جمهوری اسلامی، حفاظت و صیانت از آبهای دریایی جمهوری اسلامی، دریای عمان و خلیجفارس و قطع خطوط مواصلاتی دشمن، دفاع از حریم ناوشکنها و نفتکشها از جمله وظایف نیروی دریایی است.
امیر دریادار سیاری خاطرنشان کرد: نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران به دلیل توانمندیهای سطحی روی آب، توانمندیهای هوایی و عملیاتی در سطح زمین و هوا در دفاع مقدس نقش بسزایی داشته است.
وی با بیان اینکه بزرگترین اقدامات نیروی دریایی خلق دفاع از خرمشهر بود، یادآور شد: تصور دشمن این بود که یکروزه شهر خرمشهر را اشغال میکند اما 34 روز در پشت درهای شهر ماند و نتوانست به آرزوی خود و اشغال این شهر برسد.
وی ادامه داد: دفاع از جزیره آبادان حماسه دیگر نیروی دریایی بود که در عملیاتی جمهوری اسلامی توانست راه نفوذ دشمن را ببندد و حریم ارتباطی جزیره آبادان با سایر مناطق و سرزمین اصلی ایران حفظ شد.
فرمانده نیروی دریایی ارتش اظهار کرد: دفاع از سکوهای نفتی و نفتکشها در عملیات حصر آبادان با بکارگیری هواناوها در ردههای مختلف نیروی دریایی حفظ شد و در فتح شهر خرمشهر نقش بسزایی داشت.
وی اظهار کرد: نیروی دریایی در عملیات بیتالمقدس با بکارگیری قایقها فعالیت و حضور مؤثر خود را در مرحله اول و سوم این عملیات به خوبی نشان داد و با عبور از رودخانه کارون وارد خرمشهر شد و در بحث پاکسازی خرمشهر نقش فعالی داشت.
امیر دریادار سیاری با اشاره به عملیات بدر و خیبر و بکارگیری هواناوها خاطرنشان کرد: نیروی دریایی در عملیات والفجر 8 نیز نقش مؤثری ایفا کرد. همچنین در عملیات کوی ذوالفقار با همکاری لشکر 77 خراسان توانست دشمن را از ورود به آبادان مأیوس کند.
وی تصریح کرد: ما توانستیم با شرکت در عملیات خرمشهر و کوی ذوالفقار راهبرد سریع دشمن را برای اشغال این شهر با شکست مواجه کنیم و موجب تغییر وضعیت دشمن در مواضع دفاعی شدیم.
وی با بیان اینکه نیروی دریایی جمهوری اسلامی در هشت سال دفاع مقدس توانست کاملا از مرزهای آبی صیانت کند، خاطرنشان کرد: ما در هشت سال دفاع مقدس اجازه ندادیم کسی به مرزهای آبی نزدیک شود و اولین عملیاتی که با موفقیت 100 درصد انجام شد و به عنوان عملیات پیروز بعد از گذشت 67 روز از دفاع مقدس به پایان رسید، عملیات مروارید بود که از دهم آبان آغاز شد و هفتم آذر به پایان رسید و به مناسبت همین پیروزی هفتم آذر به عنوان روز نیروی دریایی رقم خورد. ما در علمیات مروارید توانستیم دو پایانه آبی و شاهرگ حیاتی دشمن در صادرات نفتی را از بین ببریم. دشمن از این دو شاهرگ 80 درصد از صادرات نفتی را انجام میداد.
وی با بیان اینکه علت مقاومت دشمن در هشت سال دفاع مقدس کمک سایر کشورها و در اختیار گذاشتن منابع مالی بود، افزود: در طی هشت سال دفاع مقدس یکی از نتایج مهم عملیات مروارید محاصره دریایی سه بندر دشمن بود که به عنوانی یکی از نتایج درخشان عملیات مروارید میتوان از آنها نام برد.
موفقیت عملیات مروارید همه کشورها را به توان نظامی ایران آگاه کرد
وی ادامه داد: آثار عملیات مروارید در بین کشورهای منطقه و فرامنطقهای آنچنان خود را نشان داد که همه به توان دفاعی دریایی جمهوری اسلامی پی بردند. آثار این عملیات حتی بر روحیه سایر رزمندگان در سایر خطوط دفاعی در جبهههای مختلف بسیار مؤثر بود.
وی یادآور شد: با شکست دشمن در خطوط مختلف دریایی دشمن به دنبال جایگزینکردن تجهیزات خود بود تا بتواند تجهیزات منهدمشده را جبران کند اما برای خریداری و ورود این تجهیزات به کشور خود باید از تنگه هرمز میگذشت که جمهوری اسلامی اجازه عبور تجهیزاتی که بالای دو میلیارد دلار هزینه آن برآورد شده بود را نداد، به همین جهت عراق مجبور شد برای جبران این زیان از بالگردها، سوپربالگردها، موشکهای هوا به ساحل و مینهای دریایی استفاده کند و این تجهیزات را با استفاده از فرودگاه کشورهای خلیجفارس در اختیار گرفت.
امیر دریادار سیاری با بیان اینکه یکسوم مرزهای کشور دریایی است، اظهار کرد: 54 درصد از مرزهای جمهوری اسلامی ایران زمینی است، 10 درصد رودخانهای است و 31 درصد دریایی است. تجارت دریایی، تأمین مواد غذایی، گردشگری، استخراج انواع داروها از دریا و ایجاد مشاغل مختلف دریایی از جمله فواید دریایی است که باید به مرور زمان و با تغییر رویکرد زمینی به دریایی بتوانیم از منابع بیشتر دریایی استفاده کنیم اما به دلیل استماع از نعمت دریا دور شدیم و موجب حضور بیگانگان در دریا شدیم، این موضوع سبب شد برخی از منابع تا مدتها در دست بیگانگان باشد.
وی گفت: زمانی میتوانیم از منابع دریایی به خوبی بهره ببریم که اقتدار داشته باشیم، سه رکن اصلی اقتدار علم و صنعت، توان نظامی و اقتصادی است که باید در سه عرصه به خوبی خود را نشان دهیم.
وی با اشاره به برگزاری رزمایش ولایت 90 اظهار کرد: این رزمایشها تمرین بالابردن توان و اقتدار نظامی است و هیچِگونه تهدیدی برای سایر کشورها محسوب نمیشود.
وی در مورد نزدیکشدن برخی ناوهای آمریکا به آبهای جمهوری اسلامی تصریح کرد: به طور کلی تمام تحرکات ناوهای کشورهای منطقه و فرامنطقهای از زمان ورود به دریای عمان، تنگه هرمز و خلیجفارس بررسی میشود و تا به حال اجازه ندادهایم ناوی از کشورهای منطقه به مرزهای آبی ما نزدیک شود، آبهای مرزی و آبهای جمهوری اسلامی به صورت لحظهای رصد میشوند و تمام تحرکات ناوهای کشورهای منطقه در آن مورد بررسی قرار میگیرد.
امیر دریادار سیاری اظهار کرد: نیروی دریایی در طول سال رزمایشهای متعددی را انجام میدهد که این رزمایشها در ردههای مختلف دریایی انجام میشود، ما آمادگی برگزاری رزمایشها در سال 91 را نیز داریم اما زمان واقعی برگزاری این رزمایشها در دست ما نیست و تصمیمگیری با ستاد کل نیروهای مسلح است.
وی در مورد ورود جمهوری اسلامی ایران به دریای سرخ و اطلس خاطرنشان کرد: ورود جمهوری اسلامی ایران به دریاهای آزاد تهدید برای سایر کشورها نیست، دریاهای آزاد متعلق به تمام ملتها است و ما نیز ملتی آزاد هستیم، به همین دلیل میتوانیم در این آبها حضور داشته باشیم. در حقیقت حضور ایران در آبهای آزاد خلیج عدن و مدیترانه منطبق بر حق تمام دولتهای آزاد است.
حضور جمهوری اسلامی ایران در آبهای مناطق آزادی هدفی جز صیانت از جمهوری اسلامی ایران ندارد
وی ادامه داد: پیام این حضور در دریاهای آزاد برای بنادر کشورهای منطقه پیام صلح و دوستی به تمام کشورها است که منطبق بر حقوق تمام ملتهای آزاده است.
فرمانده نیروی دریایی ارتش اظهار کرد: حضور جمهوری اسلامی ایران در آبهای مناطق آزادی هدفی جز صیانت از جمهوری اسلامی ایران ندارد و اگر لازم باشد در صورت اعلام نیاز سایر کشورها جمهوری اسلامی ایران آمادگی این را دارد که وظیفه انسانی خود را در قبال آنها انجام دهد.
آمریکا ارتقای توانمندیهای جمهوری اسلامی را تهدید برای سایر کشورها میداند
وی گفت: در صورت اعلام نیاز هر کشوری در منطقه ما به وظیفه انسانی خود یعنی کمک به آن کشور اقدام میکنیم.
وی در مورد بازگشت ناو هواپیمابر آمریکا به آبهای آزاد و نزدیکشدن به مرزهای ایران خاطرنشان کرد: ناوهای هواپیمابر معمولا به خاطر پیمانهایی که با سایر کشورهای منطقه دارند در این آبها حضور دارند و جمهوری اسلامی ایران به هیچ عنوان اجازه نزدیکی هیچیک از ناوهای آمریکایی را به مرزهای کشور نمیدهد. این ناوها با استفاده از حقوق بینالمللی منطبق با قراردادهای رسمی با سایر کشورها در این آبها حضور دارند.
امیر دریادار سیاری تصریح کرد: آمریکا ارتقای توانمندیهای جمهوری اسلامی را تهدید برای سایر کشورها میداند در حالی که ارتقای این توانمندیها تهدیدی برای هیچ کشوری نیست و بالا رفتن توان دفاعی ایران برای حفظ و صیانت از جمهوری اسلامی ایران است.
وی گفت: ثابت شده است که هر جا آمریکا حضور دارد ناامنی نیز در پی آن میآید. حضور آنها باعث ناامنی در منطقه است اما بالارفتن توان نظامی جمهوری اسلامی ایران تهدیدی برای هیچ کشور نیست، جمهوری اسلامی ایران به تنهایی میتواند امنیت منطقهای را برقرار کند، امروز نیروی دریایی سپاه و ارتش از توان بالایی برخوردارند و برای برقراری این امنیت نیازی به سایر کشورها ندارند.
فرمانده نیروی دریایی ارتش خبر داد:
الحاق دو فروند هواناو به توان نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران
امیردریادار حبیب الله سیاری، فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در نشست خبری امروز دوشنبه 6 آذر خود که به مناسبت روز نیروی دریایی برگزار شد گفت: در 29 شهریور سال 91 سازه اصلی ناوشکن جمهوری اسلامی ایران تحت عنوان سهند در کارخانجات بندرعباس با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری در اوایل آبان ماه به آب انداخت. که ما در روز چهارشنبه 8 آذر از مرحله دوم پیشرفت کار در رابطه با این ناوشکن رونمایی می کنیم. که چه مقدار در این 67 روز پیشرفته داشته ایم.
وی اظهار کرد: همزمان با این ناوشکن ناو موشک انداز سینای 7 را که سازه اصلی آن و مرحله دوم آن نیز انجام شده است در روز چهارشنبه رونمایی می کنیم.
دریادار سیاری همچنین از الحاق دو فروند هواناو به توان نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در روز چهارشنبه 8 آذر خبر داد و گفت: این دو هواناو با توان علمی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و صنایع وزارت دفاع تعمیرات اساسی شده اند و یکی از افتخارات بزرگی است که با پیشرفت های علمی و صنعتی در نیروی دریایی و وزارت دفاع انجام شده است.
وی ادامه داد: این دو فروند هواناو به نام بی اچ 7 و همچنین تندر به توان نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران الحاق می شود.
فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: در بخش ارتقا و مهارت کارکنان در استفاده از زیردریایی ما در روز چهارشنبه از شبیه ساز کلاس غدیر برای دسترسی به شبیه سازهای بسیار پیشرفته بهره برداری می کنیم.
وی گفت: در همین روز در بحث مدیریت دانش و مراحل پیشرفت کار ما ارایه پیشرفتی را تحت عنوان مدیریت دانش انجام می دهیم.
امیردریادار سیاری همچنین از برگزاری همایش تحت عنوان توسعه سواحل و بنادر مکران و اقتدار دریایی خبر داد و گفت: این همایش در راستای تاکیدات مقام معظم رهبری در مورد حضور در آبهای آزاد در اواخر بهمن ماه امسال در چابهار برگزار می شود.
امیر دریادار سیاری همچنین از مهمترین برنامه های این نیرو به مناسبت روز دریایی را برگزاری صبحگاه در ناوگان جنوب در بندرعباس عنوان کرد و گفت: ما در روز جمعه 10 آذر در حدود 30 مرکز سخنرانان نماز جمعه را داریم که در مراسم نماز جماعت نسبت به معرفی و عملکرد نیروی دریایی سخنرانی را بیان می کنند.
وی همچنین در پایان خاطرنشان کرد: در روز 16 آذر روز دانشجو نیز مسئولان نیروی دریایی با حضور در دانشگاهها سخنرانی هایی را در مورد فعالیت این نیرو دارند.
الحاق شناورهای سطحی کلاس غدیر و هواناوها به نیروی دریایی ارتش
هر 4 فروند شناور بدست متخصصان صنایع دفاعی کشورمان در کارخانه های نیروی دریایی و صنایع وزارت دفاع ساخته شد.
زیردریایی های کلاس غدیر با قابلیت حمل نفر با قدرت رهگیری بالا ، مانور سریع به جمع دیگر شناورهای زیر سطحی نیروی دریای ملحق شد.
فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: دانش پیچیده ساخت زیر دریایی در کشور بومی شده است.
امیر دریادار سیاری افزود: شناورهای زیر دریایی کلاس متوسط و بزرگ هم در کشور ساخته می شود و نیروی دریایی ناوگانی منسجم کاربردی و عملیاتی از این شناورهای زیر سطحی دارد.
امروز همچنین در اسکله منطقه یکم نیروی دریایی ارتش دو فروند هواناو ایرانی هم به دیگر تجهیزات نیروی دریایی افزوده شد.
این هواناوها با هدف نفوذ به عمق دفاع دشمن ساخته شده است و به توان دفاعی دریایی جمهوری اسلامی ایران می افزاید.
فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: ساخت و تعمیر و نگهداری هواناو هم مثل دانش ساخت و طراحی زیردریایی پیچیده است.
امیر دریا دار سیاری افزود: امروز ایران در ساخت و طراحی هواناو هم به خودکفایی رسیده است.
دو فروند هواناو و دو فروند شناور زیرسطحی غدیر امروز در آب های ساحلی بندرعباس در خلیج فارس بخشی از قدرت کاربردی خود را در غوص و حملات آفندی و پدافندی به نمایش گذاشتند.
به گفته فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با تحویل گیری این تجهیزات ایرانی توان و قدرت نظامی ایران در آب های سرزمینی و بین المللی افزایش یافت.
امروز همچنین مرحله نصب تجهیزات روی دومین ناو شکن ساخت ایران هم آغاز شد.
ناو شکن سهند در کلاس ناوشکن جماران و در مدت زمان یک پنجم ساخت نخستین ناوشکن ایرانی ساخته شده است.
فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: تجهیزات راداری، ناوبری ونظامی که روی ناوشکن سهند نصب می شود پیشرفته تر و روز آمد تر از تجهیزات ناوشکن جماران است.
مرحله دوم ساخت ناوچه موشک انداز سینا دیگر طرح دفاعی نیروی دریایی ارتش بود که صبح امروز در بندرعباس آغاز شد.
این ناوچه موشک انداز با قابلیت پدافند و آفند، مانور سریع و حملات برق آسا به دست متخصصان ایرانی ساخته شد.
ناوچه موشک انداز سینا در کلاس ناوچه پیکان ساخته شده است.
ناوچه پیکان در عملیات مروارید در سال 59 با کارکنان قهرمانش در نابودی سکوهای نفتی البکر و الامیه عراق نقشی زیادی داشت.
حرکت به سمت اتفاق بزرگ در سال آینده/کشورهای منطقه چشم به ایران دوختهاند
سردار سرلشکر سید یحیی صفوی دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا در گردهمایی بزرگ بسیجیان جزیره کیش و افتتاح پایگاه مقاومت منطقه آزاد کیش که در مرکز همایش های بین المللی کیش برگزار شد، گفت: فرمان تشکیل سازمان بسیج مستضعفان توسط امام راحل در سال 58 یکی از الطاف الهی و بیانگر دوراندیشی و آیندهنگری ایشان نسبت به حوادث و رخدادهای فراروی انقلاب اسلامی در ایران و جهان بود.
وی افزود: چالش هایی که در 3 دهه بعد از انقلاب پدید آمد، نشان داد که اگر تدبیر حکیمانه معمار کبیر انقلاب نبود چه بسا سرنوشت این مبارزه با دشمنان خارجی شکل دیگری رقم می خورد.
سرلشکر صفوی گفت: بسیجیان ظرفیت پایانناپذیر قدرت دفاعی و هجومی ایران اسلامی در مقابل توطئههای داخلی و خارجی هستند.
وی همچنین با بیان اینکه بسیجیان عصاره و نماد شایستگیهای جاودانه ملت ایران هستند، تصریح کرد: بسیجیان با افق های بلند و بصیرت و فرزانگی که دارند و با اتصال به منبع جوشان حکمت بالغه الهی و ولایت علوی، بزرگترین سرمایه های فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و ظرفیت استراتژیک نظام برای حل سخت ترین مشکلات و پاسخ دادن به بزرگترین نیازهای کشور هستند.
دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا با اشاره به بیانات حکیمانه رهبر معظم انقلاب، تاکید کرد: در سال آینده ما به سمت اتفاقات بزرگ در حال حرکت هستیم، فهم و درک عموم ملت و بسیج از وقایع سیاسی بین المللی، منطقه ای و ملی و تصمیم و انتخاب صحیح آنها برای گذار از این پیچ تاریخی تعیین کننده است.
سرلشکر صفوی با بیان این یک واقعیت است که آمریکائی ها و صهونیست ها در مقیاس دشمنان فرامنطقه ای به ما چشم دوخته اند، افزود: کشورهای همسایه نیز در مقیاس منطقه ای به ملت ما چشم دوخته اند، به قوای سه گانه، به رفتار دولت و مجلس و قوه قضاییه ما چشم دوخته اند، به رفتار بسیجیان و نیروهای مسلح مقتدر ما نگاه می کنند و نگاه آنها یک نگاه الگوپذیر است.
دستیار و مشاور عالی مقام معظم رهبری گفت: بسیج نماد قدرت بزرگ بازدارندگی ملت ایران و ظرفیت پایان ناپذیر و سرنوشت ساز ملت ایران در دستیابی به چشم اندازهای پیشرفت و توسعه عدالت در دهه چهارم انقلاب اسلامی است.
وی با اشاره به این مطلب که بسیج فقط برای گذشته و حال نیست بلکه برای حال و آینده است، اظهارکرد: هفته بسیج نماد همبستگی برای رسیدن به آرمان های بلند مدت و متعالی در پهنه سرنوشت ساز منطقه ای و جهانی است.
سرلشکر صفوی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به گوشه هایی از حماسه حسینی در کربلا و همچنین شباهت و ارتباط آن با کربلای ایران و فلسطین، تصریح کرد: قیام امام حسین(ع) در عاشورای حسینی واقعیتی است که می تواند برای همه عصرها و دوران مانند یک چشمه جوشان در تاریخ بشری نقش و تاثیر داشته باشد.
مشاور عالی فرمانده کل قوا با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران در امتداد عاشوراست، به درس ها و پیام هایی که امام حسین (ع) در واقعه عاشورا داشتند اشاره کرد و افزود: امام حسین (ع) به همه بشریت یاد داد که برای برپایی حق و برای حفظ دین باید با ظالم مبارزه کرد و در این مبارزه حتی اگر امکانات کمی داشته باشیم باید قیام به حق کرد. باید برای رسیدن به آزادی برای دفاع از مکتب و ایدئولوژی از جان خود و فرزندان هم گذشت و از اسارت همسر و فرزندان نیز نبایستی باکی داشت.
سرلشکر صفوی در ادامه شجاعت بسیجیان و رزمندگان اسلام را با عاشورا و کربلا امام حسین (ع) مقایسه کرد و خاطرنشان کرد: فقط در منطقه عملیاتی فاو 70 شبانه روز به طور مداوم بمباران موشک و بمب و جنگ ادامه داشت، حتی تعدادی از فرماندهان ما به قدری خسته بودند که پشت بیسیم های خود می خوابیدند، آنان با نداشتن مهمات مقاومت و ایستادگی می کردند، همین که بسیجیان از شهادت نمی ترسیدند، بدون تردید کربلای ایران درامتداد کربلای حسین معنی پیدا می کند.
مشاور عالی فرمانده کل قوا با طرح این سئوال که ارتباط کربلای ایران با کربلا فلسطین چیست؟ یادآور شد: در منطقه ما هیچ ظلمی بالاتر از ظلم 60 ساله ای که انگلیسی ها، صهیونیست ها و آمریکائی ها در حق مردم فلسطین کرده اند نبوده، این رژیم آدم کش، علاوه بر اینکه فقط پنج میلیون جمعیت فلسطینی را آواره می کند هر روز تعدادی از آنان را شهید می کنند.
وی با بیان اینکه در جنگ بیست و دو روزه رژیم صهیونیستی علیه منطقه غزه که یک منطقه حدود 360 کیلومتر است و در آن یک و نیم میلیون مسلمان جمع شده است، چه جنایاتی مرتکب شده اند، خاطرنشان کرد: صهیونیست های آدم کش با بمباران این باریکه صدها نفر کودک، زن، پیرمرد و... را شهید کردند و در این 22روز، تنها رهبری که در جهان اسلام موضعگیری قاطع داشتند، رهبر معظم انقلاب بودند که دو مرتبه هم بیانیه دادند و به دفاع از مردم غزه پرداختند.
حضرت آیت الله خامنه ای با تأکید بر اینکه یکی از دلایل جنجالهای صورت گرفته علیه جمهوری اسلامی توفیقات کسب شده است، افزودند: در مقایسه ی سیاست خاورمیانه ای غربی ها و سیاست خاورمیانه ای جمهوری اسلامی به وضوح مشاهده می شود که سیاست منطقه ای جمهوری اسلامی به اهداف خود نزدیک شده است.
فرمانده کل قوا، توانایی جمهوری اسلامی برای دستیابی به اهداف را زیاد دانستند و تأکید کردند: پیشرفت و عبور از موانع در سایه توفیق خداوند متعال، همت، نشاط و انگیزه دست یافتنی خواهد بود.
اوضاع منطقه و جهان به خوبی دست برتر جمهوری اسلامی را نشان می دهد
رهبر معظم انقلاب در این دیدار که به مناسبت هفتم آذر سالروز نیروی دریایی ارتش برگزارشد، سواحل گسترده جمهوری اسلامی و بویژه ساحل دریای عمان و عقبه ی آن در منطقه مُکران را ثروت عظیم ملی توصیف کردند و افزودند: اگر دولت و سایر مسئولان با نگاه راهبردی به مناطق دریایی، به کمک بیایند، این منطقه ی عظیم و مهم می تواند توانایی های زیادی را برای جمهوری اسلامی بوجود آورد.
پیش از بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی، امیردریادار سیاری فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به تدابیر فرماندهی معظم کل قوا در ارتباط با نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی گزارشی از برنامه های فعلی و آتی این نیرو در زمینه ی شناورهای سطحی، زیرسطحی، نیروی انسانی و حضور در آبهای بین المللی بیان کرد.
نیروی دریایی ارتش ظرفیتهای راهبردی ایران در نقشآفرینی فرامنطقهای را نمایان ساخته است
سردار سرتیپ پاسدار سید مسعود جزایری معاون امور بسیج و فرهنگ دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح به بهانه روز نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: ماموریت حفاظت از منافع جمهوری اسلامی ایران در آبهای بینالمللی نیروی دریایی ارتش را از جایگاهی راهبردی برخوردار کرده است به گونهای که این نیرو با حضور هوشمندانه در آبهای فرامنطقهای و خطوط مواصلاتی اقتدار ایران اسلامی را نمایان کرده است.
وی افزود:دریاهای آزاد متعلق به همه ملتهاست و این نیرو توانسته با مقابله و یا دفع برخی تهدیدات دریایی مأموریت خود در عرصة کمک به حفظ امنیت خطوط مواصلاتی در مناطق بحران خیزی مانند خلیجعدن و باب المندب را به نحو مطلوب به انجام برساند.
سردار جزایری در ادامه با اشاره به قابلیت ها و ظرفیتهای نیروی دریایی ارتش و سپاه پاسداران برای روزآمدکردن و کیفی سازی سازمان و سامانههای دفاعی خود خاطرنشان کرد:نیروی دریایی ارتش و نیروی دریایی سپاه در چارچوب دکترین دفاعی جمهوری اسلامی ایران موثرترین گام ها را برای تحکیم اقتدار نیروی دریایی کشور در آبهای سرزمینی در خلیج فارس و دریای عمان برداشتهاند.
رییس ستاد تبلیغات دفاعی کشور با تجلیل از تلاش نیروی دریایی ارتش تصریح کرد:روند رو به تکامل نیروی دریایی ارتش با عبور از فرایند بازسازی، نوسازی و بهینهسازی حوزههای سخت افزاری و نرمافزاری پس از جنگ تحمیلی اینک با اتکاء به توانمندیهای بومی و دانش متخصصین متعهد و کوشای خود به نقطهای رسیده است که با ساخت و بکارگیری سامانههای پیشرفته و مدرن در صحنه ماموریتهای محوله، تاثیرات انکار ناپذیری را در ارتقای قدرت بازدارندگی و توان دفاعی کشور سبب شده است.
وی وحدت، همدلی، هماهنگی و هم افزاییهای موجود بین نیروی دریایی ارتش و نیروی دریایی سپاه را خرسند کننده و در راستای منویات و انتظارات فرماندهی معظم کل قوا توصیف و گفت:این اتحاد و یکپارچگی نفوذ ناپذیری سپر دفاع دریایی ایران در آبهای دریای عمان و خلیج فارس و تنگه استراتژیک هرمز را تضمین کرده است و استقرار رزمندگان مؤمن، مصمم، ولایتمدار و انقلابی ارتشی و سپاهی در یگانهایی که به تجهیزات و سامانههای قدرتمند و بومی مسلح هستند، دشمنان انقلاب و ملت ایران را بیمناک و سناریوهای تهدید، تحریم و تفرقهافکنی آنان را خنثی و ناکام ساخته است.
معاون امور بسیج و فرهنگ دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح در پایان با یادآوری رشادتها و دلاورمردیهای رزمندگان نیروی دریایی ارتش در طول هشت سال دفاع مقدس و گرامیداشت حماسه آفرینی شهدای این نیرو در نبرد قهرمانانه مروارید برابر دشمن بعثی در هفتم آذر ماه سال 59 تاکید کرد:رزمندگان نیروی دریایی حرکت رو به جلوی خود را تا فتح قلههای بلند اقتدار در عرصه های مختلف سخت افزاری و نرم افزاری ادامه خواهند داد و مقتدرانه از مرزهای ایران اسلامی حفاظت خواهند کرد.
پایان پیام/
نظر شما