اخبار کوتاه فرهنگی، مذهبی از استان اردبیل

دوره آموزشی «فقه بازار اسلامی» به همت اداره تبلیغات اسلامی بیله سوار در این شهرستان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اردبیل، حجت الاسلام ناصر بیدار از روحانیون منطقه در این دوره آموزشی در سخنانی هدف از برگزاری این دوره را ارائه راهکارهای کسب و کار حلال و رعایت دستورات اسلام در بازار دانست و اظهار داشت: عدم شناخت مردم از احکام کسب و کار سبب رواج روزی حرام و بی‌برکت شدن درآمدها می‌شود، بنابراین اتخاذ برنامه‌ای جامع با رویکرد آگاه‌سازی مردم و کسبه با احکام کسب و کار و روزی حلال ضروری است.


وی با اشاره به تاکید دین مبین اسلام به کسب روزی حلال، تصریح کرد: رعایت مسائل اسلامی در بازار موجب رونق کسب و کار شده و جامعه را به سوی خیرات و پاکی ها هدایت می کند و بازاریان باید در این راستا با رعایت مسائل فقهی در بازار، جامعه را به سمت رعایت حلال و حرام دعوت کنند.


بیدار در پایان سخنان خود به تبیین جایگاه اصناف در ارتقاء فرهنگ جامعه پرداخت و از بازاریان خواست با مبانی فقهی کسب و کار آشنا شوند.


* * *


کارشناس قرآنی اداره تبلیغات اسلامی اردبیل از برگزاری آزمون پایان دوره «بینات 15» در اردبیل خبر داد


زهره عباسی کارشناس قرآنی اداره تبلیغات اسلامی اردبیل اظهار داشت: طرح بینات 15 شامل ترجمه و تفسیر سور مبارکه فتح و دخان بود که در طول 80 ساعت آموزشی با حضور برادران و خواهران علاقمند آموزش های قرآنی برگزار شد.


وی افزود: به قبول شدگان در این آزمون گواهینامه (طرح بینات 15) از سوی دارالقرآن الکریم تبلیغات اسلامی اردبیل اعطاء خواهد شد.


عباسی در پایان سخنان خود گفت: در راستای شناسائی استعداد متعلمین قرآنی و بمنظور بهره مندی از طرح های آموزشی قرآن، آزمون پایان دوره بینات 15 در اردبیل برگزار شد.


* * *


گفتمان دینی «شجاعت و وقار حضرت زینب (س) » به همت اداره تبلیغات اسلامی نیر در این شهرستان برگزار شد.


حجت الاسلام عطایی از اساتید گفتمان دینی در این گفتمان دینی اظهار داشت: مسائلی چون صبوری، ایثار،‌ عزّت،‌ شجاعت،‌ توکل و خداجویی نمونه هایی از پیام های عاشورا است و در گوشه گوشهء این واقعه می توان جلوه هایی از عزّت و شجاعت زینب (س) را دید.


وی با بیان اینکه از عمده ترین ویژگی و اعمال حضرت زینب (س) در واقعه کربلا می توان به صبر و پایداری و مقاومت وی در برابر سختی ها و مصیبت ها است، اضافه کرد: شهادت و دلیری در افشای حقایق و گفتن سخن حق در برابر سلطه جابر،‌ پیام رسانی و تبیین و روشنگری در طول سفر،‌ تغییر ماهیت اسارت و تبدیل آن به آزادسازی انسان ها و بیدارگری اوهام جامعه، ‌مراعات حدود الهی و عفاف و متانت یک زن مسلمان و متعهد از دیگر ویژگی های آن حضرت است.


عطایی در پایان سخنان خود گفت: امام حسین(ع) در پاسخ به این سؤال که شجاعت چیست فرمودند: «ایستادگی در برابر هماوردان و پایداری در نبرد حادثه کربلا و سخنانی که امام حسین(ع) و حضرت زینب(س) و دیگر اعضاء خانواده آنحضرت داشتند و روحیات و خلق و خویی که از حماسه سازان عاشورا به ثبت رسیده است، منبع ارزشمندی برای آموزش اخلاق و الگوگیری در زمینه خودسازی، سلوک اجتماعی، تربیت دینی و کرامت انسانی است.


پایان پیام/

کد خبر 199156

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha