به گزارش خبرنگار سیاسی شبستان، محمدرضا باهنر، دبیر جامعه اسلامی مهندسین در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: مهلت دولت برای تحویل قانون بودجه سال 92، 15 آذر است البته دولت نیز کارهایی را انجام داده و تا حدی مباحث پیش رفته است، مبحث راهبردی ما در برنامه چهارم و پنجم توسعه سیاست کلی قطعشدن هزینههای جاری از درآمد نفت است.
وی با اشاره به تحریم نفت ایران یادآور شد: در مسئله تحریم نیز موقعیت خوبی ایجاد شده است و دولت و مجلس باید دست در دست هم وابستگی بودجه کشور را به نفت به حداقل برسانند.
وی با بیان اینکه قیمت امروز ارز برای ما به هیچوجه قابل قبول نیست، افزود: عدد حقیقی امروز ارز مورد قبول نیست و قیمت اقتصادی ارز بین عدد بازار فعلی و قیمت 1226 تومان سال 91 است، برای مدیریت نرخ ارز پیشنهادات متفاوتی شده است اما هنوز به تصمیم واحدی نرسیدیم.
باهنر اظهار کرد: دولت هزینههای غیرضروری را به حداقل برساند، توقع داریم برنامه بودجه سال 92 از انضباطی جدی برخوردار باشد.
وی در مورد ارزیابی خود از جنگ غزه و کمکهای ایران تصریح کرد: در رابطه با مسئله غزه علیرغم شهدای زیادی که مردم مظلوم غزه در ظلم مضاعف و تکراری دادهاند و بالغ بر 160 نفر شهید اعلام شده است شکست قطعی رژیم صهیونیستی بوده است.
نایبرییس مجلس شورای اسلامی گفت: پیروزی مقاومت در این نبرد چیزی است که همه به آن اذعان دارند، تحولات رژیم صهیونیستی نشان میدهد که این حادثه شکست قطعی برای رژیم صهیونیستی است.
وی گفت: رژیم صهیونیستی برای تحمیل اراده خود به کاخ سفید این حرکتها را انجام داده است، در دوره گذشته نیز بعد از انتخاب اوباما جنگ 23 روزه اتفاق افتاد. برخی از اسناد داخلی رژیم صهیونیستی عنوان میکنند که این تحولات از درون کشور انجام شده است، هر چند حرکت اخیر رژیم صهیونیستی ظلمی مضاعف و تکرار ظلم گذشته رژیم صهیونیستی بود اما هیچیک از خوابهای رژیم صهیونیستی را تعبیر به خیر نکرد.
وی اظهار کرد: این پیروزی مدیون مقاومت غزه و مقاومت جبهه مقاومت است.
باهنر با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه هر جا جنگی با اسراییل باشد ما در آن جنگ هستیم، اظهار کرد: کمک ایران مالی- معنوی و یا حتی نظامی خواهد بود، در جنگ هشت روزه اخیر نیز علیرغم محاصره امکاناتی را که توانستهایم به آنها رساندهایم.
وی در مورد انتخابات ریاستجمهوری در آینده اظهار کرد: پیشبینی من این است که انتخابات ریاستجمهوری از نظر جریان سیاسی سه قطبی میشود که یکی از آنها ریاستجمهوری است که مطمئنا از یک کاندیدا حمایت میکند، یک قطب هم اصولگراها هستند که ممکن است رقیب دولت باشند و قطب سوم نیز اصلاحطلبها هستند که وجه خوبی ندارند و آنهایی که مواضعشان را در برابر فتنه مشخص کردهاند میتوانند در انتخابات شرکت کنند.
وی در مورد مذاکرات ایران با 1+5 اظهار کرد: موفقیت در این مذاکرات نسبی است و برخوردهای دیپلماتیک بینالمللی نیز نسبی هستند، مهم جهتگیریها است، امیدواریم 1+5 با توجه به تجربیات گذشته و اصلاح آنها در بحث فناوری بحث حقوقی را در نظر بگیرد.
باهنر گفت: توقع ما از این گروه این است که طبق اساسنامه آژانس حقوق هستهای ما را به رسمیت بشناسند و ما نیز در جهت اطمینان در مجامع بینالمللی هر کاری که میتوانستیم در گذشته انجام دادهایم و در آینده نیز انجام میدهیم.
نایبرییس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اگر آنها فرهنگ ایرانی و اسلامی را درک کنند میفهمیدند که وقتی بزرگترین مقام سیاسی و دینی اعلام میکند که استفاده نظامی از سلاحهای هستهای حرام شرعی است باید موضع ما را در این مورد بشناسند و دیگر نیازی به اطمینان نداشته باشند.
وی گفت: آمادگی ما مشروط به رسمیتشناختن حقوق هستهای ایران است، در مورد پروتکل الحاقی نیز بحثی مطرح نیست اما اگر بینظمیهای 1+5 بیشتر شود خود پروتکل اصلی نیز زیر علامت سؤال میرود چه برسد به پروتکل الحاقی.
پایان پیام/
نظر شما