کمک های قابل توجه استاد فرشچیان به صندوق ساخت ضریح امام حسین (ع)

پارچه باف گفت: استاد فرشچیان نه تنها هزینه ای برای هنرنمایی خود در مراحل ساخت این ضریح دریافت نکرد بلکه کمک های قابل توجهی هم به صندوق ساخت این ضریح داشت.

محمود پارچه باف، مسئول کارگاه ساخت ضریح امام حسین(ع) در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار شبستان با اشاره به درج برخی مطالب در سایت ها و رسانه ها در خصوص اختلافات مالی مابین استاد فرشچیان و هیئت امنای ساخت ضریح اظهار داشت: همه شایعه ها و نسبت هایی که در این زمینه وجود دارد کذب است.

 

وی تصریح کرد: افرادی با انتشار این خیال بافی ها که استاد فرشچیان از هیئت امنای ساخت ضریح درخواست پول کرده و آن ها مبلغ پیشنهادی استاد را نپذیرفته اند وغیره، در پی زیر سوال بردن اخلاص و هنر اسلامی استاد فرشچیان و زحمات هیئت امنای ساخت ضریح بودند.

 

پارچه باف با بیان این که استاد فرشچیان انسانی وارسته، ولایی، متدین، رئوف و فهیم است، تاکید کرد: از ابتدای همکاری استاد فرشچیان با هیئت امنای ساخت ضریح امام حسین(ع) تا پایان کار، حتی به صورت شوخی هم بحثی در مورد حق الزحمه ایشان صورت نگرفت.

 

وی خاطرنشان کرد: استاد فرشچیان علی رغم نظر هیئت امناء ساخت ضریح مطهر سیدالشهداء(ع)، همه هزینه های رفت و آمد به قم و اسکان و اقامتشان در این شهر را خودشان متقبل شده و حتی مبالغ قابل توجهی را به صندوق کمک های مردمی ساخت ضریح مطهر واریز کردند.

 

مسئول کارگاه ساخت ضریح امام حسین(ع) ابراز داشت: بدون تردید اخلاص و علاقه استاد فرشچیان به ائمه معصومین (ع) در آثار دیگر ایشان همچون تابلوی عصر عاشورا، کوثر شفاعت، علمدار حق و همچنین در طراحی و نظارت ساخت ضریح مطهر حضرت علی بن موسی الرضا(ع) مشهود و محسوس است.

 

پارچه باف عنوان کرد: استاد محمود فرشچیان روزانه 14 ساعت وقت صرف طراحی و کارهای هنری ضریح حضرت مطهر اباعبدالله‌الحسین(ع) می کرد و اگر ساخت و طراحی با مشکلی مواجه می ‌شد در کمترین زمان از امریکا به ایران و به قم آمده و مشکل را برطرف می‌کرد.

 

وی یادآور شد: از وجوه تمایز ضریح جدید حضرت سیدالشهداء (ع) با دیگر ضریح ها این است که ضریح های پیشین توسط پادشاهان و سلاطین هدیه شده بودند ولی در ساخت این ضریح عده زیادی از شیعیان و علاقه مندان به اهل بیت (ع) از همه نقاط جهان شریک شدند؛ به عنوان شاخص می توان به پیرزنی اشاره کرد که حاصل دست رنج یک سال بافتن گونی که مبلغ 46 هزار و 500 تومان بود را به محل کارگاه آورد و هدیه کرد.

 

پارچه باف بیان داشت: از ویژگی های دیگر ضریح جدید، تلفیق روش‌های معمول ضریح سازی با روش‌های جدید است و نمونه‌ای نوین در ادغام هنر قدیم و جدید با تکیه بر طراحی و ساخت ستون‌ها و کتیبه‌های زیبا روی آن است.


وی گفت: پیش بینی می شود مراحل نصب ضریح جدید سیدالشهداء (ع) تا اوایل ماه جمادی الاول به اتمام برسد و با حضور چهره های برجسته شیعی مراسم پرده برداری آن برگزار شود.

 

پایان پیام/

کد خبر 199021

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha